Żelka 29.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Jaki On jest piękny chłopak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 29.11.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Agnes, ale zachowałaś loczki na pamiątkę? no naprawdę, niezły gość z Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 bramer, najlepsze i najtrwalsze pamiątki, są zawsze w sercu. A Franio, uważam, przystojniejszy bez loków. Taki bardziej poważny, męski. Była dzidzia a jest chłopczyk. I o to chodzi, o rozwój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No, w końcu mam sojusznika Dzięki Żelcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nie znacie się, stare ciotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A ja nie mówię, że się znam. Mówię jak mi się bardziej podoba. Aguś, jak dajecie rady w te mrozy? Co Franio powiedział jak zobaczył śnieg??? Zdziwił się, że mokry i zimny??? Oj, tą minę chciałabym zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.12.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Na szybko piszę co u nas - jest (przymiotnik pominę) zimno. Hotel przy CZD zbudowany z blachy, więc...po podłodze tak ciągnie, ze strach małego sadzać Jutro wizyta w IMiDz - neurolog i konsultacja rehabil. A narazie czerwony alarm, bo Franula bez apetytu, stan podgorączkowy i taki ospały jakiś Od niedzieli dni nie wychodzimy poza mury szpitalne, bo mróz straszny. Lece do krasnala. Dam znac jutro wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wiecie co - trzeba sms-y słać na remont CZD, 7126 treść "Pomagam" - dzisiaj właśnie Fundacja TVN zaczęła akcję zbiórkową na kapitalkę znowu jakiejś części centrum... Za Franulka kciuki trzymam, żeby paskudy wszystkie szybko poszły precz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 oby paskudy poszły sobie na bory i lasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 No i jak, i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.12.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 I co ja mam napisać? Pani dr neurolog zadowolona, bo postęp ogromny w ciągu ost 3 mies, tylko te nogi... Rehabil mówią, żeby nogami się nie przejmować, że Franiu da radę.. TYlko, no właśnie, wyszło wczoraj: trzeba operować.. kolejna wada.. ecyzja w 100% po mojej stronie - rozważyć wszystkie za i przeciw..pani wie jak jest... łuuuga rozmowa.. na dzis wstępnie maj/czerwiec 2011. Narazie nie chce o tym pisać, muszę w spokoju pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Aga jak już przyjdzie czas,ze zechcesz pogadać, jestem do Twojej dyspozycji ps.... żadnym sposobem nie potrafię odebrać mms ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.12.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Aga trzymam kciuki za Was. Na pewno podejmiesz mądrą decyzję. Ucałuj Franusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Buziaki zostawiam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Nie spieszyłabym sie z decyzją o operacji. Franuś już wielokrotnie udowodnił, że przekracza wszelkie bariery i dokonuje rzeczy niemożliwych. Dałabym chłopakowi nieco więcej czasu, żeby się spokojnie ogarnął. Jesli będzie się przedłużał czas, w którym cos będzie nie do końca tak, jak być powinno - wtedy sie zastanowić. Ale brałabym poprawkę na Frania, on jest wyjątkowy. Ściskam mocno, buziaki dla Franciszka i przytulasy dla Matki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.12.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Aga, zastanów się spokojnie, ułóż sobie wszystko w głowie a potem nam tu opowiedz. I wtedy pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Aguś jeśi tą wadę leczy sie tylko operacyjnie, lub ew. male szany na poprawe bez operacji, to operowac. W maju Franio bedzie mocniejszy, straszy. Dacie rady! Już Wy Go wszyscy w rodzinie tak bedzieci przytulać i kochać i pomagać, że szybciutko dojdzie do siebie i zapomni o szpitalnych przeżyciach. A jestem pewna, że Ty wszystko załatwisz tak, że opiekę i lekarzy będzie miał najlepszych z najlepszych. Już widać, że Franio opiekę ma wspanialą. Dlatego są postępy.Przytulam naszych walecznych! Będzie dobrze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Kartka, długopis - za i przeciw. Jeśli nie ma innej opcji to i kombinować nie m co - jedynie się zastanowić kiedy to zrobić. A jak trzeba szybko to w ogóle po herbacie. Zresztą sama wiesz najlepiej Aga..Trzymam kciuki za dobre decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Trzymam kciuki i zapamiętale kręcę Wierzę,że Franio wiele osiągnie a Ty podejmiesz właściwą decyzję; najlepszą dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 nic nie wiem, więc nic nie mówię. Przemyśl sobie wszystko na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts