ziaba 28.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnes ( w tle "laaalaaa fiuu fiuu") Oczy mnie się zaszkliły z poniedziałkowego rana. Ilekroć myślę o Tobie i Franiu, wszystko staje się miłe i banalnie proste.. całuśki takie ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no patrzcie a mówiła ze brzydula jest a włosy ładne, lśniące......kłamała...po prostu kłamała.....Agnes..Ty chyba tragedii koloryzacyjnej nie widziałaś.....buziaki w piętaszki.....buziaki na Glizdki.......będę teraz równo buziolami rozporządzać bo myślę ze tak trzeba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kordzina No ja nie wiem, czy Ty w pirze nie zarobisz, jak zaczniesz rzucać tymi całuśkami jak popadnie. Bo jak padnie na Drugą Połowę Agnieszki, to ja się obawiam, czy to przymilanie się względem koloru , będzie stanowić zawór bezpieczeństwa. No cusz, Agnieszka jest mała, chuda, ale wredna I nosi ksywkę "Kosa" Żeby nie było, że nie mówiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ziaba ziaba żabie prawdę powie.....dziękuję Ci serdecznie koleżanko droga żeś mnie w porę ostrzegła przed moim za nad to wybujałym paluchem piśmienniczym....pilnować się będę buziole w ryzach przytrzymam i na więcej wyskoków sobie nie pozwolę-a wszystko dzięki Tobie-gracicas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Moja droga żabciu ! Żeby nie było, że w tych całuśkach Druga Połowa Agnieszki ostała pominięta, trzeba precyzyjnie zlokalizować elementa ocałuśkowane. I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 witam poświątecznie. i poświąteczne ucałowania dla Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.12.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mamy „trochę” problemów z małym od 3 dni. Nie chciałam pisac w święta. Dzwoniłam już do dr z Wrocławia. Mówi o skierowaniu w trybie pilnym do szpitala. Jeszcze konsultujemy się z lekarzami..Boże, trzymajcie kciuki za krasnala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 28.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Trzymam kciuki z całych sił i przesyłam moc pozytywnych myśli. Na pewno będzie dobrze. Przecież to nasz Franio Waleczny, żaden spadek mocy mu nie straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 o Boże Agnieszko, co się dzieje??? Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 28.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Trzymamy, Agnesko, trzymamy. Z całych sił. I zobaczysz, że to da efekty. Franek, nie daj się, malutki! Znowu nas zasmucasz, mam nadzieję, że tylko chwilowo i że obędzie się bez szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mamy „trochę” problemów z małym od 3 dni. Nie chciałam pisac w święta. Dzwoniłam już do dr z Wrocławia. Mówi o skierowaniu w trybie pilnym do szpitala. Jeszcze konsultujemy się z lekarzami.. Boże, trzymajcie kciuki za krasnala.. Spokojnie Agnieszka. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.12.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Po konsultacji specjalisty z Wrocł z tutejszym i lekarzem pediatrą prowadzącym Frania sprawa przedstawia się następująco: jutro o 11 badanie na miejscu, opis, konsultacja i decyzja: szpital na cito czy silne sterydy czy..Bóg wie co jeszcze może wyjść Narazie nie chcę gdybać. Czekam do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 to czekamy z zaciśnietymi kciukami, dobrymi myślami i nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 28.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnieszko! Musi być dobrze! nie może być inaczej!! Pamiętam w modlitwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.12.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnieszce wydaje się, że pisze zrozumiale Wiem, że się nie obrazi jak napiszę o co chodzi . Franciszek znow ma drgawki. Naganiajcie dobre mysli , bo ich wiele potrzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 28.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Naganiamy, naganiamy. Będzie dobrze, musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Naganiam ile tylko jestem w stanie! Kurcze, u nas też i w Święta i teraz wciąż w wielkim strachu Niech ten rok już się w końcu skończy a jego smutki nigdy nie wracają! Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 jestem.....NAGANIAM MYŚLI.....Franek..kochaniutki........proszę........jesteśmy z Tobą.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Franiu walcz dzielnie, nie poddawaj się chłopczyku. Masz "dużą rodzinę" na forum, która trzyma kciuki za Ciebie.Boże pozwól nam cieszyc się Franiem zdrowym, dopomóż mu w dochodzeniu do pełni zdrowia, pleace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.12.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Naganiam ile tylko jestem w stanie! Kurcze, u nas też i w Święta i teraz wciąż w wielkim strachu Niech ten rok już się w końcu skończy a jego smutki nigdy nie wracają! Amen! tak, tak to najlepsze życzenia noworoczne, podpinam się pod nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts