AgnesK 08.02.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Picasso:) (zainteresowanie "pisiu-pisiu" mamy od jakis 2 tygodni:yes:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/l8GVPCAIQW375vU5bX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/BwbIWMv9VPut5G6qIX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 "Hände hoch!"? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... - jaki Franiu duży? - taaaaaaaaki duży:yes: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/NbijNvVaYKEH3bs8JX.jpg sie nie bawie... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/yybq3V8TmLokERg1iX.jpg A tak w ogóle to w stolicy Franiu znowu zaliczył fryzjera:yes: Tym razem po męsku - maszynką poszło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ooo czyżby Franula focha strzelił na ostatnim zdjęciu ? Taki prawdziwy męęęski foch, dorasta chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No taki mały szkrab a tak pięknie na buzi widać charakter i charakterek TWARDZIEL. Po prostu TWARDZIEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Fajny chłopczyk. Ja mam 3 córy Edytowane 8 Lutego 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No to szczęściarz z ciebie że masz trzy, pomyśl jak będzie fajnie jak zaczną chodzić na randki My mamy dwie (2 lata i rok) i mój mąż już zalicza bezsenne noce jak o tym myśli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No to szczęściarz z ciebie że masz trzy, pomyśl jak będzie fajnie jak zaczną chodzić na randki My mamy dwie (2 lata i rok) i mój mąż już zalicza bezsenne noce jak o tym myśli.... Mają, 21,19,17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.02.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No to pewnie twoim ulubionym filmem jest Ojciec Panny Młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No masz! Dogonił mojego Stefka. Stefek też tak rysuje. Oj czuję, że jak my się zobaczymy, to Franio będzie mógł Stefkowi lekcje dawać z tego i owego. A Ty Aga mnie. Zdjęcia jak zwykle..., bedę oglądać wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Moja starsza też tak rysuje tyle że na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 O matko jedyna:DZmarszczeniec i zbój -kombinator ................ciotki Paty.........cudowny, chłop na schwał..........ale będą dziewuchy kręciły głowami za naszego Franulkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) No to szczęściarz z ciebie że masz trzy, pomyśl jak będzie fajnie jak zaczną chodzić na randki My mamy dwie (2 lata i rok) i mój mąż już zalicza bezsenne noce jak o tym myśli.... No tak, bo jak się ma syna, to się trzeba martwić o jednego pisiorka, a jak się ma córkę, to się trzeba martwić o wszystkie pisiory w okolicy Aguś, na zdjęciu Franuś w wersji ugrzecznionej przypomina mi Klaudiusza Sevkowicza (z I edycji Big Brothera), szczególnie spojrzenie. Bardzo ladny z niego chłopczyk (z F oczywiście). Edytowane 8 Lutego 2011 przez Margoth* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Zbysiu no to Masz ojciec trudny czas... Aga juz kiedys to pisalam- Franula to bedzie niezly Urwis, wystarczy tylko popatrzec na te roziskrzone oczka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Zbysiu no to Masz ojciec trudny czas... : Ale jak zaczną przychodzić zięciowie, .....:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja rozłożona na amenta, Franula też.. od 1 w nocy walczymy z gorączką 39,5 - okłady, kapiele, p gorączkowe..Do tego kaszel z duża ilościa wydzielny.. mam nadzieję, że nie pójdzie kurczakowi na oskrzela. Przywlekliśmy jakis syf z CZD:(Dopiero o 16.30 może nas przyjąć prywatnie nasz pediatra, do przychodni to boję się iść.Dam nać po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ojjjj choróbska won won A ja netu nie miałam - transfer padł - dopiero dziś nadgoniłam. Aga jak Franio wydoroślał na buzi Takie fajny mały facecik z niego się zrobił.A że lekarze zaskoczeni? Powoli chyba przywykają, że Franio do żadnych norm się nie stosuje tzn medyczynych i ich ciągle zadziwia... Minki robi prześliczne po prostu REWELACJA! Staś ma katar - więc mega maruda.... Modlę się by do sob zluzował bo wizyta u babci i impreza urodzinowa taty... Pomieszacie ? proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Oj to zdrówka życzymy, i oby ta wiosna już przyszła to słoneczko przegoni paskudztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Mieszam nieustannie,a dzisiaj nawet z większą siła bo chorowitków przybyło:( Lata w powietrzu różnego świństwa tyle,że strach! Ma przymrozć to może przegoni wirusy. Zdjęcia cudne,a co do min to one wiele mówią "Nie jestem zachwycony","zmykaj stąd bo będę gryzł", "mów do mnie jeszcze","jeszcze tylko parafka i można dać w ramki","no dobra pokaże ale dziś to już ostatni raz" Posyłam dużo dobrej energii w Waszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Zdrufka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts