swojaczka 15.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I ja wysyłam dobre myśli dla Frania i jego dzielnej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.12.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Kochani, tak na chwilę wpadam, bo czas teraz gorący (ale tata karmi:)) Okulistycznie Franuś wygląda na dzisiaj tak: proliferacje wycofały się! po krwotokach ani śladu! Następna kontrola dopiero w ostatnim tygodniu stycznia! Pani okulistka badająca Frania należy do lekarzyczarnowidzów, więc - jak zawsze - poinformowała mnie, zebym AŻ TAK się nie cieszyła (), bo siatkówka niedojrzała i że NA PEWNO jeszcze kąplikacje będą itd.. Ja tę część wizyty puszczam mimo uszu. Wiem, że ten typ tak ma.. Naturalnie mam świadomość, że Frania trzeba już regularnie kontrolować, ale.. no dobra.. i tak się ciesze jak cholera!! I powiem Wam tak w tajemnicy, że męża po procenty od razu po powrocie do domu posłałam ( ), bo trzeba uczcić Oj, taaak deeeelikatnie, niech się ciocie, wujek i babcia więc nie bulwersują Jesssuu, jaka ulga:) Ponowny laser oddalił się daaaaaleko (i niech nie wraca:)) I dziękuję za pozdrowienia i ciepłe myśli i modlitwy i ...wszytko:) Kurczę, coraz częściej mam takie przeczucie, że będzie dobrze, ze krasnal da radę.. Jeszcze w poniedziałek usg stawów biodrowych, no ale o tym kiedy indziej Miłego wieczora kochani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hip Hip Hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Oj, taaak deeeelikatnie, niech się ciocie, wujek i babcia więc nie bulwersują Ciocie się nie bulwersują ,ciocie szczerzą się od ucha do ucha A prawdę powiedziawszy chętnie napiłyby się razem z wami za zdrowie dzielnego Frania.To chociaż wirtualnie:na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Agnes, ale się cieszę! Pewnie, że Franio da radę, bo to chłopak na schwał. Wypij lampkę tego-co-mąż-przyniósł w moim imieniu za zdrówko Walecznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.12.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Franek padł zmęczony po okuliście, ja wróciłam na górę pisac kartki świąteczne i narazie wciągnęłam czekoladę. Sztuk 1 . Nie wiem jak to się skomponuje z-tym-co-mąż-przyniósł (cokolwiek to jest - właśnie, muszę zapytać!), ale miałam taką wysokokaloryczną potrzebę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 15.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam się, Od dawna podglądam, ale jakoś dotychczas nie napisałam, jak bardzo kibicujemy Franiowi - ja i malutki Jacek urodzony w kwietniu. Ilekroć mam dość nieprzespanych nocy, noszenia małego, jego marudzenia - i wydaje mi się, że mi ciężko - myślę o Was i się zawstydzam. Strasznie Cię podziwiam, Agnes. życzę zdrówka i od tej pory samych dobrych wieści - i dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wiedziałam!!! No jak nie da rady, jak da? To było wiadome od początku tej historii. Proszę spokojnie sobie troszkę wypić, Mamo, Franio zmęczony, to nie zrobi alarmu tak szybko. To fantastyczne wiadomości, zobaczysz, że będą następne!!! Dysplazja tez pójdzie precz, już niedługo. Jak zawsze - ja to wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jezzzzu jak cudnie!!!!! Agnes- strasznie się cieszę! No gębula mi się śmieje!! Chyba zaraz wsiądę w auto i popędzę w te Wasze Karkonosze żeby Franulka osobiście wycałować!! Taki dzielny z niego facecik!!! Nie no- żaaartuję- jeszcze by się wystraszył bidulek i spać by nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wow Po takich wiesciach to ja mogę iśc spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cudne wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.12.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Agnes super wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzień dobry no Agnes super wieści, naprawdę się cieszę kolejna przeszkoda przez karsnala pokonana i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Agnes super wieści tak się cieszę Jesteś całkowicie usprawiedliwiona jeśli chodzi o procenty i kalorie - przy takim stresie jaki przechodzisz uzupełnianie magnezu jest jak najbardziej wskazane także na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kurczę, coraz częściej mam takie przeczucie, że będzie dobrze, ze krasnal da radę.. No pewno, że da, Krasnale takie są właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witamy Strasznie się cieszymy, że jest ok Jesteśmy myślami z wami, choć mało się odzywamy Całuski dla Franusia Pozdrawiamy i sił życzymy Beatka i Boguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 16.12.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Babcia oczywiście też nie ma nic przeciwko procentom. Takie wieści nalezy uczcić godnie. Trzymajcie się cieplutko , wszystko idzie ku dobremu i tak ma być. Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 16.12.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Z wiekiem coś mi refleks szwankuje-dopiero dziś przeczytałam ten wątek Ale już się poprawiam Zacznę od gorących pozdrowień bo ich nigdy za wiele.Cieszę się,że Frankowi udało się trafić na dzielnych i świadomych rodziców.Gdy dołoży się do tego waleczność malca to już "większa połowa" sukcesu Ćwiczcie i nie zniechęcajcie się.Trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Agnes cudne więści Ty to Wiesz jak mi poprawić nastrój Kochana żle to już było i koniec, teraz będzie tylko lepiej Nie miej wyrzutów z powodu czekoladki, może jest kaloryczna ale ile przyjemności :lol:jestem pewnw, że poprawila znacznie poziom Twoich endorfin procenty wskazane, to też dla zdrowotności no to zdrówko sączę winko i czekam na kolejne dobre wieści od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 16.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A na poważnie - jedzenie to trudna sprawa. I męcząca. Dzisiaj pani dr powiedziała jednak, że jak na dziecko z dysplazją pięknie przybiera na wadze Agnes jaką Franio ma dysplazje? nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts