Żelka 05.09.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Aguś, to napisz proszę kiedy byście wpadli i czy tylko przejazdem, czy potrzebujecie noclegu. Rany, to juz w środę zobaczę Frania! Oczywiście Was też, ale jędza ze :Dmnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.09.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Żelciu udało nam się dostac hotel z wtorku na środę więc nie stresuj się bylibyśmy w środe z rańca:) Tzn pewnie ok 9. Mamy cały dzien wolny, więc na luziku only for ju:) Może tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ok, może być, będziemy gadać do upadłego. Przygotuj Pana Męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Boszsz, już Wam zazdroszczę. Za Madzię, cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.09.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Oj, ciocia, jeszce kiedyś wpadniemy do Ciebie i bedzie taka zadyma, że bedziesz się modliła, abyśmy wyjechali jak najszybciej:) Jutro puszcze smsa Żelce to napisze tu po wizycie co i jak u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No właśnie, jeszcze nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Wesprę ździebko:stirthepot::stirthepot: i cierpliwie poczekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ok, może być, będziemy gadać do upadłego. Przygotuj Pana Męża. chyba pójdzie drogę budować to czekamy na sms-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Aga tak napisała: „ Dr. Jest zdania, że to w większym stopniu uszkodzenie układu nerwowego a nie ślimaka ale podejmujemy próbę aparatownia. Jutro protetyk będzie ustawiał aparaty dla Frania. Wypożyczą nam na miesiąc, ale Dr. Uprzedza żebyśmy zbyt wiele nie oczekiwali. Teraz lecimy szukać noclegu poza B-B. „ No i tym razem nic z naszego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.09.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ale za 2 tyg się spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Oj, ciocia, jeszce kiedyś wpadniemy do Ciebie i bedzie taka zadyma, że bedziesz się modliła, abyśmy wyjechali jak najszybciej:) Już trzymam Cię za słowo. I nie popuszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja jednak osobiście (nie za sprawą rozmowy z dr, bo nie miałam jeszcze na to czasu) jestem dobrej mysli. Że uszkodzenia są mieszane (i ślimaka i oun) to było do przewidzenia, Jednak jeżeli, co możliwe, to nie uszkodzenia a niedojrzałość mózgu jeszcze (bo bodźców nie było), to aparat moze pomóc i to bardzo. Zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no to trzymam kciuki, aby to była niedojrzałość mózgu i oby aparat bardzo pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.09.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ewa... http://www.e-gify.pl/gify/milosc/milosc33.gifi za cierpliwośc do mnie i moich pytań 100 po nocy.. http://www.e-gify.pl/gify/milosc/milosc103.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ewka ma rację. Franio juz tyle diagnoz lekarskich obalił, że teraz też sobie świetnie z tym poradzi. Jak za miesjąc pojedziecie na kontrolę i każą Franiowi zdjać aparat, Franio powie - nie dam, to moje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ja tam spokojna, jak zawsze. Za Madzię, wciąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 dziekuję aparat "dostany" zakładaniem się nie martw, dojdziesz do wprawy, to tak, jak kolczyki - najpierw czlowiek dłubie przed lustrem a potem zakłada na ślepo prowadząc samochód Zresztą jeżeli by się sprawdził, to są też inne możliwości... hm... jeszcze droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 trzymam kciuki coś czuję, że wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.09.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dojechalismy do CZD, zmeczeni strasznie, wsystkie tsy Frania najpierw przyzwyczajamy do 1 aparatu. Końcówka nie włazi do kanału sluchowego. P protetyk załamywała ręce. edziemy próbowaćJa mam schize ze Fr aparat zgubi.. On trzyma sie tylko na tym wężyku wkładanym do kanału słuchowego - młody raz pacnie sie reka po głowie i po aparacie:(a że ma 11 tys na uszach to sie stresuje.Zamówiłam już w necie tie cóś fajne - kids klip phonaka do aparatów. Jutro wiecej napisze, bo padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Stres na pewno potężny, ale myślę, że przyzwyczai się i nie będzie pacał łapką. W sumie aparat słuchowy, to jak okulary, tylko działa na inny zmysł. Tylko czego te "okulary" takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts