AgnesK 30.06.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Zbysiu, no ja tak nieśmiało liczę że za pół roku będziemy mieli pierwsze naprawdę samodzielne kroczki:yes: Margoth, byłam tak zaaferowana że dopiero po fakcie pomyślałam o tym:)W sobotę nagram:) A co do siły Frania - pani natalia powiedziała dziś że jeszcze nie widziała dziecka z tak wyrzeżbionymi mięśniami rąk:yes:Taki mini-Schwarzenegger;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.06.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Franuś prześliczny, wyraz twarzy prawdziwego geniusza. Fajnie, że robi takie postępy. Widać po nim, że jest szczęśliwy.Czekam na filmik z pierwszych kroków. A właściwie to chyba niedługo zobaczę w realu. Moje oskrzela nie dają za wygraną, ciągle się duszę. Jutro do pracy chyba wezmę inhalator i lekarstwa, a dzisiaj jeszcze idę do lekarza.. Magda jest po drugiej chemii w domu. Zniosła ją w miarę dobrze. teraz w domku dużo śpi. Jej mama szuka wszelkich sposobów jak pomóc dziecku w wyleczeniu tej choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Łaaał... To już zaraz będzie latał za dziewczynami i mama nie nadążysz za nim tego z całego serca Ci życzę Ania zdrówka i dla Madzi pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Aniu, to przekładamy wizytę. Spróbujemy w przyszłym tygodniu. Dzieki, Arnika:) Mam nadzieję, że rodzice Madzi znajdą kogoś gdzieś w świecie, kto pomoże małej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.07.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 NOOOOOOOOOOO! Będzie dobrze!:lol2:Mocno tulę:stirthepot: Dla Madzi cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Bardzo, bardzo, BARDZO się cieszę i gratuluję pierwszych kroków i innych postępów!!! Cudnie, Franuś! Trzymam kciuki, żeby dalej tak szło, a za Madzię - cały czas, nieustająco. Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Zaraz ruszamy w drogę do domu. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/LnaZRdSREQNYvjMIKB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 01.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ooo widze ze Franek juz trenuje drugi Kubica nam rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 BRAWO FRANIO super facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 01.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ha Aga moja gwiazda tez jezdzi ze swoja kierownica ciagle;)my mielismy juz angine, krtan, oskrzela, a teraz w promocji ucho. od tygodnia;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.07.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Mój syn też uwielbiał kierownice. A ja wylądowałam wczoraj na ostrym dyżurze, miałam duszności, byłam blada jak ściana.Mam wysoką leukocytozę CRP podwyższone. Podali mi dożylnie hydrocotizon, diphergan - przepisali następny antybiotyk. Mam nadzieję, że w końcu odpuści, bo w oskrzelach już cicho, bez świstów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.07.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Oj, Aniu, uważaj na siebie.. Może czas na L4, co? Od jakiś 2 tygodni obserwuje kolejny skok rozwojowy Frania - zaczęło sie od klocków, sortera, rysowania, coraz więcj mówił (po chińsku, ale wreszcie mówił), zauważał rzeczy w otoczeniu, których wczesniej nie dostrzegał (np. na lampie w swoim pokoju pszczółkę, motylka, bidronkę) dzisiejsze popołudnie to po prostu ...jakis kosmos.. Gadł jak najety..chciał cos powiedziec, nie wiedział jak, denerwował się.. To było niesamowite.. Jedna z takich rozmów nagrałam i zaraz wkleje link (rzesyłam na y.t.) Pisałam, że popołudniu kosmos, bo...Franiutek wstał przy krzesle i..poszedł... Najpierw po prostu zdębiałam.. po chwili wyciągnęłam komórkę (mam prawie zawsze przy sobie) i nagrałam.. I wiecie jak się czuję? szczęśliwa i poooookooooojna.. Wiem na 1000%, że będzie dobrze Zobaczcie sami Franuś idzie Mamo, zrozum wreszcie, co chcę ci powiedzieć.. Boże, jaka jestem szczęśliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.07.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jezu, ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.07.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pieknie Franiu chodzi, ciesze sie bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Twój Franuś będzie muzykiem. Pięknie mu idzie gra na krześle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.07.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 poszły konie po ...betonie... Włącz oczy dookoła głowy bo teraz Fr będzie wszędzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Pierwsze samodzielne przejście super... zaraz zacznie biegać, tylko zatrybi, że bez krzesła szybciej i łatwiej I guuguuuugu, gaga gaaa to będzie gadał jak Bielicka... nie zamknie mu się buźka wkrótce... Porzypomniał mi tym swoim guuuu mojego Emila.... do czterech i pół lat było tylko yyyyyyy yy yyyy... nic więcej i jak chłopak się rozgadał, to jeszcze wiecej niż Bielicka..... Szybkich dalszych postępów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Aguś pieknie Franio się rozwia. Super było to chodzenie za krzesłem. A jaka radość przy tym! No i już sobie pogadać z Nim można. Po prostu bajka! Tak trzymać! Kciuki za wszystkich chorych trzymam wciaż. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 czy mi się wydaje, czy chodzi symetrycznie, równo prawa i lewa nóżka? Tak sobie myślę, że teraz trzeba mu podłogę zakryć, jak chce chodzic, to niech musi kolana zginać, niech się uczy od razu prawidłowo. Od dawna już wiadomo, że Fr rozwija się świetnie, tylko ciało mu stawia opór. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wiem na 1000%, że będzie dobrze Phi, też mi nowość.. Jest cudnie, a będzie coraz cudniej. JA TO WIEM. Gratulacje dla Franulka i Mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka to radość, mój Boże... Za Madzię nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts