AgnesK 19.01.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Wieści porehabilitacyjne: wzorzec raczkowania naprawde doby, jeszcze z 2-3 tygodnie wg p Natalii a bedzie już moze nawet i prawidłowy:lol2: Dziś pierwszy raz Franczesko zainicjowała ruch z lewej nogi (tej wyprostnej) No i stopy "coraz ładniejsze":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.01.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Wczytuje sie na stronie IC w regulamin przewozu rzeczy różnych i przesyłek konduktorskich.Zabił mnie punkt 2 w zakładce Z przewozu są wyłączone: rzeczy niebezpieczne lub mogące wyrządzić krzywdę osobom lub mieniu,zwłoki lub szczątki zwłok ludzkich, .itd Mam wózki (znalazałam w zakładce o rowerach):niezłożony wózek dziecięcy, z zastrzeżeniem postanowień ust. 3 pkt 2 - w pierwszym przedsionku pierwszego wagonu lub w ostatnim przedsionku ostatniego wagonu w składzie pociągu; Edytowane 19 Stycznia 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A złożony wózek spacerówka nie może jechać normalnie na półce jak bagaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Aaaa, no i BOMBA z tym wzorcem raczkowania! Brawo Franiu! :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 19.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 brawo dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.01.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Aniu, nie da rady, spacerówka za duża, za szeroki rozstaw kół no i koła duze. To nie jest parasolka. Celowo kupowałam Frankowi dużą wygodną spacerówkę licząc się z tym, że będzie nam musiała troche posłużyć. W imieniu syna dziękuję za gratulacje:yes: Dostałam na subkonto jeszcze 41 zł z 1% Trochę fiskusowi procentów narosło od naszych 41 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Łoooo, no Franek, jak zawsze, superman! GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.01.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Raczki coraz ładniejsze i stopy też?Pfff No przecież! Myślisz Agnieszko,że tą czarownicę na darmo wklejam? Mieszam coby Wam pięknie szło i mocno Milucha przytulam za kolejny wysiłek. :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.01.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Cudne jesteście ciotki czarownice:) (wujkowie wiedźmini pewnie już śpią Mam dla Was zagadke (będa nagrody!!!!) - zabawa w kalamury: jaki to program/show telewizyny/-ne:D (czyli: co autor ma na myśli:D) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Neg3jlAGq0K1flLLVX.jpg A dzis Franulec nauczył sie dawać "cześć":) Chyba juz czas mieszać za Anetę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 20.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ja obstawiam "Kawa czy herbata" nie wiem czy takowy jeszcze jest, bo telewizora nie mam.. Agnieszko, rzadko się odzywam, ale kibicuję Wam codziennie i łezka się w oku z radości kręci na widok ogromnych postępów... gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 To na pewno " Rekordy Guinessa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.01.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jazda bez trzymanki z ochraniaczem na nosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Nieeeeestety, wygranych brak, prosze próbowac dalej:yes: Franula zasypia właśnie, po rehabilitacji już.A ja biore się za pisanie wniosku do kolejnej fundacji o dofinansowanie rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Aga cieszę się że paczka dotrała. Mam nadzieję że Franuś nie będzie musiał długo używać pianek (to w kontekście tego artykułu ) bo już niedługo zacznie biegać. Zresztą jak czytam postępy są. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za dalsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Petycja w sprawie nałożenia 23% Vatu na turnusy rehabilitacyjne dla dzieci niepełnosprawnych: http://www.petycje.pl/petycja/6383/sprzeciw_w_sprawie_wprowadzenia_23procent_podatku_vat_na_turnusy_rehabilitacyjne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 20.01.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Agnes bardzo będziesz zła jak poproszę ciotki-czarownice o pomieszanie w garnkach w sprawie mojej wnuczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Agnieszka, nie zostawiaj tego tak. nie pisz, że państwowe jest na niskim poziomie a prywatne na wysokim, nawet jeżeli to prawda. Argumentem może być niska dostępność, za mała liczba rehabilitacji gwarantowana przez państwo, mała dostepność w mniejszych miejscowościach. Reahbilitacje w formie turnusów są szczegolnie istotne dla osób z mniejszych miejscowości, nie mających dostępu do zajęć zakontraktowanych / opłacanych przez Państwo. Koszty tych rehabilitacji ponoszą rodzice niejako zastępując Państwo w wypełnianiu jego obowiązków, a przy ogromnych efektach tego rodzaju rehabilitacji zmniejszając w przyszłości obowiązki budżetu wobec osób, które bez rehabilitacji pozostaną niepełnosprawne ......właściwe jest, aby na dzień dzisiejszy budżet państwowy wspomógł rodziców w ich walce o zdrowie dzieci nawet w tak ograniczonym zakresie, jakim jest zwolnienie tego rodzaju turnusów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ewa, nie darmo doktorem jesteś! Petycję podpisałam, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Agnes bardzo będziesz zła jak poproszę ciotki-czarownice o pomieszanie w garnkach w sprawie mojej wnuczki ? Jasne, to mieszamy wszyscy za wnuczkę Babyjagi. :stirthepot: Ewa, o to właśnie chodzi... Rodzice wyręczają państwo a państwo w nagrodę udupia rodziców i dzieci.. A - jak piszesz - sprawa jest prosta: albo się zawalczy o lepsza jakość zycia tych dzieciaków, wiele z nich bedzie mogło pracowac potem na emerytury, albo ..co?..pozamykac w domach? nie pokazywać??? Przeciez jakby nie turnusy - sztuk 5 w ciągu pół roku!! - jestem więcej niz pewna, że Franek nie byłby dziś w tak dobrym stanie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts