malka 30.01.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Niestety babiński nadal bardzo silny (Malka , możesz mi napisac czym to może skutkować?) Sam Babiński raczej niczym nie skutkuje (jeśli mówimy o dziecku), jak nazwa wskazuje jest objawem . I bez paniki proszę, do 2 rż to fizjologia Fotki .......... achhhhhhh cudowne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No co jest? Gdzie wszyscy? Mieszacie, żeby coraz lepiej było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Depeś Ty zawrotów głowy dostaniesz od tego mieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.01.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 już już dołączam:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 31.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Depesiu, mieszamy, mieszamy:stirthepot: ino się tak zapatrzyam na cudne fotki z Franiem, że się zagapiłam, ale obiecuje poprawę. Franuś jest rozbrajający w tej ślicznej pościeli i z przytulanką. Całuski od Forumowej babci Franusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Teraz to ja już nie będę miała zawrotów głowy od mieszania, wyczarowałam sobie mieszadełko! http://1.1.1.5/bmi/www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Age wcięło?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Przepraszam Was, ale.. wpadły mi 2 tłumaczonka, nie odmówiłam ze względów wiadomych. No i wyprodukowałam chyba 80 pism do firm z prośbą o darowizny... Nie wiem co z tego wyjdzie, bo znajome mamy mówiły mi, że z firm nie dostają nic.. Ale spróbowac trza:) Dzis rano miałam telefon z IC... - chciałbym panią powiadomić, że kierownik pociągu jest powiadomiony, będzie miała Pani pomoc i opiekę w czasie całej podróży:o i pomoc przy wsiadaniu i wysiadaniu:o - ale ja nie chce żadnej opieki, tylko zeby z wózkiem pomóc i potem w Wawie.. No ale doooobra, nieeech bedzie już Chyba przegięłam, co? Franc jeszcze spi, zaraz pobudka, obiadek i lecimy do logopedy. Potem szybki wypad do tesco i pakowanko. Rano wyjazd o 7.20 z domu, na miejscu, tzn na dworcu bede o 16.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Na jak długo znikacie w tej stolycy?:DJa już za Wami nie nadążam,ciągle w drodze. Trzymajcie się ciepło i wracajcie bezpiecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jutro rano przed samym wyjazdem bedzie jeszcze trochę ganianiny mam skierowanie, ale kolejny raz xle wystawione:bash: Więc jutro z rańca do przychodni i choćby skały sr...y, pani dr musi poprawić Przeglądając dokumetacje Franiową zorientowałam się czego zapomniałam... bo taki lekki niepokój mnie drążył, ze...czegoś mi brakuje.. Potwierdzenie ubezbieczenia!! Teraz trzeba co miesiąc brać...więc rano jeszcze do roboty musze zajechać:bash:dobrze ze pociąg przesunęli z 10 na 11:yes: Aaaa cos mi się kojarzy, że ostatnio babeczka w kadrach mówiła ze od 2011 nie będzie podbijania książeczek tylko jakis druk trzeba będzie wziąć.. Orientujecie sie jaki??? Swojaczko, tak naprawdę nie wiem na jak długo, zakładam że max w nastepną sobotę będę już w domu z Franiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Agnieszko,to potwierdzenie ubezpieczenia wystawia pracodawca(księgowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Kciukasy zaciśnięte trzymię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ZUS RMUA raport miesięczny dla osoby ubezpieeczonej i tam są dane identyfikacji osoby ubezpieczonej(po opłaceniu składki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jessssu...ale jestem w stresie strasznym przed tym wyjazdem...mówię wam.. Aż zrobiłam sobie drinka, bo ...chyba sie starzeję Obiecaliśmy sobie wszyscy, że kolejny wyjazd (początek marca, za miesiąc) uskutecznimy wszyscy razem. I z Natka do centrum Kopernika pojedziemy. Tzn z Francem też. No oby się udało. Lapka biorę ze sobą, bede wiec na bieżaco (późnym wieczorem) informowała Was tutaj jak sie sprawy mają. Boję sie okulisty w piątek.. cholera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie bój nic, dobrze będzie A Kopernika polecam - coś genialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Oj.. o Koperniku pogadamy jak wrócę. A teraz idę sobie kąpiel zafundować i spać. Odezwe sie w czwartek wieczorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 02.02.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 owocnego wyjazdu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 02.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no ja chciałem tylko powiedzieć, że AgnesKa to bardzo waleczna osóbka (chyba ma tak po Synku ) dwa dni temu jadąc sobie autem słyszałem w radiu informację o proteście rodziców w sprawie tego 23%vatu na turnusy i się tłumaczyli, że to przez pomyłkę, że przeoczenie... no niechybnie maczała w tym palce, jak nic! co za kraj, bez protestów nie może się obejść? PS i czekamy na dobre wieści, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wiesz co, Bramer? Ty mosz recht, bankowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts