Mama Asi 28.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Franuś nie rob nam strachu! Trzymamy mocno za Ciebie kciuki i pamietamy o Tobie w modlitwach. Wiem a nawet jestem pewna, że tylko nas tak chciales postraszyć . Będzie dobrze bo tak być musi.Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 28.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Franulku! Tak mocno mocno trzymam kciuki!!! I codziennie się modlę- naprawdę codziennie. Nie raz w środku nocy się obudzę i jeszcze Pana Boga poproszę żeby przypadkiem nie zapomniał o Tobie!Musi być dobrze! MUSI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnes Franeczku naganiam myśli ile mogę.Napisz jak będziesz coś wiedziećSciskam Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 28.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 całym sercem jesteśmy z Franiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 "Jutro o 11 EEG.Może coś wyjaśni i oszczędzi szpit? (....) 3 noc nieprzespana" To fragment sms'a Agnieszki. Panie Boże, coś się tak uwziął ? no za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 jestem myślami przy Franiu ..... czekam na wieści ... muszą być dobre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.12.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kochani, jestem po kolejnych rozmowach telefonicznych z dwiema bardzo mądrymi lekarkami (kliniki Wrocław i Wawa) i właściwie już wiem, że jutrzejsze EEG to tylko formalność. Godzinny zapis może nic nie wykazać. Trzeba położyć małego na neurologię i raz na zawsze wyjaśnić, co się dzieje w tym małym łebku.. Wszystko skutki tego cholernego niedotlenienia.. A może i reanimacji.. tego dzisiaj jjuż nikt nie rozstrzygnie. Co to zmieni?.. Wiem też, że nnie ma co jechac na cito do szpitala, bo czas jaki jest kaźdy wie, wszyscy wielcy na urlopach świąteczno-noworocznych. Jestem więc nastawiona, że zaraz po nowym roku meldujemy się w klinice (miejsce od jutra "się załatwia", już niezależnie od jutrzejszego badania i EEG). Narazie nic nie chce mówić nt "który to szpital", żeby nie zapeszyć, bo próbujemy załatwić dla maluszka to, co najlepsze. Nie dam już nikomu eksperymentować na małym, jak to już miało miejsce.. Ale tego niestety nie zmienię. Teraz mam wpływ na leczenie krasnala. A przy okazji może się uda załatwić konsultacje chirurgiczną i ustawić termin operacji? I widzicie kochani, tak sobie pomyślałam dziś wieczorem: dzięki Wam, dzięki licytacji na Franka, mogę z nim znowu jechac spokojnie w Polskę wiedząc, że nie muszę sobie zaprzątać głowy kwestiami przyziemnymi.. (i nie o łapówki dla lekarzy mi chodzi - to tak dla rozluźnienia atmosfery). Dobrej nocy wszystkim. Jutro dam znać. Żeby szybciej było napisze do Ziaby, bo sama nie wiem o której wrócę z małym do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrej nocy Agnes.Będziemy czekać na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnes trzymaj się. Obyś wybrała najlepszy szpital i mądrych lekarzy.Przebadaj Franusia porządnie, żeby było wiadomo co trzeba i jak leczyc.Życzę powodzenia. Wspieram modlitwą ślicznego Franusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja też za Frania trzymam kciuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 AgnesK, jestem z Wami i modlę się o siłę do walki o najlepsze miejsce dla Frania. Będzie dobrze, bo musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 AgnesK -jedź spokojnie i wracaj z dobrymi wiesciami ...my tu ponownie stworzymy Przystanek Dobrych Aniołów i będziemy Was wspierać ciepłymi myślami i modlitwą ..... Będzie dobrze ,nie martw się ...będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 28.12.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnieszko, trzymam kciuki ! myśl pozytywnie, wszystko będzie dobrzemodlić się nie potrafię, ale myślę ciepło i nieustannie, wysyłając dobrą energię... Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jestem myślami z Krasnalem trzymam kciuki mocno, mocno będzie dobrze, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 29.12.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Agnes, mam nadzieję, że czwartej nocy choć trochę udało Ci się pospać. Mam też nadzieję, że ten brak snu nie był spowodowany drgawkami Franusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jestem dzis z Wami myslami.....przesyłam to co trzeba....Agnes...szczególnie trzymam kciuki by to był "ten szpital" i Ci "wyjatkowi" lekarze i by starczyło im wiedzy, praktyki i życzliwości dla NASZEGO wielkiego małego człowieka.....dlatego dzis w Szczepanowicach przy Noworocznej żywej szopce pomyslę nie o Was bezpośderdnio tylko o tych którzy Frankeim będą się zajmować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aga pisze :"Szpital i to bez 2 zdań. 4 stycznia mam wrócić po skierowanie . Trzeba poczekać tych kilka dni, aż luminal zupełnie przestanie działać, bo w EEG ciągle widać ślad jego działania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.....Moje wcześniaki też miały przez jakiś czas na początku pobytu na OIOM-ie podawany luminal by wytłumić drgawki - niedojrzałość układu nerwowego.... Oby lekarze wykluczyli u Frania cokolwiek, co mają wykluczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Myślami wspieram Frania i wszystkie decyzje które przywrócą go do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts