swojaczka 23.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to się doigrałam (zapalenie stawu kolanowego)ale kręci się przecież rękami więc warzę w intencji Maluszków. Franiu bardzo dziękuję za cudne pa pa pa no i całuski . Mocno przytulam i nakazuję zdrowym być i apetyt ( wagę) utracone odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Widziałam filmy. Piekny Chłopczyk! A z jaką radością reaguje na Natalkę! Powinna być z siebie dumna! Buziaki dla Rodzinki Supermena!Wszyscy zdrowieć i nie chorować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Była trudna noc. Mamy śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mysle o Was wszystkich, modlę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Swojaczko, kurka, uważaj na siebie Dosłownie pół godz temu wrócilismy z Wrocławia. Franek jest jednak jeszcze b osłabiony.. Już wykąpany, tata inhaluje teraz zaraz spanko.Ale jakie wiesci: od pasa w górę naprawde całkiem fajnie - plecki coraz prostsze w siadzie, natomiast z nogami nie jest za fajnie. Napiecie mięśnoowe obniżone, stawy b wiotkie, stopy fatalne. W nastepny weekend jade z małym na taka 3 dniowa terapię a od połowy marca będe jeździła z małym 1 x w tygodniu do Wrocławia do neurologopedy i od razu na terapię. Mam duzo informacji od znajomych - także od Was - że puszczaja informację o 1% dla Frania, tak więc obgadaliśmy sprawę w domu i postanowilismy j.w. Franiowi potrzeba profesjonalnej opieki neurologopedycznej no i terapii na te jego nóżki.Lecę bo koniec inhalacji trza poklepac kurdupelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 24.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Agnes-poklep i ucałuj od nas w obie nózki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 25.02.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 myślę że z tymi nóżkami może się zmieniać na lepsze w miarę rozwoju ruchowego. U nas tez była prawie katastrofa, ale kiedy mała zaczęła sprawnie chodzić było tylko lepiej i lepiej...i tego Wam Aguś życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Zaglądam.... Aga nogi dojdą... zobaczysz... Jeszcze trochę ćwiczeń i będzie dobrze...Lecę do łóżka, bo od przedwczoraj zżera mnie gorączka ponad 38,6... Emil trochę lepiej ale jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to kciuki nadal zaciskamy, za Franule i za wszystkich pozostałych. Cudnie, że góra u niego już taka fajna! Nóżki też dojdą, zobaczysz. JA TO WIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mam przekonanie,że będzie dobrze a nogi dojdą do formy. I tak jest dzielny po trudach chorowania-trudy podróży. Byle teraz nic się nie przyplątało. Pomieszam trochę aby chorujących wesprzeć:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 27.02.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Agnes, gdzie sie podziewasz od dwoch dni? Zagladam ciekawie do watku, a tu zadnych wpisow!Mam nadzieje, ze Franus nie choruje. Pozdrawiam Was serdecznie.Nie mowilam? Wszyscy mnie poparli, ze jestes wspaniala mama!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nie może być, żeby chorował! Ona po prostu czasu nie ma, bo nie może zdążyć za Franiem, który śmiga jak mały przecinak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Wydaję oficjalny zakaz na chorowanie! Dość kaszlów,katarów i innych takich. Coby jasność była; zakaz dotyczy szczególnie młodocianych ale i też dorosłych osobników. Piszę to siedząc z kompresem borowinowym na kolanie:lol2: Wspierająco pokręcę ku zdrowotności:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja myślę , że już dawno nie było żadnej wesołej buźki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Eeee, no co jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 28.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 cisza jak makiem zasiał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Aga halo.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zabiegani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zabiegani to Franio już biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 28.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Widziałam Agę wczoraj na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts