XX 06.12.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Agnes jakis dziwny wirus panuje - u dzieci moich kolezanek to samo - 40 C i brzuszek. Ale to mija tylko tyle Cię pocieszę i pewnie już dzisiaj trochę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Aguś i jak Kurczak ? Gorączka poszła precz, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mocno trzymam kciuki, żeby dziś już było dużo lepiej! W końcu dziś Mikołaj cuda wyczynia Niech podaruje Franulkowi mnóstwo zdrówka, między innymi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dobrze w garach mieszacie, bo jest lepiej. Boję sie zapeszyć, ale..naprawde jest lepiej. Teraz kurczak spi. Zobaczymy jak będzie jak sie obudzi.Jeśli gorączka wróci, to wyjeżdżamy stąd. Jeśli nie, to zostajemy. Wtedy będzie to oznaczao, ze Franula przechodzil po prostu wczoraj jakis szczyt infekcji.Dziewczyny tutaj mówiły mi, ze one właśnie dlatego zaprzestały wyjazdów do CZD, z każdego wracały z chorym dzieckiem:( Mały i tak sie super trzymał. Mam taaaakie cudne zdjęcie z dzisiejszego poranka, ale...zgubiłam gdzies kabelek do komórki:( Pokazałabym Wam co ten krasnal dzis rano zrobił. Spróbuje tu pożyczyć, wtedy wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Wklejaj, wklejaj i leć do św. Mikołaja.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170201-In%C5%BC.-%C5%9Awi%C4%99ty-Miko%C5%82aj-wita-Was!!!&p=4425301&viewfull=1#post4425301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Agus dobrze, że lepiej. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.12.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mocno zaciskam i dużą porcję zdrowia posyłam w Waszą stronę,a do tego :stirthepot:mikołajkowo przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 06.12.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Aguś doczytałam się dzisiaj o problemach tak więc 3-mam kciuki za zdrówko Franuli cudnego dzielnego chłopczykamam nadzieję, że turnus Wam nie przepadniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 06.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Agnesk pragnę i ja dołączyć się do życzeń mikołajkowych dla Franusia i Twojej córki.Od samego początku wspieram Cię, jestem pełna podziwu.Życzę Ci dużo siły i wytrwałości w walce o zdrowie synka, który jest naprawdę przesympatycznym dzieckiem:) Serdecznie pozdrawiam K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.12.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Uff Aguś dobrze że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jest wieczór - mam nadzieje, że gorączka nie wróciła.... życze duuużo zdrówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dziekuje Wam wszystkim!!! Jest dobrze, zostajemy!! Mały pozbierał się pięknie. Jutro zaczniemy b lajtowo - masażyk, cwiczenia bierne, króciutko no i blok pedagogiczny. Wszyscy Franiowi tu b kibicowali. Przed chwila odwiedził nas jeszcze szef zeby spytac czy armat p gorączkowych nam nie trzeba:) Oj to zaraz polece do św Mikołaja napisać, bo sprawa jest wielka. Ale najpierw napisze tutaj:) A jak pan rehabilitant kabelka nie zapomni to i zdjecie wkleje. Franulka dzis rano stanął w łóżeczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 No!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Brawo, Franuś nasz kochany!!! Gratulacje wielkie - ja wiedziałam, wiedziałam, że on zaraz znowu nas czymś zaskoczy!!! Aga, ucałuj Franulka i przytul gorąco od ciotki DPS!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 U Mikołaja przeczytałam i od razu lecę Was uściskać cuddddddddddddownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 O rany! Jaki czad! Ekstra!! Ale bomba! Suuper! Brawo Franiu! Ty to jednak chłopie jesteś WIELKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 No, płakałaś pewnie ze szczęścia. Dobrze będzie, dobrze będzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.12.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Coś mi się widzi,że za dużo czegoś sypnęłam,ale niech tam! Może On nie będzie raczkował tylko ruszy przed siebie? Niech Wam tam dobrze będzie a ja pomieszam jeszcze Dałeś nam Franiu cudny mikołajkowy prezent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Teraz to już z górki Aga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.12.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No Franek:D Twój prezent mikołajkowy dla mamy i dla nas wszystkich przebija wszystkie inne:D Tak trzymać:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts