Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika, dotarła ta z namiarami dla Moniki, przekazałam od razu.

A myślałam i martwiłam się, bo trza było podjąc decyzje o dacie operacji, jutro nasza dr miała ustalac z chirurgami, na marzec, ale.. boje się.. Podęłam decyzję, ze przekładamy o rok. Mamy ten czas. Teraz niech Franula dojrzewa, rozwija się i nabiera sił.

Howk. Zdania nie zmienię.

Aniu...jesssu...dlaczego w Koszalinie? Od razu zaczęłam myślec czy mam się na turnus do Normana umawiać:)

Ewa, dziękuję:) Mi jest bardzo dobrze z tą decyzją. Chirurg powiedział mi że mamy czas do 30-32 mies. Franulka ma 17 teraz więc mamy jeszcze 13-15 mies:)

To Aniu pisz tutaj, czego się dowiesz.

Mielno aktualne, ino mam nadzieję, że z Frankiem nie będe sie pociągiem przez całą Polskę nad morze telepała:)

Z ogromna radością donoszę, że Franula dzis na rehabilitacji jak inne dziecko:) Ćwiczyc całą godzinę:) Aż smiałyśmy się z p Natalią ze chyba od chrupek kukurydzianych ma tyle siły (postaram się dzis wkleic kolejny filmik - atak Frania na chrupki:yes:)

Nóżki i stópki oklejone, tylko jest pewnie problem..stopy Franka pocą się koszmarnie:o Już po 5 min od naklejenia taśm, trzeba było je wymieniać:o Ciotki czarownice, znacie jakiś sposób na te przypadłość?

...

Nóżki i stópki oklejone, tylko jest pewnie problem..stopy Franka pocą się koszmarnie:o Już po 5 min od naklejenia taśm, trzeba było je wymieniać:o Ciotki czarownice, znacie jakiś sposób na te przypadłość?

Filmik jak najbardziej.

Na taśmy ?:confused:

Kropelka dobra na wszystko :D;)

:bye:

Żelciu,

jak jesteś w skrzynce odbiorczej, to przy każdej wiadomości jest pusty kwadracik. Zaznaczasz te kwadraciki, które wiadomości chcesz usunąć, a potem niżej masz taka rozwijaną listę, na grubo jest napisane "Wybrane wiadomości". I tam jak na to najedziesz to ci się rozwinie lista i tam jest opcja usuwania.

Dobrze wyjaśniłam?