daggulka 20.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Agnes .... muszę Cię zmartwić ... farby do 28 myć to jedna wielka ściema , więc nie masz co liczyć że się zmyje bo zostanie Ci po tym na blond włosach jasny róż majtkowy tudzież sraczkowaty rudy pozostaje zdjęcie koloru fachowo u fryzjera , a i tak nie wiem czy da radę jeśli to czerwień , jeśli rudy jest ciut lepiej .... jeśli to jest czerwień to musze Cie zmartwić - czerwienie to najtrudniejsze kolory we fryzjerstwie ... wiem, bo sama nosze buraczkowe pasemka od jakiegoś czasu .... więc myślałam, że po 3 miesiącach toto wypłowieje i da się na to cuś innego położyć , np. jakieś brązy - moge se zapomnieć , przedwczoraj fryzjerka mnie z błędu wyprowadziła - mówi , ze albo czekać aż odrosną albo kontynuować czerwienie .... z tym, ze mnie jest w czerwieniach ok , więc tragedii nie ma .... i 11 stycznia se pizne grube czerwone pasma z czekoladowym brązem.... ale ja lubie mieć włosy jak żarówa .... a Franio ... to zdjęcie jak śpi Ci w ramionach mnie na łopatki rozłożyło .... śliczny bobas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 zdjęcia nie będzie.. chyba Nie to nie , łaski bez http://emoty.blox.pl/resource/ban.gif http://emoty.blox.pl/resource/000672828.gif Za to pierniki będą moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 jesteś niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Wiecie co... padnę przez Was Zbychu, zemszczę się obiecuję!!! Wywal to zdjęcie, pliz.. Aż TAK żle nie jest. NIe zamroczyło mnie aź do tego stopnia.. Ok, będzie zdjęcie. Ino nie dziś. Jeszcze niech trochę zlezie to cholerstwo Wpadłam na chwilę właściwie po to, żeby napisać, że kurczak dziś w nocy także nie zaprezentował żadnych incydentów drgawkowych!!!!! Jutro usg stawów biodrowych. Musimy sprawdzić, czy to długie leżenie w inkubatorze bez ruchu nie odbiło się na nich negatywnie. Dziękuję Wam wszystkim za licytowanie dla Frania! Jesteście niesamowici.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Dziękuję Wam wszystkim za licytowanie dla Frania! Jesteście niesamowici.. Spoko Spoko już ja się tym zajmę A ty odpocznij troszkę i wejdź po 21 Pozdrawiamy Cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ponieważ krasnal jeszcze śpi, wkleję tu 2 dzisiejsze zdjęcia (zanim zaczną się reklamacje.. ) Nasz tegoroczny prezent pod choinkę ttp://foto3.m.onet.pl/_m/6ed191698aaccd62c062731d13ec6cf3,10,19,0.jpg Natka gra na pianinie. Początkowo obawiałam się jak to zniesie Franek ( ), ale okazało się, że on to uwielbia!! Gdy tylko chcę ciutkę odpocząć, proszę Natkę, by coś zagrała. A Krasnal wsłuchuje się całym sobą Tu Nata ćwiczy kolędy na wieczór wigilijny http://foto1.m.onet.pl/_m/38ea3816eeedb71e44f5526625337779,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Coś prezent nie wyszedł..Jeszcze raz http://foto3.m.onet.pl/_m/6ed191698aaccd62c062731d13ec6cf3,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mamuniu, jaki słodziak!!! Proszę od ciotki wycałować, gdzie się da. Zwłaszcza w dupkę. Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę. Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Zabieganym- wytchnieniaSmutnym i zmartwionym - odrobiny uśmiechu i wiary w lepsze jutroSamotnym - przyjaznej dłoni i serca szczeregoChorym - zdrowia i siły na walkę z tym co dokuczaWszystkim - błogosławieństwa Bożej Dzieciny. Pogodnych, rodzinnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 KTO MI RZUCIŁ DZIECKO NA PODŁOGĘ!!!!!!! macocha podnoś z ziemi ------naten tychamiast całusy dla Frania od cioci Paty w najmniejszy paluszek u stópki ..........może być lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cholera, wiecie co... poryczałam się przez Was..Siedzę nad kartką papieru, staram się jakoś posklejać słowa podziękowania i .. guzik mi wychodzi...Może coś uda mi się napisać jak jutro trochę dojdę do siebie?..Wiecie jakie to uczucie? Z jednej strony.. po prostu brak słów wobec Waszej spontanicznej, entuzjastycznej i takiej ..radosnej chęci niesienia pomocy, z drugiej strony uczucie, że TERAZ damy radę, że nie ma żadnej przeszkody "formalnej", że dzieki Wam możemy zapewnić Franiowi leczenie, rehabilitację itd bez wszechobecnego stresu pt "jesssu...czy tylko damy radę"..Ja jeszcze postaram się napisać jakieś ładne składne podziękowanie, ale i tak wiem, ze żadne słowa nie wyrażą mojej wdzięczności.. Mimo wszystko język jest narzędziem bardzo niedoskonałym..Cudowni jesteście.. Mamy ogromne szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cudowni jesteście.. Mamy ogromne szczęście To Wy jesteście cudowni i Franiu ma szczęście że ma Was Zdrowych i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam Ja tak przyszłam szeptem powiedzieć -bo już późna pora Że cieplutko pozdrawiam WAS - WASZĄ Rodzinkę i trzymam kciuki za jutrzejsze USG, za przespaną lepiej dzisiejszą noc O masz i rozkleiła nam się Aga:wink: Cudowny to jest Franiu i WY ! Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... późno już... szeptem powiem -Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cholera, wiecie co... poryczałam się przez Was.. Siedzę nad kartką papieru, staram się jakoś posklejać słowa podziękowania i .. guzik mi wychodzi... Może coś uda mi się napisać jak jutro trochę dojdę do siebie?.. Wiecie jakie to uczucie? Z jednej strony.. po prostu brak słów wobec Waszej spontanicznej, entuzjastycznej i takiej ..radosnej chęci niesienia pomocy, z drugiej strony uczucie, że TERAZ damy radę, że nie ma żadnej przeszkody "formalnej", że dzieki Wam możemy zapewnić Franiowi leczenie, rehabilitację itd bez wszechobecnego stresu pt "jesssu...czy tylko damy radę".. Ja jeszcze postaram się napisać jakieś ładne składne podziękowanie, ale i tak wiem, ze żadne słowa nie wyrażą mojej wdzięczności.. Mimo wszystko język jest narzędziem bardzo niedoskonałym.. Cudowni jesteście.. Mamy ogromne szczęście Ale fanzolisz, matka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.12.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Cholera, wiecie co... poryczałam się przez Was.. Taka duża , a się posmarkała.. Całuję Was wszystkich. Zwłaszcza Glisdę . A co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale ta Wasza glizdeczka zdplna bestia jest.....dziś właśnie tak dla odmiany.... WYŚCISKAĆ PROSZĘ GLIZDKĘ.... BO DZIELNA Z NIEJ STARSZA SIOSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://coolibeer.pl/murator/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Agnes - dzieciaczki lubią muzykę jak byłam w ciąży to Franek gdzieś usłyszał że dzieciaczki w brzuszku lubią muzykę powazną i często mówił do mnie: mamo, posłuchamy sobie RM klasik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Aguś, ja normalnie nie mogę do Ciebie zaglądać, bo co wejdę to ryczę Franulek jest słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts