DPS 01.04.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zbysiu - takie ładne zdjęcie mi wtsawiłeś, że spróbowałam obejrzeć cały filmik. Udało się!!! Trwało kwadrans, zanim wczytał, ale potem... Spłakalismy się ze smiechu razem z Sołtysem! Franuś, artysta nasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.04.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 najlepsze co może być to szczęśliwe uśmiechnięte dziecko brawo dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nie można oglądać filmu bez banana na twarzy! Rozkoszny Franio poprawia humor od ręki. Śmiech to zdrowie,więc tylko mała podpórka:stirthepot::stirthepot: w celu dreptania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Aga Franio rewelacja aż się popłakałam ze śmiechu... Ten jego uśmiech i śmiech to powinni doktory na recepty przepisywać na wszelkie dołki i smutki dzialają REWELACYJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.04.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No rechot taki zaraźliwy, że nikt się chyba nie oprze! Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ale jajcarz! Uśmiałam się niesamowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 02.04.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Aguś. , jak zrobimy zlot na Śląsku to nasze dzieci mogą się razem pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Anutko, zlot na Śląsku jest 100 x leszym pomysłem niz zlot w Wawie:) Jamles źródeł nie ujawnia jak widzę.. My mamy znowu stres p wyjazdowy. PILNIE poszukuję Nefer!!! Nie odbiera tel od rana:( Dostałam rano wiadomość, że znajomy, który miał nas odebrać z dworca wylądował niespodziewanie w szpitalu, inni znajomi są na wyjeździe.. Kurde, strasa mam jak szlag. Jak zobaczycie gdzieś Nefer to dajcie znac pliz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Alarm odwołany:) Właśnie ustaliłam transport:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 03.04.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 to trzymamy kciuki za resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 trzymałam dzisiaj Fr na kolanach i machaliśmy sobie papaFajny kolo z niego i tyle, a żebyś słyszała Aga jak się Nim zachwycała wycieczka Portugalczyków na peronie fiufiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Niektórzy to mają szczęście jednak, nie to, co ja, tylko przez monitor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jamles źródeł nie ujawnia jak widzę.. pośledziłem ścieżki pani doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 04.04.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No ten filmik jest super , az mialam lzy ze smiechu hehe, ale jakie ladne ma zabki ten nasz Francesco........ Aga- u mnie 35 tydzien a cc na 26 .04. ale strasza ze nie donosze hehe, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jak tam w CZD? Nikt nic nie pisze. A ja dziś zapraszam Was na głosowanie na bloga naszej forumowej ŻabyGoni. Tutaj jest adres bloga http://okiemrzaby.blogspot.com/ Na prawdę warto zerknać, Żaba robi przepiękne zdjęcia. Jeśli Wam też się spodobają tak jak mi, to proszę klikać w prawym górnym naroźniku na banerek z informacją fotoblog2011. To nic nie kosztuję a nagrody są fajne, może Żabie się uda. Moim zdaniem zasługuje na nagrodę. Trzymajmy się wszyscy ZDROWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) A ja dziś zapraszam Was na głosowanie na bloga naszej forumowej ŻabyGoni. Tutaj jest adres bloga http://okiemrzaby.blogspot.com/ Kajka, dzięki za przypomnienie Żaby, dawno tam nie zaglądałem, oczywiście postawiłem x za trzy dni Żaba ma urodziny to może w prezencie wszyscy zagłosująna Jej fotoblog Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.04.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zdjęcia piękne! "Dałam głos" z przyjemnością Oj zaganiane te nasze Nieboraki w tej stolycy! Poczekamy no i wzmocnimy:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Oj, jak znam Żabę, to Ona nie chce prezentów. Ale na pewno się ucieszy, jeśli każdy komu na prawdę się spodoba Jej fotografia, zagłosuje. Ja jestem tym blogiem oczarowana. Normalnie wchodzę tam, od czasu do czasu i odpływam. To duchowe przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jamles pamietałes !!!!??? ja Was ludziska kocham normalnie!!!:DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Waleczny wieści nie przekazał żadnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts