Agduś 21.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wpadam i czytam, ale się nie odzywam, bo cóż tu po moich achach i ochach, ale dzisiaj... no nie mogę! Ta radocha w basenie tuż po tym, jak czytałam, że Franula boi się wody większej niż w wanience! Pan Darek to cudotwórca, czy też Franek taki skok na tym turnusie zalicza? Eee, pewnie jedno i drugie - czemu któremuś żałować pochwał...Ciekawe, czy na koniec będzie zdjęcie zamku z piasku wykonanego przez naszego bohatera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 dłuuugo mnie nie bylo a tu takie zmiany:) bardzo sie cieszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 mamie Frania z okazji urodzin http://www.kwiaciarnia-art.pl/img/rose_n_r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 poszły ...... życzenia urodzinowe i http://www.kwiaciarnia-art.pl/img/rose11_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Agnieszko,dzielna Kobieto dużo serdeczności i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.07.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Bardzo dziękuję, kochani, za pamięć A ja serdeczności urodzinowe wedlowej XX tez przesyłam:) Dziś ostatni dzien turnusu. Jestem baaaaardzo zadowolona. Cudowni terapeuci..absolutnie wyjątkowi CZłowiek ma poczucie. że dziecko jest dla nich ogromnie wazne.. Zapisaliśmy się na ten turnus także na ferie zimowe i na wakacje 2012. A od jutra tydzień urlopu, więc raczej nie będe tu zaglądała:) Musimy pobyc trochę we czwórkę. Zostajemy do soboty nastepnej nad morzem. I oby nie lało:) Uściski dla Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Aga - spełnienia wszystkich marzeń! http://pu.i.wp.pl/k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 25.07.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 piękne zdjęcie;) Ja też się przyłączam do życzeń coby się wszystkie marzenia spełniły i dziękuję za życzonka dla mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.07.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Bawcie się dobrze! Słoneczko niech Was dopieszcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 wróciłam i życzę pogody lepszej, niż ja miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.07.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 DPS..padłam:) Wróciliśmy, odezwe sie jutro:) Tz dziś, ale o bardziej cywilizowanej porze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Obiecuje fotoreportaż , ale narazie tyle spraw po powrocie.. Jutro jedziemy z kręgosłupem Frania. Relacja bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No to ja czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No masz, już tu wrosłam prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Już opisuję Poprosiłam, zeby dr wszystko dokładnie spisała, zebym mogła pokazać to naszej rehab i neurolog. Po pierwsze Franuś ma pięęęękny prościutki kręgosłup:) Owe skrzywienia czynnościowe sa spowodowane problemami z napieciem mięśniowym. Dr zbadała małego, przeprowadziła terapię, pokazała mi jak z nim ćwiczyć. Kolejna wizyta koniec IX/początek X. Przepiszę najwazniejsze informacje z notatki dr (mam nadzieje, że zrobie to dobrze, bo dr ma iście lekarski charakter pisma): - stawy biodrowe - zakres ruchu prawidłowy w zakresie prostownika, ograniczone zginanie i przywodzenie (wzmożone napięcie na mięśniu napinaczu powięzi szerokiej) - wzmożone napięcie na tasmie mięśniowo-powięziowej tylnej powierzchownej w obrębie mięśnia łydki i tylnych uda. Zastosowano .... (nieczytelne) punktów spustowych. - osłabione mięśnie brzucha - nieprawidłowe obciążanie pośladków w siadzie (mocniej lewostronnie). A potem zalecenia. Na koniec dr powiedziała to, co mówi każdy nowy lekarz Frania, że po takich przejściach mały jest w rewelacyjnym stanie, ze jest świetnie wyprowadzony:wiggle: I dodała: oby tak dalej:wiggle: Miód na serce:wiggle: A teraz ide na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 02.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Cudowne wiadomości! Bardzo się cieszę - ale z niecierpliwością czekam na fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to wiesz, co ćwiczyc Kolejny lekarz nic nowego nie mówi.... Już od dawna wiesz, CO ćwiczyć, problem bardziej chyba w JAK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No to można spokojnie iść spać! Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to wiesz, co ćwiczyc Kolejny lekarz nic nowego nie mówi.... Już od dawna wiesz, CO ćwiczyć, problem bardziej chyba w JAK... Droga ciociu Ewo, toż ja przede wszystkim dla Ciebie (i Malki) odcyfrowywałam ten opis licząc że cos dodasz więcej:) Dr pokazała mi jak rozluźniać ten napiety mięśień z boku uda (od kolana do pośladka). W Tym twoim "jak" chodzi Ci o to, by młody wyleżał w czasie tego ćwiczenia? Bo jak dr robila to dziś z nim to pajacowaliśmy równo w trójkę (tzn dr nie, ino my zusammen). Czy chodzi Ci o cos innego? Zdjęcia jutro, przeeepraszam, ale padam. Jutro przyjeżdża do nas ewentualna pani neurologopedka. Ponoć rewelacyjna. Jutro mamy się spotkać na pierwsze spotkanie takie poznawczo-castingowe. Jak będzie ok to zaczynamy prace od października. Oby było ok:) A teraz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 03.08.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 a jak się udał rodzinny urlop?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts