swojaczka 27.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej:stirthepot::stirthepot:Dacie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 No i je za 10. Tak sie kurdupelek rozkrecił, ze szok:) W ostatnim mies przybrał 700 gr!!!!!!!!!! Jak noworodek:) Jak mu robie masaz taktylny to już nie ma szans na objecie udka jedną dłonią A jaki słodki cel:rolleyes:lulit ma na dupci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ubije mnie jak to przeczyta:p), no ale jak tu się nie cieszyć, jak taki słodki pączek się robi z kurdupelka? Poczekam, aż będzie bardzo ważnym dyrektorem czegoś tam i mu to wyślę Szczególnie to o celulicie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jak to miło przeczytać aż się wzruszyłam moje dziewczyny juz takie stare Kasiu nic straconego , "nowy domek, nowy potomek" A to że Franek lada moment zacznie biegać to pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 28.03.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Czesc Ciotki , lata swietlne mnie nie bylo . Przeczytalam na razie kilka ostatnich postow , musze sobie zrobic wygodne miejsce na kanapie i nadrobic zaleglosci ( mam jakies 100 stron do nadrobienie )ale widze ze dobrze sie dzieje , trzymam kciuki a ja caly czas w trojpaku , jeszcze 2 lub 3 tygodnie , uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 No! I to rozumiem, to są wieści! Super! I bardzo dobrze, że masz lepszy nastrój, mamusia - to waaaażne jest. Aprilka - ale zadyma będzie, jak juz się rozpakujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Aprilka, myslałam ostatnio, co u Ciebie słychać Suuper, że tak się dzielnie trzymacie:) A my jutro do Gliwic jedziemy. Franiu znowu ma zalegania:bash: Ale mam nadzieje, że się nie rozłoży i że w niedziele wyjedziemy do Wawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Poczekam, aż będzie bardzo ważnym dyrektorem czegoś tam i mu to wyślę Szczególnie to o celulicie .... Jeśli cellulit ma być drogą do sukcesu zawodowego,to ja powinnam byc co najmniej prezeska pkn- u dzień dobry Aga Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kasiu nic straconego , "nowy domek, nowy potomek" Aniu w moim wieku:) to ja sobie na Frania popatrzę Franula nie daj się żadnych choróbsk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.03.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Zaleganiom mówimy stanowczo NIE!:no:Dzisiaj taka piękna pogoda i mam nadzieję,że będziecie mieli ładną podróż. Nieustająco dobre myśli posyłam,w piętki łaskoczę coby szybciej się zabrały do dreptania no i :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.03.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nasze autko dojechało dzis do Wiednia.Tylko dziwnym sposobem wysiedlismy w Gliwicach nie w Wiedniu:) Ale dla dr Łady pojechalibyśmy do Wiednia i z powrotem.Niesamowita jest i tyle.Zmeczeni jesteśmy koszmarnie, więc krótko będzie:dyzartia siedzi małemu na karkumowa czynna jak ostatnio, czyli 10-12 mies, ale nie przyspieszamy, bo chodzi nam o jakośćskupiamy sie na treningu pokarmowymNa następne spotkanie dr postara się dograć z koleżanką psycholożką, mały ma miec testy, ale takie z prawdziwego zdarzenia, bo te co robilismy w CZD to jednak o kant...stołu rozbic.Aaaaa..zakaz masaży. I tak się zastanawiam jaki sens mają w ogóle nasze wizyty u logopedów, skoro ci chca zaraz masowac Franka. Dr powiedział: zadnych masazy, żeby nie schrzanić tego, co udało nam sie tak pieknie wypracować. Co najwyżej Castillo-Morales przed ćwiczeniami logopedycznymi. No i dostaliśmy pieknie rozpisane 2 str programu pracy z małym. Ide odgruzowac skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nie wierzę. Nie ma dyzartrii, bo nie ma MPD. Rozwija sie swoim tempem i po swojemu, ale wszystkie przeszkody są dla niego po to, aby móc je pokonać. Jestem o niego absolutnie spokojna w temacie mówienia, tak jak i w innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Aga Gliwice na Słowackiego ... rzut beretką do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 30.03.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ja i tak wiem i to juz od dawna ze Franio da rade ze wszystkim , bedzie fajny facet dla moich dziewczyn precz z chorobskami to silny facet nie ma prawa nic zlapac moj zieciunio jest dzielny ( a tak na marginesie , jako tesciowa to jestem ktoras w kolejce czy moze pierwsza , u mnie Franio bedzie mial wybor hehe. dwie dziewczyny ) Agnes -dzieki , ja tez o Was duzo mysle i wiem ze wszystko bedzie ok. u nas ok , 3 mc na zwolnieniu -lekarz zabronil pracowac ( no bo blizniaki) 34 tydz zaczyna sie , no i czeka mnie cc, bo nie wisza jak nietoperki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 na Słowackiego ... rzut beretką do mnie cholera, a miało być rzut beretem ode mnie Nawet na tę okoliczność zakupiłam ekspres, co by normalna kawę zaserwować,a nie rozpuszczalne granulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.03.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 na Słowackiego ... rzut beretką do mnie Jesssuuu.. Jamles a skąd Ty wiesz ze my na Słowackiego bylismy????? Wielki Brat????? Ale będziemy tam znowu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.03.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ja i tak wiem i to juz od dawna ze Franio da rade ze wszystkim , bedzie fajny facet dla moich dziewczyn precz z chorobskami to silny facet nie ma prawa nic zlapac moj zieciunio jest dzielny ( a tak na marginesie , jako tesciowa to jestem ktoras w kolejce czy moze pierwsza , u mnie Franio bedzie mial wybor hehe. dwie dziewczyny ) Agnes -dzieki , ja tez o Was duzo mysle i wiem ze wszystko bedzie ok. u nas ok , 3 mc na zwolnieniu -lekarz zabronil pracowac ( no bo blizniaki) 34 tydz zaczyna sie , no i czeka mnie cc, bo nie wisza jak nietoperki . Cholera, to musze dobrze wychowac tego mojego Franca:) A ile do cc jeszcze? W którym tygodniu? cholera, a miało być rzut beretem ode mnie Nawet na tę okoliczność zakupiłam ekspres, co by normalna kawę zaserwować,a nie rozpuszczalne granulki Ale to nie moja wina..ryli end kopali:) Musimy sobie jakies tournee zaplanowac po Górnym Śląsku:) Dziś bede wystawiała kartki świateczne wykonane przez kolegów i kolezanki Natki, może znacie kogoś, kto jeszcze życzeń światecznych nie wysłał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A ze zdjęciem Franciszka są, jakimś słodkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.03.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ciociu Depsiu..przepraszam...bo ja z filmem.. Starałam sie nie udusic nagrywając to. Franulec tak wieczorem od jakiegos już czasu ma. Miłego ogladania i słuchania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No to się nazywa szczery i nieskrępowany śmiech i mamy i synka cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.04.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Super. To podchodzi pod znęcanie się nad dzieckiem. Przecież Franiu dostanie kolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts