AgnesK 17.02.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Zbyyysiu:) Stasiu suuuper:0 A taki pulpecik z niego fajossski:) U nas leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepiej:) Się tak od rana zastanawiam, czy krasnal przez to chorowanie to nie wyspał sie na zapas bo nie śpi od 6 rano! Nadal warczy i kaszle, gile z nosa, ale je już w miarę normalnie, bawi się, zbójnikuje, przelazł pod kominkiem (paliło sie całą noc..ehm..) Ciociu Ewo, kiedy możemy na spacer? Bo ja już ..ehm.. korby dostaje od siedzenia z Glizdeuszem w domu:) Ciociu Malko, kiedy możemy ruszyć z rehabilitacją? Pewnie jak leki wszystkie wyzre? Od poniedziałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.02.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 :stirthepot:No, powoli powoli i dojdziemy do formy. Czy skuteczność w sprawie zdrowienia u pozostałych jest? Myślę o Martynce (chyba nie pomyliłam XX) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 czyli ty dziecko przestawiłaś na kleiki a sama jesz wszystko i to ma być dieta eliminacyjna????????????? Jak chcesz karmić to sama kleiki wpitalaj z mięs tylko indyk i królik , to wiesz chyba nie no on dostaje tyle ile może... Z rzeczy żywnościowych. Ja praktycznie nie jem nabiału (pomijam te 40 ml mleka do kawy). Ale to od początku a broda brzydka od momentu gdy ślinotok więc dumam czy ta alergia nie palcem na wodzie pisana? Aczkolwiek po kaszce z mlekiem miał przy jedzeniu czerwone plamy na brodzie znikały po umyciu buzi (ja takowe mam po ogórkach kiszonych) ma to znaczenie? Wiem, że indyk i królik.. Wcześniej jadł indyka teraz ma króla. Skoro wcześniej jadłam wsio a poza tymi kupami nic nie bylo a i to nie zależało od tego co jem (stąd dumam o tej laktozie) to po co ograniczać? A na laktozę pomogło jak zaczęłam dawac tak by jadł z 1 piersi po 2-3 godz i dopiero myk na drugą... Czy to co piszę brzmi logicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 tak srednio skóra skórą ale te kupki i bóle brzucha mają znaczenie. Jeżeli ty alergik, reszta dzieci alergiczna to dlaczego mały miał by się uchować? Nie jesz mleka i nabiału ale wołowinkę? wieprzka? To co jesz masz w mleku, kawę również, nawiasem mówiąc. nie rozumiem myka z piersią, przeciez jedzenie wchłania się kilka-kilkanaście godzin. To co zmienia godzina? Dieta eliminacyjna p[olega na tym, że mamusia przechodzi na kleik z króliczkiem a potem stopniowo wprowadza po 1 rzeczy i pztrzy. Albo olewa eliminację i daje nutramigen. Albo nie robi nic a potem się zastanawia, skąd ta astma. Ja leniwa byłam, poszłam na sztuczne mleko i kłopoty się skończyły. No, czasowo... Teraz przerabiamy AZS na szczęście w wersji dość łagodnej i ciągłe zapalenia uszu bo kazdy katar kończy się obrzękiem trabek i wysiękiem w uchu . Ale astmy nie ma... A ty rób jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ciociu Ewo, kiedy możemy na spacer? Bo ja już ..ehm.. korby dostaje od siedzenia z Glizdeuszem w domu:) jak warczeć przestanie A tak na serio- ja bym z tydzień nie wychodziła, zimno i te różnice temperatury jak dziecko słabe to mu nie pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 u nas dale jporażkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) Ewcia widzisz byłam na diecie eliminacyjnej 2 tyg jak młody mial kolki i efektów nie było ale wtedy oigraniczyłam nie wszystko a jedynie nabiał i pochodne. Lekarka twierdziła że za krótko ale że skoro nie było zadnych efektów to dziwne... A myk po to że jak dziecko pije więcej mleka II fazy to ma mniej laktozy Jak to sam kleik z królikiem? Nic innego? a w pracy co będę jadła? To ja chyba polecę do alergologa Edytowane 17 Lutego 2011 przez sylvia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja z dobrymi wieściami!!! Fundacja Polsat przyznała nam 3600 na rehabilitację stacjonarną!!!!! Dostałam maila od naszej p Natalii właśnie, pieniądze są już na jej koncie:) Jejku, ale się cieszę... Jesteśmy juz 800 na minusie u p Natalii, więc...rany.. I kto powiedział ze pieniądze szczęścia nie dają????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 :wave: To teraz dawać Franiowi w piętki i niech ganiać na nóżkach zaczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 . I jak to w życiu.. lepsze wieści i wieści bardzo smutne.. Właśnie dostałam informację od mamy Zuzi, ze malutka umarła.. Pomyślcie dziś, jutro o tym małym kochanym okruszku i jej rodzicach.. Miała dokładnie 4 miesiące.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Niech śpi spokojnie Mały Aniołek , dość się już wycierpiała .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 http://pu.i.wp.pl/k,MjcwMDkwMDUsNDY1NTU2,f,znicz-m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 [*] Niech śpi spokojnie Mały Aniołek. Mam nadzieje, że Rodzice dostaną jakieś wsparcie psychologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (*) (*) (*) Właśnie dostałam SMSa w nocy, odczytałam teraz...Oczy pełne łez..... Niech odpoczywa w spokoju........ http://republika.pl/blog_ya_4519460/6724857/tr/450px-plonaca_swieca_na_stole.jpg To są skutki wirusa cytomegalii ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.02.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Przykra sprawa. Mam nadzieję, że są młodzi i mogą mieć nadzieję na przyszłe dzieci. Agnes, proszę o zdjęcie naszego zbója , bo coś tak smutno się zrobiło. http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/209.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 18.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 strasznie mi smutno z powodu małej Dziewczynki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 18.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 straszne wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Bardzo smutne - niech Maleńki Aniołek śpi spokojnie i bez cierpień, a Rodzice mają siłę udźwignąć jej brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.02.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nie dała rady Maleńka:(Myślą serdeczną wspieram Jej bliskich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts