Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"Hände hoch!"? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:lol2:

- jaki Franiu duży?

- taaaaaaaaki duży:yes:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/NbijNvVaYKEH3bs8JX.jpg

sie nie bawie...

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/yybq3V8TmLokERg1iX.jpg

:yes:

A tak w ogóle to w stolicy Franiu znowu zaliczył fryzjera:yes:

Tym razem po męsku - maszynką poszło:yes:

No masz! Dogonił mojego Stefka. Stefek też tak rysuje. Oj czuję, że jak my się zobaczymy, to Franio będzie mógł Stefkowi lekcje dawać z tego i owego. A Ty Aga mnie. ;-)

Zdjęcia jak zwykle..., bedę oglądać wiele razy. :yes:

No to szczęściarz z ciebie że masz trzy, pomyśl jak będzie fajnie jak zaczną chodzić na randki :) My mamy dwie (2 lata i rok) i mój mąż już zalicza bezsenne noce jak o tym myśli....

No tak, bo jak się ma syna, to się trzeba martwić o jednego pisiorka, a jak się ma córkę, to się trzeba martwić o wszystkie pisiory w okolicy :D

Aguś, na zdjęciu Franuś w wersji ugrzecznionej przypomina mi Klaudiusza Sevkowicza (z I edycji Big Brothera), szczególnie spojrzenie. Bardzo ladny z niego chłopczyk (z F oczywiście).

Edytowane przez Margoth*

Ja rozłożona na amenta, Franula też.. od 1 w nocy walczymy z gorączką 39,5 - okłady, kapiele, p gorączkowe..Do tego kaszel z duża ilościa wydzielny.. mam nadzieję, że nie pójdzie kurczakowi na oskrzela. Przywlekliśmy jakis syf z CZD:(

Dopiero o 16.30 może nas przyjąć prywatnie nasz pediatra, do przychodni to boję się iść.

Dam nać po wizycie

Ojjjj choróbska won won

A ja netu nie miałam - transfer padł - dopiero dziś nadgoniłam. Aga jak Franio wydoroślał na buzi Takie fajny mały facecik z niego się zrobił.

A że lekarze zaskoczeni? Powoli chyba przywykają, że Franio do żadnych norm się nie stosuje tzn medyczynych i ich ciągle zadziwia... Minki robi prześliczne po prostu REWELACJA!

Staś ma katar - więc mega maruda.... Modlę się by do sob zluzował bo wizyta u babci i impreza urodzinowa taty... Pomieszacie ? proszę...

Mieszam nieustannie,a dzisiaj nawet z większą siła bo chorowitków przybyło:( Lata w powietrzu różnego świństwa tyle,że strach! Ma przymrozć to może przegoni wirusy.

Zdjęcia cudne,a co do min to one wiele mówią "Nie jestem zachwycony","zmykaj stąd bo będę gryzł", "mów do mnie jeszcze","jeszcze tylko parafka i można dać w ramki","no dobra pokaże ale dziś to już ostatni raz" Posyłam dużo dobrej energii w Waszą stronę:hug: