swojaczka 08.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 No jak to czemu tak drogie, przecież to nasz Najdroższy Franio:lol2:!AgnesK nie martw się,nie zgubi,potrzebuje trochę czasu na oswojenie. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dojechalismy do domu. Zatrzymalismy sie w Ikei w Katowicach na obiad i test bojowy aparatów. Już zdałam EZS raport z testu owego:yes:Mały dał sobie załozyć drugi aparat (lewy zaakceptował juz bez problemu). Na aparatach słuchowych mały zachowuje się cu-dow-nie! Wreszcie spokojnie zjedliśmy obiad bez jego płaczu:) Jezu jaka ulga:wave:Raz tylko były się rozpłakał, ale dziecko kilka stolików dalej dało takiego czadu, że sie małemu nie dziwię. Jakos udało nam się odwrócić jego uwage.EZS powiedziała, ze aparat własnie wytłumia dźwięki, na które mały tak źle reagował i podciąga częstotliwosci na których ma niedosłuch. Jestem zachwycona. Zobaczymy jak z mowa będzie. Może tez jakoś ruszy? Choc troszeńkę.. Może i tu mu pomogą? Jak narazie już samo wyciszenie tych niewygodnych dźwięków dla Frania jest dla nas po prostu rewelacyjne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 NO! Co jak będzie, co jak będzie? Gadać będzie!!! Jak do cioci żeli przyjedzie to powie - cicho baby jedne! Aguś, to znaczy, że aparaty działają a Franio nie ma żadnego uszkodzenia CUN! Jesooo, jeszcze trochę i lekarze będą musili znowu gały wywalać z zdźiwienia! Franio wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.09.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 jak mówiłam Ci lodówka moja daje czadu na 40dB i ja nie mogłabym przy niej usnąć a co dopiero 50-60dB? bedzie dopsz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Zobaczcie jaki wyluzowany chłopaczek był http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/hO9jqJ7NIVTgV4T6SB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Super Luzaaaakkkkk dobrze, że aparaty działają... Sama powinnam chyba zrobić badanie słuchu po tylu latach pracy w szkole w hałasie... Mam wrażenie że cichsze dzwieki gorzej słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Niom. Pieknie jest, wiedziałam. Cudko ten nasz Franuś, taki aniołek, że szok. Zdjęcie przesłodkie, chłopak szczęsliwy i te dołeczki - boskie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Super, że to tak wszystko wygląda A Franula to tak dorośle wygląda na tym zdjęciu! Mężnieje chłopak, bez dwóch zdań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 A Franiutek biega dziś juz w obu aparacikach od rana:) Na spacerze tez spokój Buddy zaprezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 ale dobre wiesci...no cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Super wiadomości A byłaś koło mnie i nie zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.09.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Franio to niesłychanie spokojny człowiek! O Madzi cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Arnika, taaaaak?? A gdzie Ty mieszkasz? Dziś ściągnęliśmy wieczorem Franiowi aparaty, spojrzał sie zdziwiony, dotknął uszka i...zapłakał..Nie wiem czy odczuł różnicę w jakości dxwięku??? Możliwe to??Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Jeżeli w mieszkaniu bylo cicho, to nie powinien czuć różnicy. Jeżeli było głośmno, to mógł. Po prostu ściszajcie wszystko w domu dopóki nie zaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 14km w przeciwnym kierunku, niż Ty wracałaś do domu , ale nadal jedziesz prawie cały czas trasą..... A jak jesteście w S. to też bardzo blisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Dzięki Ewa za wskazówkę. Jutro poobserwuje kurczaka baczniej. Grał telewizor. Arnika, w S..hm... tym S ze skocznią??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Najwyraźniej aparat daje Franusiowi spory komfort audio.Mały mądrala, natychmiast załapał, że to coś bardzo dobrego, ten aparat. Za Madzię, cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Franulek dał sobie załozyc aparat dziś juz bez uciekania przede mną Znajoma (internetowa ofkors;)) mama wcześniaczkowa, która ma synka z niedosłuchem, sprzedała mi swietny patent na problem z zatyczkami: trzeba je posmarowac czyms tłustym 9kremem, oliwką itp), wtedy przylegaja pieknie i aparat nie piszczy. Patent super sie sprawdza! Dziś tez założyłam Franiowi tego kid's klip'a i..rewelacja:) jaki luzik psychiczny, że maluch aparatu nie zrzuci (choć już nie ma tego odruchu grzebania przy uszkach, widać ze kurczaczek zaprzyjaxnił sie z aparatami:) Poszliśmy na całość dziś przed południem i pojechaliśmy z Franiem na zapore w Karpaczu, usiedliśmy sobie na wodę, wokół dorośli, dzieci a Franula..nic..uśmiechniety, radosny, chciał ganiac ino i śmiał się w głos!! I gdyby nie pora snu i burczace brzuchy (lepiej nie wybierac się do Karpacza na obiad..ceny;)), zostalibyśmy tam jeszcze na drugą połowe dnia:) A na dowód, że nie kłamię, zdjęcia prosze bardzo:) Zaraz będą, ino je w albumie umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 mam teraz taką...schizofrenie grafomańską Nie wiem gdzie najpierw pisać No i nie chce sie powtarzać, ale siłą rzeczy muszę Więc prosze o wyrozumiałość, jeśli zaglądacie na naszego bloga:) kid's klip http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/y5XpVMn09j0cWieLJX.jpg Ja chce już biegać, mamo! http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/H8qe6kO4IRT3npDPkX.jpg No to sobie pobiegam po mojemu:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/MfwIEvzXjf2xryfUQX.jpg Robaczki http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/0S0x7Cx1Tnv1ZlXd5X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ło matko, jak pieknie, jaki cudny dzień mieliście! A robaczki oba - bezcenne, naprawdę! Aga, jak ja się cieszę, jakie to wszystko nudne się robi i normalne!!! Fantastycznie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts