AJA123 10.12.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 dobre stwierdzenie, to teraz pora czekać na fotoreportaż z wiekopomnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Ale się usmiałam:) Na chwile ino wpadłam, mam nadzieje ze wiec zorem napisze coś więcej Choróbsko mnie bierze kurcze:( Liczę ze pan rehabil dowiezie dzis kabelek i umieszcze kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.12.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 My też liczymy Bo jak nie .... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:IpGqule7iRtXiM:http://img265.imageshack.us/img265/1516/lobochokingax0.jpg&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Ale będzie niespodzianka dla domowników, Franio wejdzie do domu. i powie ...... cze Glizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.12.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Gratulacje i uściski dla Franulka.Ale świetnie wygląda w tym stroju. Wyobrażam sobie jak się cieszysz. Pozdrowienia K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Kabelek mam, ale zdjęć nie będzie. Zamiast skopiować..skasowałam:bash: no coś mnie zaraz trafi! Dobrze ze zachowały się zdjęcia z wiekopomnej chwili..szlag by to!! Idę spać, bo coraz gorzej sie czuję To tez by szlag:bash: I jeszcze raz: dzięęęękuję Wam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Aga nie rób nic z kartą, nie zapisuj na niej nowych zdjęć, wtedy da się odzyskać te skasowane. Pokażesz nam je jeszcze buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 oki, tylko musisz mi jeszcze napisac jak bo ja sie na tym nic a nic nie znam kurka wodna.. aaaa..miałam dzis z p rehabil rozmowę nt perspektyw chodzenia i jakości chodu..ale nie robi to na mnie żadnego wrażenia, bo...jest lepiej niż marzyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 no i jak słyszę "lepiej niż" to mnie też już jest lepiej , a nawet całkiem dobrze:D Aga ja pojęcia nie mam jak to się robi, ale za niewielką opłata robią to firmy usługowo, mnie kiedyś fotograf odzyskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Aguś, widzisz, Franek jest najlepszym przykładem tego, że wielka miłość + wielka praca dają wielkie rezultaty. Kiedys jak na Niego popatrzysz, to pomyślisz, że to wszystko przez co teraz przechodzicie to był sen tylko. Lekarze już mówią, czy to na pewno jest ten sam dzieciak! A ja, jak czytam to wszystko we wątku Frania, zawsze sobie przypominam Twoje słowa jak byłaś z Nim w ciążi a lekarze mowili Ci o zagrożeniach. Dzięki wielkiej miłości jest tutaj z nami i dzieki tej samej miłości idzie do przodu jak burza! Tacy rodzice to skarb i dar od Boga! Dlatego jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Przepraszam, że nie odnosze się do każdego Waszego wpisu z osobna, ale wierzcie mi, ze czytam wszystko b uwaznie i jestem Wam ogromnie wdzięczna. Jesteście niesamowici.. Dziękuje Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 11.12.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 przecież my tutaj nie oczekujemy na odpowiedź na każdy napisany post chwalimy Frania bo jest za co a nas wszystkich chwalić nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.12.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 trzymajcie ciotki i wujaszki też kciuki za moją gwiazdę i miksturę przygotujcie, straszą mnie tu cechami autystycznymi, włosy mi wypadną zanim moja córa będzie miała 18stkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 XX, kto straszy i na jakiej podstawie ? Imię , nazwisko, adres poprosze osobiście pojadę wybić głupie pomysły z głowy tym straszydłom :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Tak jest, na jakiej podstawie? XX jak chcesz napisz na priva, ja o cechach autystycznych nie mało wiem, bo Stef ma ich dużo, a miał jeszcze więcej. I masz rację, włosy od tego wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 XX, Żelka... ale z tym też się da żyć... No może troszkę inaczej, ale da się... I popracować można.... A kocha się bez granic Aga idź do fotografa z tą kartą pamięci to odzyska skasowane zdjęcia.... Ale nie w psiej dziurze (chociaż nigdy nie wiadomo... ) tylko do takiego co ma troszkę komputera i zna się na tym.... Mnie kiedyś odzyskiwał informatyk / programista.... Ale ja też zielona na ten temat jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 No, nie chodzi o to czy się da żyć, bo pewnie, że sie da. Tylko po co, jeśli ktoś nie musi? Wole, aby omylnie przypisali mi cudowną urodę (bo to niczym ważnym nie skutkuję) niż omylnie autyzm (bo po co kogoś martwić jeśli nie ma podstaw). O autyzmie, nie można o tak sobie wspominać. Albo mamy podstawy, aby się martwić i wtedy działamy od razu, albo nie trujemy z tym ludziom d..ę. No i tutaj jeno o te podstawy chodzi. Czy są i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 12.12.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 lepiej bym tego nie ujęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 XX - Będzie dobrze, na pewno będzie dobrze! Nie wiem czemu lekarze tak mają, nigdy nie chcą pocieszyć, tylko zawsze malują wszystko w najczarniejszych barwach i przywołują najgorszy scenariusz. ja wiem, że powinni uprzedzać, ale chyba są nadgorliwi w tym. Nie powinni gadać, zanim nie mają pewności, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 12.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ja się tu często nie odzywam ale zaglądam na bieżąco i przede wszystkim szczękę z klawiatury zbierałam jak zobaczyłam Franulka stojącego!! Nie żebym wątpiła w to, że stanie, że będzie chodzić, biegać i zdobędzie olimpijskie złoto- ale i tak radocha ogromna!! XX jakbym miała wierzyć lekarzom to powinnam się była rozwieść zaraz po tym jak usłyszałam od mądrego lekarza, że "pani to raczej nie będzie mieć dzieci"- tylko, że to moje "nie będzie mieć dzieci" właśnie się drze z góry, żeby mu "pocikać jescie jednom baje" A żeby było śmieszniej to ten sam lekarz, który mi tak beztrosko ogłosił bezpłodność rok później odbierał mój poród - na szczęście mnie nie pamiętał bo całkiem ładnie zaszył Franusia jak zwykle serdecznie pozdrawiam i ściskam mocno naszą dzielną Agę, która jest dla mnie niedoścignionym wzorem Matki i cnót wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts