EZS 01.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A nie wiem Ale trzymajcie i za mnie jutro o 9. Mam baardzo ważną rozmowę i jak coś ugram, to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To ja już trzymam...... A za Depsie może trzeba też kciuki zacisnąć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 to ja tylko buziaki Franiowi zostawiam chorowitkom życzę zdrowia i znikam mam duzo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 EZS i DPS :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.03.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dobra, to obok Depsi i za EZS trzymamy kciuki:) Spokojnej nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.03.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No to trzymamy kciuki. http://forum.intruderpolska.pl/files/kciuki_167.jpg Czekam na dobre wieści. Niech te choroby pójdą sobie precz. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 02.03.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 DPS i EZS my też od samego rana kciuki za Was zaciskamy Miłego dnia! Franku ostatni Synagis??? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 EZS i DPS :stirthepot::stirthepot: No to trzymamy kciuki. http://forum.intruderpolska.pl/files/kciuki_167.jpg Czekam na dobre wieści. Niech te choroby pójdą sobie precz. :mad: Trzymam kciuki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Łooo!!! Jakie to miłe, że tyle osób kciuki za mnie też trzyma! Wprawdzie nic mi nie jest, zdrowam jak byk, ale kciuki zawsze się przydadzą, a nuż jakiś proch z tego wymyslę, kto wie! Jeszcze raz - dziękuję, Kochani!!! Ja za Ewę trzymam mocno, chociaż może już skończyła tę rozmowę - oby się udało! I za Franusia, z tym Synagisem. Ostatni - juuuupiiiiiiiii!!! Słuchajcie, u nas taka wiosna, że szok. Noce jeszcze mroźne, ale w ciągu dnia słońce szaleje, ptaki śpiewają, a termometr nieubłaganie pokazuje ... +9*C !!! Wiosna, wiosna! Będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzieki, rozmowa była trudna.Pewnie wasze kciuki pomogły, bo profesor się wahała..... Myślę, że mogę napisać z 90% prawdopodobieństwem- Chyba zaczynam specjalizację z rehabilitacji medycznej. Przyznaje, że troszkę natchnął mnie watek Agnes , przećwiczyła mnie, skłoniła do zgłębiania wiedzy mi obcej. Potem akurat pojawiło się zapotrzebowanie w pracy a dziś uzyskałam obietnicę miejsca specjalizacyjnego. Co prawda wiedzę jaką taką to ja będę miała za kilka lat i, mam nadzieję, że dla Agnes (Frania) nie będzie już potrzebna, ale może komuś się przydam PS - oszalałam, w moim wieku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.03.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzieki, rozmowa była trudna.Pewnie wasze kciuki pomogły, bo profesor się wahała..... Myślę, że mogę napisać z 90% prawdopodobieństwem- Chyba zaczynam specjalizację z rehabilitacji medycznej. Przyznaje, że troszkę natchnął mnie watek Agnes , przećwiczyła mnie, skłoniła do zgłębiania wiedzy mi obcej. Potem akurat pojawiło się zapotrzebowanie w pracy a dziś uzyskałam obietnicę miejsca specjalizacyjnego. Co prawda wiedzę jaką taką to ja będę miała za kilka lat i, mam nadzieję, że dla Agnes (Frania) nie będzie już potrzebna, ale może komuś się przydam PS - oszalałam, w moim wieku! Gratulacje http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/87.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 PS - oszalałam, w moim wieku! Na nic nie jest za pozno! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nooooo to gratulki.... Kciuki właśnie puściła..... I jeśli nie masz 100 lat to jeszcze nawet do młodzieży się nie zaliczasz.... Nie jest źle....Ten kto się nie uczy umiera.... Tylko czasami go pochowają za kilkanaście, kilkadziesiąt lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ewa, gratulacje! BTW, mój prywatny stereotyp: lekarze rehabilitacji są absolutnie wyjątkowi. W najbardziej pozytywnym sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 EZS pęd do wiedzy dobra rzecz,znaczy nie rdzewiejesz czyli młódka z Ciebie:D Gratuluję! Czy synagis już podany? Było płakanie? Przytulam Walecznego i nieustająco mieszam:stirthepot::stirthepot:Czy chorowitki zdrowieją? Mam nadzieję,że wkrótce raport zdrowotności ukaże się i mieszanie stanie się zbędne. Wiosna idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ten kto się nie uczy umiera.... Tylko czasami go pochowają za kilkanaście, kilkadziesiąt lat..... to ja juz wiem czemu cały czas się uczę.... EZS gratuluję i trochę zazdroszczę odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Właściwie to jeszcze gratule dla Franka! Za dzielne zainspirowanie EZS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 EZS Gratuluję! No to teraz dopiero nie damy Ci spokoju! p.s. Czy mamy do Ciebie mówić Babciu? Ja Cię proszę, co to ma oznaczać "w moim wieku"!? Z resztą, papier swoje a Ty swoje. w końcu kto tutaj rządzi?! Franiooo dasz jakąś fotkę nowszą, może być z miną zbójecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ewa - suuuper, gratulacje! Wiedziałam, że nie na darmo taką głowę doktorską masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jeszcze koniecznie muszę napisać: KOCHANI ZAJRZYJCIE tutaj. Bardzo potrzebna jest pomoc, spłonęło wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts