Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dotarła do Ciebie moja wiadomość... Bo nie wiem czy pisać drugą.

I po co się martwisz na zapas... jak t tyle osób trzyma kciuki i będzie dobrze, pewnie jest, tylko Ty jeszcze o tym nie wiesz....

Arnika, dotarła ta z namiarami dla Moniki, przekazałam od razu.

A myślałam i martwiłam się, bo trza było podjąc decyzje o dacie operacji, jutro nasza dr miała ustalac z chirurgami, na marzec, ale.. boje się.. Podęłam decyzję, ze przekładamy o rok. Mamy ten czas. Teraz niech Franula dojrzewa, rozwija się i nabiera sił.

Howk. Zdania nie zmienię.

No i już :yes: Koniec martwienia, decyzja podjęta, na razie nie ma tematu. Słuszna, bo Twoja.

A na wiosnę, w maju - czekam na dworcu w Koszalinie, pamiętaj :yes:

Buziaki dla Franusia! :D

Aniu...jesssu...dlaczego w Koszalinie? Od razu zaczęłam myślec czy mam się na turnus do Normana umawiać:)

Ewa, dziękuję:) Mi jest bardzo dobrze z tą decyzją. Chirurg powiedział mi że mamy czas do 30-32 mies. Franulka ma 17 teraz więc mamy jeszcze 13-15 mies:)

W Koszalinie są jakieś zajęcia z psychologami i pedagogami.... to coś co Emilowi jest potrzebne. Nie wiesz Aniu gdzie co i jak? Jakie warunki itd ...
Kobitki a dacie namiar na takie turnusy gdzie jest duzo zajec psychologiczno-pedagogicznych?

Arnika

nic nie wiem na ten temat niestety, ale porozmawiam ze znajomymi i spróbuję się czegoś dowiedzieć. Dam Ci znać jak się czegoś dowiem.

To Aniu pisz tutaj, czego się dowiesz.

Mielno aktualne, ino mam nadzieję, że z Frankiem nie będe sie pociągiem przez całą Polskę nad morze telepała:)

Z ogromna radością donoszę, że Franula dzis na rehabilitacji jak inne dziecko:) Ćwiczyc całą godzinę:) Aż smiałyśmy się z p Natalią ze chyba od chrupek kukurydzianych ma tyle siły (postaram się dzis wkleic kolejny filmik - atak Frania na chrupki:yes:)

Nóżki i stópki oklejone, tylko jest pewnie problem..stopy Franka pocą się koszmarnie:o Już po 5 min od naklejenia taśm, trzeba było je wymieniać:o Ciotki czarownice, znacie jakiś sposób na te przypadłość?

...

Nóżki i stópki oklejone, tylko jest pewnie problem..stopy Franka pocą się koszmarnie:o Już po 5 min od naklejenia taśm, trzeba było je wymieniać:o Ciotki czarownice, znacie jakiś sposób na te przypadłość?

Filmik jak najbardziej.

Na taśmy ?:confused:

Kropelka dobra na wszystko :D;)

:bye:

Aaaaa...taki pęd jest zawsze jak mu miseczke z chrupkami pokażę:)

I to franiowe "mam-mam" (czyli mniam-mniam) :)

Mama , trzymaj tą kamerę po ludzku , bo mi dysk w karku wyskoczy :mad:

Ale fajne raczki .:lol2:

I jeszcze jeden. Kolejna nowa umiejętność, zaraz na początku:)

A potem jedna z typowych min krasnala - to marszczenie nosa. Zbój normalnie:)

Nie zobaczę filmików.. net mi nie chodzi tak jak bym chciała :(

Zobacz etiaksil ... płyn przeciw poceniu się... Nie wiem czy nie pokręciłam.... Ale jeśli nie to jet to dobry preparat antypotowy...

Super te filmy! Ale jak szybko pędzi do tej miszeczki! A na tym drugim filmie świetnie sobie poradził z wydostaniem sie spod stołu. Super! Cwaniura jest!

Żelciu,

jak jesteś w skrzynce odbiorczej, to przy każdej wiadomości jest pusty kwadracik. Zaznaczasz te kwadraciki, które wiadomości chcesz usunąć, a potem niżej masz taka rozwijaną listę, na grubo jest napisane "Wybrane wiadomości". I tam jak na to najedziesz to ci się rozwinie lista i tam jest opcja usuwania.

Dobrze wyjaśniłam?