DPS 23.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Aneta - kciuki trzymam za szybkie oswojenie się z nową rzeczywistością. Jesteście bardzo odważni, że wróciliście, szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Aneta a ja jak zdarta płyta powiem, że mam nadzieję, że mosty w Oslo nie popalone coby móc powrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 23.06.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Jesteście bardzo odważni, że wróciliście, szacun. Aneta, podziwiam Was bardzo, ja nie odwazylabym sie na ten krok. Ale domyslam sie, ze wrociliscie na "gruntownie" przygotowany grunt. Edytowane 23 Czerwca 2011 przez gabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 23.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 kibicuje Franiowi z całego serca .... nie piszę tutaj często ale czytam i trzymam kciuki dzis musiałam się odezwać bo Franulę widziałam w tvn24 jak siedział przy stoliczku z piaskiem i ktoś mu ten piasek sypał a on patrzył .... pozdrawiam serdecznie MAgda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 23.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 musze koniecznie Franusia zobaczyc, jutro leci tylko tvn24!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.06.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Rybka, jesteś kolejną osobą, od której słyszę, że widziała nas w TVN24. Ja nie widziałam:) Aneta, cholerka, łatwo Ci na pewno nie jest.. Trzymam kciuki za Was. W razie czego macie gdzie wrócic do Oslo? A ja publiczne musze sie walnąć w klatę: byliśmy dzis z Francem we wrocławiu, miałam podjechać do Ani K i..zapomniałam. Aniu, strasznie mi głupio i wstyd!!! Ale..we wrocku jesteśmy co tydzień, więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.06.2011 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Agnes, ja już nie moge patrzeć na Twój avatar. Normalnie nie moge. To po pierwsze. Po drugie. Interesowałaś sie delfinoterapią? Moja kuzynka właśnie pojechała na turnus i czekam na wieści jak wróci.Delfiny robią jakieś cuda..... Wybacz, jeśli nie jestem w temacie, staram sie podczytywać co jakiś czas, ale tak mi wpadło, aby Ci o tych delfinkach powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Amalfi... tylko , że te duże rybko ssaki to kosmiczne ceny mają....Znając Agę to na pewno słyszała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.06.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Amalfi, a czemu na mój avatar patrzec nie możesz? Poprzedni zżarły mi czeluście internetu a ten jest...zabawny:) Franc zbliża się do wagi słoniowej:) Tak, o delfinach słyszałam, ale właśnie..cena.. Powala na kolana. Teraz - tak szczerze mówiąc - wolę za te pieniadze pojechac na 3 turnusy ruchowe. Ale napisz jakie wrażenia siostry. Gdzie pojechała? Na Krym, do Turcji czy do Hiszpanii? Może wreszcie w Pl zostanie wybudowane delfinarium.. Skręca mnie jak czytam, że to ponoć nieopłacalna inwestycja.. Infrastruktura wokół powstała ino sponsora na samo delfinarium brak:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.06.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Amalfi, a czemu na mój avatar patrzec nie możesz? Pewnie się boi ,że u niej wyląduje. Pozdrawiam wszystkie mamy. I ich pociechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.06.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 musze koniecznie Franusia zobaczyc, jutro leci tylko tvn24!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Ja to mogę mieszać jedynie, żeby wszystko coraz lepiej szło.Aniu - jak Madzia??? Modlę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.06.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Nie wiem czy mnie Ania nie zruga, ale ponieważ wszyscy tak żyjemy jej chorobą, to napiszę kilka słów. Wczoraj rozmawiałam z Anią o Madzi. Bierze kolejną chemię, paraliż lekko ustąpił. Więcej napisze ewentualnie Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Cały czas trzymam kciuki za Madzię oby szło ku lepszemu. A dla Frania całuski, dla Natki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Aga nie zrugam, broń Boże. Cieszę się, że wspieracie duchowo Madzię.Tak jak Aga napisała, Magda w poniedziałek skończy drugą chemię i wraca do domu. 12 bądź 22 lipca ma mieć kontrolny rezonans, czy chemia działa.Paraliż częściowo ustąpił, tzn. rusza rączką, nie ma asymetrii twarzy, pozostał lekki niedowład nogi.Zaraz wchodzę na linki , które podała mi Aga, na temat nowotworu. Ja ostatnio nic nie pisałam, bo mam jakieś wstrętne zapalenie oskrzeli, biorę 2 antybiotyki, inhalacje z pulmicortu, buerodualu. Nie gorączkuję, ale strasznie męczy mnie suchy kaszel, wcześniej miałam świszczący jakbym gwizdek połknęła. Dlatego może lepiej Agnieszko, że wczoraj się nie widziałyśmy, bo jeszcze Krasnal by coś złapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 To zdrówka życzę i dolecz koniecznie te oskrzela.. mnie na pamiątkę zapalenia oskrzeli została astma... Trzymam kciuki za Madzię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 To zdrówka życzę i dolecz koniecznie te oskrzela.. mnie na pamiątkę zapalenia oskrzeli została astma... Trzymam kciuki za Madzię... Ja już od lat mam nadreaktywność oskrzeli, dlatego długo się zmagam z kaszlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.06.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Agnes, w temacie delfinków, to u mojej kuzynki jest zupełnie inna sytuacja niż u Was. Franiu robi postępy i terapia mu pomaga, a córeczka kuzynki mimo ciągłej rehabilitacji, nagle zaczęła się cofać w umiejętnościach, które zdobyła. Najgorsze jest to, że ma już kilka lat, a nie została zdiagnozowana. Urodziła się z jakimś zespołem genetycznym (ma pewne objawy), ale zespół ten najprawdopodobniej nie został opisany, albo już sama nie wiem, bo nikt nie potrafi go nazwać. Dlatego ona (kuzynka) szuka już wszelkich metod niekonwencjonalnych, bo konwencjonalne przestały pomagać. Dziecko przestało chodzić, ma jakieś nasilające się skurcze mięśni i nikt nie potrafi wyjaśnić dlaczego tak sie dzieje. O delfinach usłyszałam w TV w programie Interwencja (o ile dobrze pamiętam) i podesłałam jej link. Zaczęła się tym interesować i kilka dni temu pojechała na Krym. Koszt turnusu to 7 tys. Jak będę coś wiedziała, to dam znać. Na avatar nie moge patrzeć, bo ten bocian tak sie morduje, że aż oddychać nie można, a nie dlatego, że się boję, żeby u mnie wylądował (to do Zbysia). U mnie raczej nie wyląduje, chyba, że jest jakimś wyjątkowo złośliwym bocianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.06.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Agnes gratulki dla ślicznej Natki, buziaczki dla Frania. Aneta wielki szacun za powrót... Jakby coś to możecie wrócić do Oslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ze wsparciem dla Madzi - niech się zdarzy najlepsze.Słonikowi buziaki i czary-mary:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts