Arnika 04.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Z tego co słyszałam to dobra jest ta guru wrocławska, ale u nas są inni też dobrzy i nie zalecają... Przynajmniej nie wszystkim i Emilowi nie zaleciła.... A nowości i to co jest dobre to zaleca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A ja własnie dostałam informacje od znajomych dziewczyn z Wrocławia, że tamtejsza dr neurolog (guru wrocławski) zaleca czaszkowo-krzyżową po Vojcie. jak terapię wyciszającą. a ty chcesz wyciszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Wyciszyć w sensie odprężyć, zrelaksować.Mam nadzieję ze od jutra będe bogatsza w wiedze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 04.03.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 myślę że to z tym wyciszaniem to działa bo tak , jak pisałam - Helenka zasypiała po chwili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Agnieszko czy możesz wstrzymać się z wysyłką? Może będzie okazja wysłać je z czymś z aukcji(dopiero w kwietniu bo teraz braki mam w skarbonce;)) Zapewniam o nieustających staraniach:stirthepot::stirthepot::stirthepot:Trzymajcie się zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Rany jak czas leci Sylwia.. Ile miesięcy ma już Stasiu? Staś 15 marca skończy 8 mies. Rany jak to zleciało. Pamiętam jakby to było wczoraj jak dzwoniłam do Ciebie jadąc tramwajem że jednak prawdopodobnie Staś nie ma zwężenia przełyku - jeszcze ze Stasiem pod serduchem. Jutro wrzucę jakieś nowe zdjątko okrucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 U mnie śliczna wiosenna pogoda. Przyjemnego dnia wszystkim życzę. udanych spacerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 U nas też było ładnie,ale chyba będzie jakaś zmiana bo okrutnie kosteczki dają mi popalić Nic to, damy radę ;z borowiną za pan brat:) Ciekawe co tam u naszych podróżników; zakręcę niech sobie radzą:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.03.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Obiecane fotki jak zciągnę nowe to wrzucę te są z połowy lutego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.03.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Sylwuś, a ty nie wklejałaś już kiedyś tych samych fotek?? wróciliśmy szczęśliwie, jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka zadowolona!!! Było cudownie, rewelacyjnie..genialnie po prostu:yes: Franc nie wyciszył się na k-czaszkowej:yes: Taki z niego zbój:yes: Ale wydarzyło się dużo, opisze w olnej chwili, nie wiem czy dziś zdążę.. Powiem ino: jest dobrze a będzie jeszcze lepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.03.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 XX , wyczyść skrzynkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Sylwuś, a ty nie wklejałaś już kiedyś tych samych fotek?? wróciliśmy szczęśliwie, jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka zadowolona!!! Było cudownie, rewelacyjnie..genialnie po prostu:yes: Franc nie wyciszył się na k-czaszkowej:yes: Taki z niego zbój:yes: Ale wydarzyło się dużo, opisze w olnej chwili, nie wiem czy dziś zdążę.. Powiem ino: jest dobrze a będzie jeszcze lepiej:yes: Jak to nie zdążysz . To co my mamy nie spać ? Sylwia, śliczny chłopak. Co to za cumel przy mężczyźnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Aga, kurczę, Zbyszek rację ma - spać nie będziemy mogli! Czy ja nie mówiłam ostatnio, że tak własnie będzie? Dobrze i jeszcze lepiej! Za wszystkie okruszki, duże i małe, coby zdrowiały ekspresowo. :stirthepot: Sylwia - słodziak Ci rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.03.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Oj, to napisze ino, że..Franiu wczoraj powiedział pierwsze w życiu ZDANIE!!!! I nie było to "daj ać ja pobruszę...":no: ino BRRRRRRR DA czyli po naszemu: Daj auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.03.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Brawo Franiu :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 06.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jak się cieszę nie na darmo czarownice w garach mieszają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ha, ha Matka masz przechlapane, teraz będzie wydawał polecenia! Się nalatasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Oj, to napisze ino, że..Franiu wczoraj powiedział pierwsze w życiu ZDANIE!!!! I nie było to "daj ać ja pobruszę...":no: ino BRRRRRRR DA czyli po naszemu: Daj auto Ha, ha Matka masz przechlapane, teraz będzie wydawał polecenia! Się nalatasz! tylko czekać jak powie Browara daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2011 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No to sie zaczęło...teraz już mu się nie zamknie dziubas. I bardzo dobrze , co masz mieć lepiej niż ja, a kiedyś na prośbę "Franiu,pięć sekund bez gadania" usłyszysz "mamusiu, ja nie mogę milczeć bo mnie wtedy buzia boli " Franek brawo :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 :rotfl: :wave: Nieźle się uśmiałam ze wcześniejszych postów.... Emil nie mówił prawie do 4,5 lat... A jak już zaczął to proszę żeby się zamknął..... Jak cudowny to czas kiedy dzieci wyjadą z mężem do szkoły rano... tak jak dziś.... Jak cudnie jest cicho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts