AgnesK 09.02.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wygląda na to, że jakiegoś wirusa złapaliśmy:( Krasnal już śpi, leki zaaplikowane, czopek p gorączkowy w miejscu wiadomym. Mam nadzieję, że jutro będzie już całkiem dobrze. Jakieś 20 minut temu zadzwoniła komórka. - Czy Pani jest mamą Franciszka? - Taaaaaaaak.. - Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy po tej stronie:yes::yes: W piątek kurier przywiezie mate do hydromasażu dla Krasnala:yes: dar WOŚP:yes: ja-cie...ciągle uwierzyć nie mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 super!a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Franuś przekochany, szkrab nasz cudny! Choroby pójdą sobie za 3 dni, tyle czasu muszę mieć na uwarzenie... A kysz, a kysz, a kysz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Nooo!!!! Już wszyscy o Franciszku słyszeli, taki jest Waleczny!!! Jessss, jessss, jesssss!!! Edytowane 9 Lutego 2011 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Ewa, o tej macie mówiła mi we wrześniu w CZD dr rehab, ze pieknie pomaga wyrównać napięcie mięśniowe. Zrobiłam rozpoznanie na rybku i cena maty (takiej profesjonalnej leczniczej, nie takiej za 100 zł żeby ino bąbelki sie robiły i było przyjemnie w kąpieli) zabiła mnie.. Postanowiłam więc..iść na całość i poprosić WOŚP i pomoc.. napisałam do nich list gdzies w połowie października no i dziś dostałam telefon:) Mam nadzieję, że to pomoże Franiowi:) Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia jak to ustrojstwo wygląda, jaki model dostaniemy, nie wiem nic:) No tylko tyle ze bedzie w piątek:) Jak dojdzie porobię zdjęcia:) Pani powiedziała, że mam do niej zadzwonic w piatek, pomoże w uruchomieniu, ustawieniu odpowiednich opcji dla potrzeb Frania itd. A kobieta była tak miła, że normalnie....mało się nie popłakałam ze wzruszenia:yes: I tak fajnie o Franiu mówiła, pytała o niego.. To nie był taki formalny telefon: przydzielono pani, odbiór itd. Nie taki był...kurka..ciepły, ludzki. Wielkoorkiestrowy:hug: Depsiu, to mieszamy za Stasia, Stefka, Martynkę, Emila, małą Marysię, Francia i...o kim zapomniałam? Edytowane 9 Lutego 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ...o kim zapomniałam? o Ziabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 rozumiem, to rodzaj jacuzzi tylko takie terapełtyczne Ciekawe co Franek na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 o Ziabie Ziaba sie mnie w ogóle nie słucha:) Zaganiana kobita ostatnio, ale ...przyciagnę ja, obiecuję, wejde na ambicje, zrobie co będe mogła:) Ewa, pewnie tak:) Mam nadzieje, że pomoże. Nie ma innej możliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Super wiadomość! Może Franek na nowo polubi kąpiele z tą matą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Masować to się będą chcieli wszyscy w domu. Zaraz się okaże, że każdego coś boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Aguś weź Ty napisz do Niemiec do tych od delfinów! Tobie to idzie! A my chętnie popatrzymy na zdjęcia Franka z delfinamy!!!! A WOŚP wiadomo, działa! Chwała im za to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Emil też miał nie takie napięcie jak powinien mieć... też był za wiotki... a teraz zaś za bardzo spięty... ale z nerwów. Też dostał matę ozonową... Też się popłakałam.Powiem że pomaga ta mata. Ma swoje prywatne SPA w łazience... Kiedy chce to wchodzi i bulka się ile che.... Dawniej wspomagało mięśnie, teraz, rozluźnia go i jego nerwy. Wspaniale działa. Ma w sobie też ozon, co nie jest bez znaczenia..Super, że dostałaś, będziesz zadowolona i cała rodzinka też może się zrelaksować. To jest profesjonalna mata, której używają w sanatoriach.Kiedyś Emil miał kąpiele perełkowe.... i aż 10 minut co drugi dzień... Ojjjj jak się darł, żeby jeszcze, a pani nieugięta, tylko 10 minut! no i teraz jak gdzieś jadę, to już sobie nie zawracam głowy kąpielami perełkowymi , bo ma swoje w domu, tylko bardziej kładę nacisk na SI i intelektualne zajęcia i biofeedbeck, psychologa i pedagoga. Fajnie jak jest basen, bo Emil uwielbia pływać... . Niestety nie wszędzie jest basen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Aguś weź Ty napisz do Niemiec do tych od delfinów! Tobie to idzie! A my chętnie popatrzymy na zdjęcia Franka z delfinamy!!!! A WOŚP wiadomo, działa! Chwała im za to!!! Żelcia co by było gdyby nie WOŚP ?????????? Przecież nasze dzieci bez tych sprzętów nie miały by szans przeżycia..... Z Polski też są delfiny ( wyjazdy)... ale kasy to kosztuje... Nawet nie marzę.... Aga zapytaj Agi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 09.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Minki Frania mówią same za siebie - nic dodać , nic ująć. Wyrósł z Niego śliczny łobuziak .:yes:Mama miej sie na baczności;) Za zdrówko wszystkich chorowitków oczywiście pomieszamy :stirthepot:. Całuski od forumowej babci Franusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) No to zobaczcie Frania w reklamie... http://tacyjakty.tvn.pl/?show=88bfcec482f3c2f802e097cbc4afc9dc Koleżanka podesłała mi link do tej maty.. Ona kosztuje 5.650!!!!!!! Kosmos!! Ja myslałam ze z 1500.. będe sie bała w ogóle uzywać... Arnika, ciesze się że Emilowi pomaga. A glosna jest? Żelciu, na delfiny to tylko z Tobą. I tylko na Bali... Edytowane 9 Lutego 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no my też cosik smarkamy i szczekamy znowu jak piesek... Ale super z tą mata!koniecznie pokaż zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jest bardzo głośna... niestety.Jak teraz włączy to w całym domu ją bardzo słychać, o łazience nie wspomnę... A bąbelki aż podnoszę Cie... Nieźle mogą Frania wyszelątać... Ale jest też nastawiana siła i czas tych bąbelków.Tak, jest taka droga.... A prosta w użyciu i bardzo solidna. Nie bój się jej używać... Te maty chodzą po kilka godzin dziennie w sanatoriach i nic im się nie dzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ha,ha,ha a nie mówiłam, że masz Go dać na fotomodela!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Koleżanka podesłała mi link do tej maty.. Ona kosztuje 5.650!!!!!!! Kosmos!! Ja myslałam ze z 1500.. będe sie bała w ogóle uzywać... Co ciekawego znalazłem ; .......... ..... Osobom starszym i schorowanym perełkowe kąpiele masażowe z zastosowaniem ozonu są szczególnie zalecane w leczeniu: - chorób przemiany materii (otyłość, cukrzyca, podagra) - chorób zwyrodnieniowych kręgosłupa i stawów, -..... -..... Coś mi się zdaje ,że i ja bym się załapał na tę matę. Kolejny powód do odwiedzin u Frania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Zbysiu, zapraszamy, ino jak wyzdrowiejemy, bo narazie masakra:sick:Ide się połozyc bo młody śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts