AgnesK 23.05.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Wreeeeszcie Wielki Brat wpuścił mnie na nasz watek. Czy wy tez macie od wczoraj problemy z forum? Jak próbuje wejść w jakis wątek czy swoja pocztę pokazuje mi sie komunikat "data base error". Teraz mam ino chwilke, więc krótko - dojechaliśmy, Franuś był b dzielny, antybiotyk nadal bierze, Dicoflor też. Spróbuje wpaść wieczorem, mam nadzieje ze problemów już nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.05.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Pozdrawiam. To już koniec "wycieczki " nad morze ? Ps. Tak były problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 A myślałam, że tylko ja mam karę za to że tak długo nie zagladałam Zdrowiejcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.05.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Myslałam tak samo Aga Jeszcze kilka zdjęć z turnusu:) szaleństwa Frania na dyskotece kończacej turnus:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/8LnVZuLbp9wu8epgpX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/QavTdDDMVWVQN9gDQX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/aQmPzBGqssg3GRjbVX.jpg Dzieciaczki razem, już po zakończeniu turnusu. Było tak cudnie byc razem na luzie, wreszcie, ze postaowiliśmy, że chocby się waliło i palilo, musimy znaleźć kasę na tydzień urlopu z dziećmi nad morzem. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/pxY8J7qFPPX4Qi323X.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Q3bjCMXgbZNXFnkUnX.jpg i ostatnia terapia.. padł po 20 minutach. A jak chrapał!! Może jutro będe miała lepsze łącze, to wkleje filmik:) Spał 3 godziny biduś. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/8DDj60bxNat81tXiYX.jpg Edytowane 23 Maja 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.05.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Świetna:yes: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 O rany, jak fajnie! Dyskoteka - iście szałowa. I najważniejsze - oczywiście, że wspólny czas to ten najlepszy czas. Natka taka uśmiechnieta! Buziaki dla Mamy i Dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witamprzepraszam Franiu, że w twoim wątku będę prosiła o pomoc dla mojej kuzynki.Otóż od soboty moja kuzynka z 10 letnią córeczką przebywa w Centrum Zdrowia Dziecka ze straszną diagnozą jak jest glejak umiejscowiony w pniu mózgu. Jest na oddziale neurochirurgii, ale ze względu na umiejscowienie guza, nie jest on operacyjny.Mała Madzia jest tam z mama i tata, ale niestety na tym oddziale nie ma łóżek dla rodziców, miejsc w hotelu przyszpitalnym brak, czekają na miejsce. Gdzie można tanio wynająć pokój w Warszawie? Jesteśmy wszyscy zrozpaczeni, gdzie szukać pomocy w leczeniu takiej choroby? Myślimy też o zagranicy. Proszę o modlitwę w intencji Madzi.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.05.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 To straszne, będę się modlić o cud. Może niech poszukają pokoju do wynajęcia w pobliżu, jeśli to na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.05.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 witam,właśnie się dowiedziałam, że maja pokój jednoosobowy w hotelu przyszpitalnym. Jutro Madzia ma mieć zrobioną biopsję i rezonans mózgu. Zareagowała na sterydy, więc jest to nowotwór, ale reszta informacji po pełnej diagnozie. Lekarz zapewnia ich, że jest to najlepszy ośrodek w Polsce, ale rokowanie wiadomo, że jest poważne. A tak poza tym czekam na filmik Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dołączam do modlitw o cud dla Madzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Franio na dystkotece super Aniu trzymam kciuki za Madzię i zycze dużo sił dla rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 W takim przypadku czuję bezsilność i złość,że nie mogę NIC! Pomodlę się bo to mogę zrobić,wszak zdarzają się rzeczy o których filozofom...Franio zasłużył na dyskotekę no bo te zajęcia do lekkich nie należały. Przytulasy dla Natki i Franusia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.05.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Nie rozumiem...w nocy pisałam post i nie ma go.:jawdrop:najwyraźniej nie wysłałam go..Więc teraz ino krótko:wczoraj mielismy pilna jazdę po południu z Franiem do lekarza - reakcja alergiczna na leki. Dostalismy odpowiednie specyfiki i idzis jest juz ok. Aniu..będe sie modliła za malutką Madzię..Obok CZD jest osiedle domków, tak wynajmują też pokoje (czesto w ht nie ma miejsc już). W razie czego dysponuje jednym takim adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No masz, weszłam zobaczyć na szybko jak Franio i najpriew padłam na widok nowych fotek, zwłaszcza tej ostatniej, a tu znowu smutki.Aniu, co powiedzieć, jak słów brak. Pomodlę się też za Madzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 25.05.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Aniu, od przyszłego tygodnia mogę udostępnić bezpłatnie pokój u siebie w domu dla rodziców chorej Madzi, ale mieszkam na wsi 20km od CZD więc nie wiem czy dojazdy nie będą zbyt męczące (i kosztowne). Trzymam kciuki za Madzię i życze wiele sił rodzicom.A przy okazji pozdrowienia dla dzielnego Franusia, którego sukcesy śledzę na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dużo zdrówka dla Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 dziękuję Wszystkim za modlitwę, oraz odlo78 za pokój. Póki co rodzice Magdy mają pokój w hotelu przyszpitalnym. Aga jakbyś mogła mi wysłać na priva namiar na wynajęcie pokoju (tak w razie czego). Mała miała dzisiaj rezonans a w poniedziałek będzie biopsja. Trzymam kciuki za Franusia , kiedy świeża dawka zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Aniu ... , trzymam kciuki za Madzię Aga... Franio wymiata I dobrze, ze już dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.05.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Puk,puk,jest tam ktoooooo?;)Wspieram:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.05.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mieliśmy baaardzo trudne dwa dni. Ale nie z powodu Frania:) Dzis pani dr powiedziała, że już warczy jak zwykle:) Nie ma tych podejrzanych furczeń Inhalacje utrzymujemy. Filmu chyba nie zamieszczę Nie przejdzie mi przez łącze - jest fatalnie wolne. W srode nad ranem wyjazd do Wawy. Już jestem chora na sama myśl. Ale to tam pikuś. damy radę. Aniu, masz jakieś wiesci od Madzi? Aneta, XX, co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts