swojaczka 04.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Agnes trzymam kciuki aby się to co martwi udało rozwiązać Będzie dobrze bo inaczej być nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dotarła do Ciebie moja wiadomość... Bo nie wiem czy pisać drugą. I po co się martwisz na zapas... jak t tyle osób trzyma kciuki i będzie dobrze, pewnie jest, tylko Ty jeszcze o tym nie wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Arnika, dotarła ta z namiarami dla Moniki, przekazałam od razu. A myślałam i martwiłam się, bo trza było podjąc decyzje o dacie operacji, jutro nasza dr miała ustalac z chirurgami, na marzec, ale.. boje się.. Podęłam decyzję, ze przekładamy o rok. Mamy ten czas. Teraz niech Franula dojrzewa, rozwija się i nabiera sił.Howk. Zdania nie zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No i już Koniec martwienia, decyzja podjęta, na razie nie ma tematu. Słuszna, bo Twoja. A na wiosnę, w maju - czekam na dworcu w Koszalinie, pamiętaj Buziaki dla Franusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Słusznie. Jeżeli da się przesunąć, to przesuwaj jak najdalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aniu...jesssu...dlaczego w Koszalinie? Od razu zaczęłam myślec czy mam się na turnus do Normana umawiać Ewa, dziękuję Mi jest bardzo dobrze z tą decyzją. Chirurg powiedział mi że mamy czas do 30-32 mies. Franulka ma 17 teraz więc mamy jeszcze 13-15 mies:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No jak to dlaczego? A na turnus do Mielna się nie wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 W Koszalinie są jakieś zajęcia z psychologami i pedagogami.... to coś co Emilowi jest potrzebne. Nie wiesz Aniu gdzie co i jak? Jakie warunki itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Kobitki a dacie namiar na takie turnusy gdzie jest duzo zajec psychologiczno-pedagogicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Arnikanic nie wiem na ten temat niestety, ale porozmawiam ze znajomymi i spróbuję się czegoś dowiedzieć. Dam Ci znać jak się czegoś dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 To Aniu pisz tutaj, czego się dowiesz. Mielno aktualne, ino mam nadzieję, że z Frankiem nie będe sie pociągiem przez całą Polskę nad morze telepała:) Z ogromna radością donoszę, że Franula dzis na rehabilitacji jak inne dziecko:) Ćwiczyc całą godzinę Aż smiałyśmy się z p Natalią ze chyba od chrupek kukurydzianych ma tyle siły (postaram się dzis wkleic kolejny filmik - atak Frania na chrupki:yes:) Nóżki i stópki oklejone, tylko jest pewnie problem..stopy Franka pocą się koszmarnie:o Już po 5 min od naklejenia taśm, trzeba było je wymieniać Ciotki czarownice, znacie jakiś sposób na te przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.01.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ... Nóżki i stópki oklejone, tylko jest pewnie problem..stopy Franka pocą się koszmarnie:o Już po 5 min od naklejenia taśm, trzeba było je wymieniać Ciotki czarownice, znacie jakiś sposób na te przypadłość? Filmik jak najbardziej. Na taśmy ? Kropelka dobra na wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Już, oto chrupkożerca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aaaaa...taki pęd jest zawsze jak mu miseczke z chrupkami pokażę I to franiowe "mam-mam" (czyli mniam-mniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aaaaa...taki pęd jest zawsze jak mu miseczke z chrupkami pokażę I to franiowe "mam-mam" (czyli mniam-mniam) Mama , trzymaj tą kamerę po ludzku , bo mi dysk w karku wyskoczy Ale fajne raczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 I jeszcze jeden. Kolejna nowa umiejętność, zaraz na początku:) A potem jedna z typowych min krasnala - to marszczenie nosa. Zbój normalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie zobaczę filmików.. net mi nie chodzi tak jak bym chciała Zobacz etiaksil ... płyn przeciw poceniu się... Nie wiem czy nie pokręciłam.... Ale jeśli nie to jet to dobry preparat antypotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Super te filmy! Ale jak szybko pędzi do tej miszeczki! A na tym drugim filmie świetnie sobie poradził z wydostaniem sie spod stołu. Super! Cwaniura jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 p.s. jak się skrzynkę czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Żelciu,jak jesteś w skrzynce odbiorczej, to przy każdej wiadomości jest pusty kwadracik. Zaznaczasz te kwadraciki, które wiadomości chcesz usunąć, a potem niżej masz taka rozwijaną listę, na grubo jest napisane "Wybrane wiadomości". I tam jak na to najedziesz to ci się rozwinie lista i tam jest opcja usuwania. Dobrze wyjaśniłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts