Arnika 20.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Z Wrocławia polecam jeszcze siostrę p. Asi... Mariolę K. Opiekowała się we Wrocławiu i na turnusie moim Emilem.... Koleżanki też chwaliły 12 dębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.11.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Przytulasy dla dzielnej mamy i synka. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Taki to pożyje... co rusz sobie zmienia - to samochody, to ciotki powodzenia w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 21.11.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 owocnego kolejnego turnusu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ceikawe jak tam ciotka Nefer ucałowała Frania??!! Mam nadzieję, że dla nas też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Franuś to mały aniołek. Zmęczony jak diabli, ale grzeczniutki i śliczny Wycałowany na wszystkie strony Jest absolutnie cudny. Ale jaki mógłby być ? W końcu ma taką śliczną i mądrą mamę ... więc nie ma wyjścia skubaniutki Już zadekowani w hotelu (o obsłudze-w-dupę-uprzejmej nie wspomnę ) mają ładny pokoik z balkonem i całkiem nieźle wyglądający. Wózek też się znalazł. I pewnie teraz oboje padli wymęczeni podróżą. Buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Właśnie Aga napisała, że Franuś padł :) I niech śpi na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dziękujemy cioci Nefer, za relację i za wielkie serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Żelciu - demonizujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 To rozumiem! Waleczny z Agnieszką dotarli na miejsce,a do tego mamy obszerne sprawozdanie! Bardzo dziękuję Nefer. Dla Frania zaś nieustannie coby raczki ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ale mi sie od cioci Nefer miło "oberwało":) Nefer, dziękuje jeszcze raz za nieoceniona pomoc:) Dzis Franula został z zaskoczenia zbadany przez panią dr i...zbierała zęby z podłogi:) W ciagu tych 2 mies mały zrobił ooogromny postęp:) Mamy zajęcia z super panią rehabil, ale tylko 30 min... Żeby to choć godzinka była, bo zanim małego rozbiore, ubiore potem, to... az mi serce peka, bo babeczka jest niesamowita, Franiu zaakceptował ja w całej rozciagłosci od razu - zero protestów!!! Do tego mały ma 30 min terapii zajęciowej i to wszystko.. Jutro się okaze czy uda się "wyrwac " jeszcze jakies zajęcia. Może jakies dziecko dzis niedojechało? Z basenu zrezygnowałam, bo dr, która badała Franka powiedziała, że to o tej porze roku dość "sliska" sprawa. W jego przypadku boi się po prostu infekcji. Postaram sie relacjonować nasz pobyt w CZD w miarę na bieżąco. Acha, pani dr powiedziała, że jak do tej pory mały rehabilitacje miał super i na dzis nie chce nic mówic o mpd bo teraz mały jest w takiej facie rozwojowo-postepowej, że...juz nie wiadomo co jeszcze pokaże:) Tak więc na dzis ino dobre wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.11.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Noooooooooo... :D:D No i co tu mówić, skoro tu wszyscy wiemy lepiej co z Franiem niż te wszystkie doktory? No dobra, nie lepiej, ale SZYBCIEJ Buziaki i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Agus, nie ma za co - naprawdę :) Bardzo się cieszę, że Franuś ma takie wspaniałe wyniki - i wcale mnie to nie dziwi. Widziałam go w stanie niezłego zmęczenia ale jest niezwykle żywotmy , kontaktowy i gdybym nie znała jego historii nie domyśliłabym się , że tyle przeszedł. Niezły z niego szprync i tyle :) Ciekawski, cały czas się rozglądał, podziwiał świąteczne oświetlenie miasta, potem wszystkie kolorowe elementy w hotelu z "jeziorem" włącznie, właził pani niemiłej recepcjonistce na monitor - dla mnie bomba, bo uwielbiam takie aktywne dzieci Jasno komunikował kiedy chce do mamy. Ja myślę, że on nam wszystkim jeszcze pokaże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cieszę się,że jest ok No i że podróż za Wami buziaki dla Franka :cmok: Aga, przepraszam, ale nie mam kiedy się zabrać za to , wieczorem padam na twarz i myslenie mi się wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ha, ha Franio!!! Przybij piątkę!!!! Aguuuuś jeszcze trochę i odetchniesz z ulgą!!!!! Dacie rady ze wszystkim!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Aga, ja nic nie rozumiem. jesteś w CZD na badaniach czy na turnusie? Jeżeli na badaniach, to jaki basen? Jeżeli na turnusie, to płatnym? Jeżeli płatnym, to dlaczego nie ma tyle tej rehabilitacji, ile potrzeba????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 O, to, to - jednak Ewa to zawsze porządny konkret! Ja to pilnuję, żeby nie było. Matka, Ty nas zaskocz czymś dobrym, bo że NIE MA MPD to mówiłam od tak dawna, że już aż mi się znudziło. To taka wiedza powszechna przecież jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Franio jest w CZD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.11.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Jest dobrze a będzie coraz :stirthepot:dobrzej ;)My tu czuwamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts