AgnesK 15.02.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Aneta, jesli chodzi o Maje to pani z labu (wyniki miały byc na sobote najpierw, potem na 100% na poniedziałek na godz 12) w poniedziałek o godz 14 powiedziała: no przeciez powiedziałam, ze nie białaczka! Na liczenie nie mam teraz czasu. Z układem krwinkowym jest coś nie tak. Na srode powinnam podliczyc. Taaaaa... polska rzeczywistość.. Ewa, dzieki za wszystkie rady.No ja też tak sobie myśle, że oskrzelałatwo nie odpuszczą.. Ostatnio miesiąc leczylismy..Zastanawiam się co z wyjazdem do Wawy.Mamy jechac 2.03. To jeszcze 2 tygodnie. Ale wczesniej chciałam podać Synagis.. Bedę mogła nawet jak mu tych oskrzeli nie doleczymy?Bo wiadomo że za tydzień jeszcze czyste nie będą. Arnika pisze o małej 4,5miesiecznej Zuzi, córci naszej znajomej internetowej, wcześniaczek z CMV. Malutka przegrywa walkę o życie.. Edytowane 15 Lutego 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 O rany, mrozy odpuściły, wirusy ruszyły... Bardzo smutno czyta się takie wieści jak o Zuzi maleńkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To trzeba się za Zuzę pomodlić i za Jej rodziców też, bo to bardzo trudne przezycie, nawet sobie nie chce wyobrażać co Ci Ludzie przechodzą. Pomodlę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Arnika pisze o małej 4,5miesiecznej Zuzi, córci naszej znajomej internetowej, wcześniaczek z CMV. Malutka przegrywa walkę o życie.. Matko alez przykro czlowiekowi jak przeczyta takie slowa...dzis modle sie rowniez za Zuzie i jej Rodzicow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Modlitwą otaczam Zuzię i Jej Najbliższych. U nas mrozi( -10) trochę to i może te choróbska precz pójdą. Gdzie człowiek nie spojrzy to smarkate,kaszlate no i ...biegunkowate. Znowu jakaś odmiana jelitówki. Za wszystkich Opiekunów umęczonych czuwaniem i chorujących Maluszków mieszam:stirthepot::stirthepot: Będzie dobrze! Bądźcie dobrej myśli.Ciepło pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zastanawiam się co z wyjazdem do Wawy. Mamy jechac 2.03. To jeszcze 2 tygodnie. Ale wczesniej chciałam podać Synagis.. Bedę mogła nawet jak mu tych oskrzeli nie doleczymy? Bo wiadomo że za tydzień jeszcze czyste nie będą. . Poczekaj, zobaczysz. Na razie ma duszność i skurcz, dajesz ten baktrim, może się nie rozwinie. Szczepionki (oprócz wzw) lepiej dawać zdrowemu dziecku, więc na to bym za bardzo nie liczyła, ale zapytasz swoją doktor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wydawało sie wczoraj ze jest lepiej a dzis od rana znowu masakra. Umówiłam małego na 14.40 do lekarza. Niech go dr osłucha, bo boję sie po prostu zeby cos gorszego sie nie rozwinęło Ewa, ale Synagis to nie jest szczepionka tylko immunoglobulina, więc może? A w sumie jak nie dojdzie do siebie to i tak nie bedziemy mogli jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A w sumie jak nie dojdzie do siebie to i tak nie bedziemy mogli jechać Na pewno dojdzie do siebie. Mama, co to wątpisz we Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.02.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 my cherlamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Pani dr powiedziała, że nadal słychac swisty i furczenia, że utrzymujemy leczenie. Jesli taki atak jak dzis rano pojawi się do piatku, to mam sie u niej stawić z Franiem i bedzie zmiana antybiotyku. Zdrówka wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 16.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 :stirthepot::stirthepot:A kysz paskudztwa wszelkie! Zdrówka w ogromnych ilościach ślę. Trzymajcie się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No u nas też kaszel. A gardło czerwone z czerwonimy kropkami na podniebieniu. Tem niet. Dziwaczne to jakieś coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ziela warzę, cały czas myślę o Was, Zdrowiejcie szybko, szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) ale masz już przyczynę bólów brzucha. Zyrtec działa trochę przeciwobrzękowo, też na śluzówki, choć zdania są tu podzielone. Myślałaś nad dietą? Takk odstawiłam te kaszki mleczno-jakieśtam na noc. Jest tylko to co tolerował czyli zupki z paru składników i kleik ryżowy z owocami. Ew. jak się nic nie zmieni to jeszcze mannę w zupce sobie odpuszczę... Tyle że nie wiem czy dobrze dumam... Bo w sumie jak sięgnę pamięcią to on jeszcze zanim dietę rozszerzałam miał brzydkie kupy- kwaśne i co któraś brzydsza... A może na piersi ma prawo tak być? I żadna to alergia? Sama się w tym powoli gubię... Czy podobne objawy brzuchowe może dawać ten gronkowiec złocisty lub nietolerancja laktozy? Jutro jedziemy na płukanie kanalika łzowego potrzymajcie kciuki. pomodle się za Zuzię i jej rodziców a to dla kochanych ciotek i wujków: Edytowane 17 Lutego 2011 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.02.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Płukanie kanalika to nic strasznego; będzie dobrze. Wiem bo w rodzinie miałam taki przypadek i potem Kubuś już miał oczy czyste(i ma do dzisiaj a minęło 5 lat)Dzień spędził z mamą w szpitalu. Staś jaki silny i wesoły! Zuch pomimo kłopotów z brzuszkiem. Co tam ze Stefciem? O co chodzi z tymi kropkami? Ostatnio podobno uaktywnia się szkarlatyna,ale to inne objawy. Podrzucam do kociołka coby chorujących wspierać:stirthepot::stirthepot:Zdrowiejcie migiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Satsio boski przy tych szczebelkach!!! A mój Stef dziś pierwszy dzień zjadł normalnie, sam, bez namawiania i zanudzania. Gardło nadal brzydkie, ale myslę, że jeśli jeść zaczyna, to może już tak nie boli i idzie na lepsze. Brzucho jeszcze trochę wzdęte, ale już lepiej domykam gorset, więc chyba sie polepsza. Sądzę, że po mału i jedzonko bedzie normalne a nie tylko dietetyczne. Buźka ciotkom i piatka dla wujkuf! p.s. Franioooo, jak tam u Ciebie? Dawno roześmiane buzi nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Takk odstawiłam te kaszki mleczno-jakieśtam na noc. Jest tylko to co tolerował czyli zupki z paru składników i kleik ryżowy z owocami. Ew. jak się nic nie zmieni to jeszcze mannę w zupce sobie odpuszczę... Tyle że nie wiem czy dobrze dumam... Bo w sumie jak sięgnę pamięcią to on jeszcze zanim dietę rozszerzałam miał brzydkie kupy- kwaśne i co któraś brzydsza... A może na piersi ma prawo tak być? I żadna to alergia? Sama się w tym powoli gubię... Czy podobne objawy brzuchowe może dawać ten gronkowiec złocisty lub nietolerancja laktozy? nietolerancja laktozy tak, gronkowiec nie wiem, ale raczej nie Ile on ma miesiecy? Czlowiek coś jeść musi. czasem lepiej przestawić dziecko na sztuczne ale lecznicze (Nutramigen) i jak wydobrzeje wprowadzać nowe produkty po jednym i patrzeć co szkodzi, niż upierać się przy karmieniu naturalnym i zdechnąć z głodu Nie pociągniesz długo na kleikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) nietolerancja laktozy tak, gronkowiec nie wiem, ale raczej nie Ile on ma miesiecy? Czlowiek coś jeść musi. czasem lepiej przestawić dziecko na sztuczne ale lecznicze (Nutramigen) i jak wydobrzeje wprowadzać nowe produkty po jednym i patrzeć co szkodzi, niż upierać się przy karmieniu naturalnym i zdechnąć z głodu Nie pociągniesz długo na kleikach. ma skonczone 7 mies. je kleik z owocami jako 1 danie bezmleczne i zupki z mięsem jako 2. reszta z cyca. Co do przechodzenia to się nie wyrywam bo karmienie i mi dobrze robi na moj stan przedcukrzycowy. Cukry idealne mimo jedzenia wszystkiego... Zalecenie diabetologa: karmić jak najdłużej... Czy tą ew. nietolerancję laktozy da się jakoś spr? Żelka dobrze, że Stefkowi lepiej Edytowane 17 Lutego 2011 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 czyli ty dziecko przestawiłaś na kleiki a sama jesz wszystko i to ma być dieta eliminacyjna?????????????Jak chcesz karmić to sama kleiki wpitalaj z mięs tylko indyk i królik , to wiesz chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dlaczego mikołaj jest zawsze uśmiechnięty? - Bo zna numery wszystkich niegrzecznych dziewczynek Na poprawę humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts