Żelka 01.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No to czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.09.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Nie udało sie. Jedziemy wieczorem do szpitala. Oby tam się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Badania nie udało się przeprowadzić? Nie spał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Aga dzisiaj czytałam Twój blog, rozpłakałam się ze wzruszenia. To niesamowicie miłe, że tacy wspaniali ludzie są wokół nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ano Aniu. Ci bardzo dobrzy sa po to, by równoważyc świnstwa i swiństewka popełniane przez tych mniej dobrych.No ale nie o tym chciałam. Udało sie zrobić ABR.Z badania wynika , ze niedosłuch jest w obu uszkach. Paradoksalnie w lewym uchu wiekszy.Pan mgr, który robił badanie powiedział, ze nie potrafi zinterpretowac wszystkich wyników Frania, że to pan dr musi się nad nimi pochylić, że może jest tu niedosłuch krzyżowy (rózne deficyty na różnych częstotliwościach są). Ewa mogłaby napisac cos więcej, rozmawiałyśmy dość długo po badaniu. Ewa powiedziała, ze wygląda to na uszkodzenie polekowe. Ale może Ewa sama cóś madrego napisze.We wtorek wracamy na wizyte do pana dr do B-B. Mam nadzieję, że wtedy bedziemy już wiedzieli wszystko, a w kazdym razie więcej.Zaraz lecimy do domu. Musimy natluke odebrać od kolezanki jak najszybciej bo już sie bidulka popłakała.. Cieszę się, że wiemy więcej, że coś się juz wyjasniło. Mam nadzieje, że uda się pomóc Franiowi, że ruszy z mową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Aniu, a co u Madzi?Mama dotarła do lekarzy za granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Oj biedny ten Franuś, ile badań już za nim. Trzymam kciuki za mowę i poprawę słuchu. Mama Magdy póki co zdała się na lekarzy z CZD. Miała 3 rezonanse, na drugim wyszło, że guz minimalnie się zmniejszył, 3 rezonans bez zmian w stosunku do drugiego. jutro jadą na 6 tygodni do CZD na naświetlania. Magda czuje się dobrze, paraliż ustąpił.Lekarze z USA nie chcieli konsultować wyników, mówili, że mogą to zrobić na zlecenie lekarzy z Polski a nie na życzenie rodziców. Aga miałaś w sierpniu mnie odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Za Madzię nieustająco. Ja myslę, że Franiu da radę, zawsze w końcu daje radę. Może nie będzie miał słuchu absolutnego ale na pewno uda się mu pomóc i BĘDZIE MÓWIŁ, choć nie od razu. Zobaczysz, ja to wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 kurcze Aga, a ja paradksalnie powiem, że może to dobra wiadomość, że przyczyną jest słuch? A mówię to dlatego, że wydaje mi się, że w tej dziedzinie medycyna jest bardzo rozwinięta i pomoże Fr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Aniu, kurka, podczas tych warsztatów terapeutycznych? Zapomniałam na smierć... DPS.. Czaruj, mieszaj..byle skutecznie:) XX, wiesz, że ja tez tak myślę.. Mam nadzieje, że znajdzie sie rozwiązanie dla Frania, ze w razie czego aparaty słuchowe poprawią mu komfort i jakość życia. jemu i nam. No i może sie okaże że wcale nie bedzie trzeba wprowadzać komunikacji alternatywnej??? Jezu, ale jestem zmęczona. Powinnam iść spać, ale nie mam siły ruszyc 4 liter z krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.09.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Agnes to dobra wiadomość. Co do wad słuchu itp tematów to najlepszy jest chyba prof. Skarżyński (jeśli nie przekręciłam nazwiska) z centrum mowy i słuchu w Kajetanach koło Nadarzyna... linkwiem że tam ludzie z całej Polski jeżdza i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.09.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Tak, EZS tez mi już o nim mówiła. Poczekamy do wtorku co powie dr z B-B. A my dziś postanowilismy zrobić pierwszego grilla w tym roku!!! Radek nie pracuje dziś, piekna pogoda...Ale sie cieszę Miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.09.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Agnieszka no własnie, a może wcale nie trzeba będzie nawet aparatu jeszcze nie wiadomo no nie? Ja tez pogrilowałam pierwszy razw tym roku i az mnie brzucho boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 XX, nie wiem..ale chyba wolałabym zeby były. Od kilku dni przyglądam sie dokładnie Frankowi. Wcześniej np jak zadawałam mu pytanie, on patrzył na mnie szeroko otwartymi oczami i zero reakcji. Zawsze wtedy śmiałam się że Franiu "przetwarza dane". A może on kurka nie słyszał pytania??? W tej przychodni jest bank aparatów słuchowych. Nie trzeba kupowac, można najpierw wypożyczyć - super sprawa. można poobserwowac dziecko , czy jest zmiana w zachowaniu, czy mowa pójdzie do przodu. U nas tez grill super. Franula wciągnął 3 pierogi ruskie!!!! Tak się naskikał kurdupelek kochany, że nawet nie protestował jak krótko przed 20 Radek brał go do kąpieli:) Przesłał całuski nam i księzycowi i potulnie poszedł spać. Padł po minucie:) To była pierwsza taka super rodzinna niedziela w tego lata:) Fajnie jest miec dom z ogrodem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Nie będę pisała nic mądrego, bo po pierwsze jestem po dwudniowym weselu i sama nie wiem, co piszę a po drugie ja na dzieciach się nie znam. Ale jeżeli ma niedosłuch to mam nadzieję, że bedzie mozna go aparatować. Poczekajmy na laryngologa-pediatrę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 04.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Bardzo długo nic nie pisałam, podczytywałam jednak na bieżąco.Od czerwca jestesmy u Asi i zapomnialam hasla do logowania. Teraz mam swój komputer i mogę spokojnie pisać. Najpierw to powiem, że Franuś bardzo sie rozwinął i jest przesliczny. Turnusy rehabilitacyjne i zawziętość mamy dały bardzo dobre rezultaty. Za Madzię też trzymam kciuki i powtarzam za Depesią, że wszystko będzie dobrze bo tak być musi. Całuski dla Franusia od forumowej babci, która ciągle mysli o Nim i pamieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Aguś a ja wczoraj Stefciowi opowiadałam, że za 5 dni będzie miał w gościach takiego chłopczyka który ma na imię Franek. A Stefcio spojrzał na mnie i doparł "FFFFF" dmuchając mi w twarz. )) Się uśmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.09.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Żelciu, mała zmiana planów.. Możemy Cie nawiedzić już w srodę? Po wizycie w B-B nie będziemy wracali do domu, tylko polecimy do Wawy prosto, więc sroda dla Was by była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wróciłam z krótkiego leniuchowania nadmorskiego i melduję się u Frania. Było słońce,wiatr i dużo chodzenia:yes: Nie pamiętam czy Nasz Franuś ma cudne małe migdałki(trzeci też)? Niedosłuch czasem bywa też z ich powodu(za duże) Pomieszam coby analiza wyników badań była korzystna:stirthepot::stirthepot: O Madzi ze zdwojoną siłą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts