ngel 30.12.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Aguś ja bardzo krótko a treściwie- mam pianki do oddania- podaj mi ino adres na priva. Większość to duże elementy (literki cyfry) niektóre mniejsze ale od spodu taśmą podklejone więc powinno być oki- mój nie dał im rady- stan oceniam na bardzo dobry (lub idealny) A Francesco przecudny!! I robi takie postępy że szczękę zbieram z klawiatury!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.12.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Franio jest boski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Ja jeszcze wrócę do czerpania wiedzy z internetu, głównie tej medycznej. W sieci nie pisze się o przypadkach powszechnych, tu znaleźć najłatwiej ekstrema . Wpisując w najpopularniejsza wyszukiwarkę np "guz piersi" w pierwszych linkach wyskakuje rak - i pierwsza myśl...nie mam torbiel, ale mam raka. Opisy przypadków klinicznych tez są z tych "ciekawszych", bo nikomu sie nie chce publikować setnego opisu "zwykłego" złamania. A i fora internetowe są pełne czarnowidzących osób, których paskudni lekarze okłamują co do ich stanu zdrowia (oczywiście zatajają co gorsze informacje) Trzeba więc zachować dużo zdrowego rozsądku, bardzo dużo czego Wam i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2010 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To właściwie jest tak, jak z rozmową z lekarzem (niedawno o tym rozmawialismy) - niektórzy jak przeczytają o mozliwym najczarniejszym scenariuszu po chwili załamania biora sie do roboty, inni załamują sie na amen. A Franek ma apetyt...jessssu...ciągle tylko "mam-mam" (wersja "mniam-mniam)Podczas naszej miesięcznej nieobecnosci spadł na wadze 100 gr, teraz w ciagu 2 tyg przybrał juz 400 gr:) No ale nie ćwiczy. Do poniedziałku. o 8 rano przyjeżdża pani Natalia:) I koniec laby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.12.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Malka swiete slowa:yes:, internet to kopalnia wiedzy tylko trzeba wszystko siac przez odpowiednie sito, niestety czesto o tym zapominamy...mnie rowniez omal nie zabily kilka razy informacje znalezione w necie. Aga super, ze Krasnal ma apetyt , bedzie mial sile na dalsze podboje. A bramki to Mama koniecznie montuj bo ani sie obejrzysz jak Ci stracha napedzi z samej gory:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Ale spacer po schodach to taka frajda. No i ta ciekawość co tan jest. A po za tym to forma gimnastyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Aguś, Franio, wszyscy odwiedzający ten wątek, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! A za rok Franio będzie chodzący, biegający, skaczący i nie możliwy do przegadania i do upilnowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 31.12.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Aga Martynka też szła na schody najpierw jedną nogą druga doszła dopiero po 2-3 tygodniach. Franek normalnie tak pędzi,ze zastanawiam się czy przez przypadke jeszcze przed 24.00 dzisiaj nie napiszesz ze właśnie chodzi... ja się chyba wypiszę z rehabilitacji, bo nie dożyje 40stki jak mnie tak będą coraz to nowymi chorobami straszyć. Co do małej- gwiazdka wraca z krainy czarów. Leczymy jelita, które były prawdopodobnie przyczyną jej odlotów, w nowym roku badamy alergie. Wszystko u nas się też powiązało ze szczepieniem na Pneumo. Tak więc nie szczepię już na nic. Trudno. Świnka, odra, różyczka - jakoś to się pewnie da przeżyć skoro ja miałam i żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Ciotka DPS jest bardzo, ale to bardzo dumna z Franczeska!!! Pewne jak w banku, że i prawa nóżka będzie zasuwać do przodu w cuglach! Wszystkiego naj- naj- najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.12.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Teraz i przez kolejne dni Nowego Roku niech spełni się to o czym marzycie! Niechaj Nowy będzie lepszy od Starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 XX popatrz a na mnie patrzą jak na wyrodną matkę, że szczepię osobnymi szczepionkami, że nie zaszczepię na pneumo ani meginokoki a juz na rota jak śmiem nie zaszczepić... Też uważam że szczepienia nie są złem wszelakim ale z rozsądkiem trzeba podejść. Trzymam kciuki by Gwiazdka doszła do siebie... Wszystkim bywalcom tego wątku życzę spokojnego i radosnego Nowego Roku 2011. A Franio? No za rok to Aga nam napisze że dogonić go ciężko, biega po schodach i gada jak najęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/TR4gs5gQX9I/AAAAAAAAEPE/fQe4OtQdbW0/kartka%20noworoczna-1.jpg WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Kochani, dziękujemy, ze przez cały ten rok byliście z nami:)Ja też wierze, że za rok napiszę, że nie mogę za krasnalem nadążyć i w ganianiu za nim i w odpowiadaniu na pytanie "dlaczego?":)Życzymy Wam duuuzo zdrówka, wszelkiej pomyślności, miłości, dobrej pracy, zadowolenia z małżonków i dzieci i spełnienia choć jednego marzenia:) Dziękujemy za wszystko:) Ps. Krasnal wchodzi w nowy rok z wagą 9.420:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 31.12.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Kochani życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze w nowym roku a przede wszystkim Franusiowi dużo zdrowka, mamusi wytrwałości w rehabilitacji małego Franusia a calej rodzince wszelakiej pomyslności. Forumowa Babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2011 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 oby nie był gorszy od minionego ale zdecydowanie lepszy w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych Życzy Arnika z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.01.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Szczęścia, zdrowia, pomyślności,Mądrej władzy, niskich podatków,Podwyżki w pracy, spokoju w domu,Oraz zadowolenia w Nowym Roku a dla Franciszka szybkości w zdobywaniu umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.01.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 witam się w NOwym Roku i trzymam kciuki za pomyślność terapii we Wrocławiu...Czytałam Waszą dyskusję o chorobach naszych dzieci internecie...o zbieranie 1%. To wszystko prawda, zawsze mówię, że nie wiem ( i dobrze) jaka byłaby Helenka gdyby prawie 5 lat temu , zupełnie obca osoba nie założyła strony internetowej dla mojej córeczki. Wówczas miałam bardzo trudną sytuację życiową i kwota turnusu była dla mnie czymś kosmicznym. A teraz patrzę na biegającą Helenkę i wiem , że do końca życia będę wdzięczna wszystkim , którzy pozwolili na to by mała uczestniczyła w 15 turnusach zabajkowych i codziennej rehabilitacji prywatnej. TO był ogrom pracy i warto było.Patrzę na stosunkowo duże i szybkie postępy Franka i cieszę się z całego serca...wszystko się uda...nie ma wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.01.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a co tu taka cisza?Aga jak Franio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aga - skrzynka Ci się zapchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Skrzynka odetkana.Aaa..troche się dzieje różnych rzeczy, trochę załatwiania i w ogóle.No i sie martwię i w ogóle. Zobaczymy Wiem, bardzo jasno piszę, no bo i sprawy zawiłe som, zasięgnę rad mądrych ludzi, to..może mi się rozjasni we łbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts