AgnesK 23.09.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nadrabiam zaległości na blogu, troche wystawiam All przed wyjazdem, ale za chwile zamykam lapka i pakuję rzeczy na wyjazd do Warszawy. Oby same dobre wieści przyniósł. O kciuki tradycyjnie juz proszę I my za Madzię, Ziabę i Martynkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Juz spakowani jestesmy. To jeszcze 3 zdjęcia wkleję z dzisiejszego dnia - jak Franio się bawił w Boba Budowniczego i pomagał tacie robić odwodnienie:) Taaaaaka radość http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/os1Ta4l0ywHv9jEJMB.jpg (Zbysiu, w sumie dość głęboko pójdą te rury z wodą, trzeba będzie ziemi nawieźć - tu zreszta widać jaki mamy "niedobór wysokości".) I mięsko Franiu znalazł... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/z26ujFMUyE1AiDZ4WX.jpg A tu Franulek postanowił powrzucac troche trawy na rury:) (nie musze chyba pisac ze paznokcie domyły sie dopiero w kąpieli... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/IHcNkZ89dsMClwM8nB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 23.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Również wspieram Ziabę i Madzię , że nie wspomnę o Franusiu naszym , o którym ciągle pamietam i całuję.Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.09.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Juz spakowani jestesmy. To jeszcze 3 zdjęcia wkleję z dzisiejszego dnia - jak Franio się bawił w Boba Budowniczego i pomagał tacie robić odwodnienie:) Taaaaaka radość http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/os1Ta4l0ywHv9jEJMB.jpg (Zbysiu, w sumie dość głęboko pójdą te rury z wodą, trzeba będzie ziemi nawieźć - tu zreszta widać jaki mamy "niedobór wysokości".) TATA MIAŁ PEWNIE WIĘKSZĄ RADOŚĆ Nareszcie pół na pół z "babami" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aguś jaki On ładny!!! Zwłaszcza to pierwsze zdjęcie! I taką mądrą ma tą sznupkę i przystojniak jest jak smok! Za Ziabę, Madzię, Martnkę, Franią i nas tyż, bom chorowitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.09.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Kochani, dojechaliśmy, choć z przebojami, bo nam skrzynia biegów numery po drodze brzydkie robiła..choroba jasna. Ale dojechaliśmy - w trasie gorąca linia z Ziabą, żeby pan mąż ziabowy w problemie pomógł. Mieliśmy nawet dziś u nich nocować, ale dokaturlalismy sie do CZD i jutro jedziemy z naszym kulejącym autkiem do Ziaby a w poniedziałek warsztat. I tym sposobem ciotkę ziabę do Was wszystkich wyściskam:) Ziaba napisała mi maila - nie może się zalogować na FM i osobiście podziękować, prosiła o przekazanie słów kilku, co niniejszym czynię Agniesiu, nie mogę się zalogować na fm i osobiście podziękować za myśli dobre, więc jak byś mogła, przekaż, że tylu facetów ilu przy moim łóżku stało na raz ..tak przystojnych i zainteresowanych, że warto było kurde bele W moim wieku to przeżycie nie lada. Podejrzewam że drugi raz się nie złapią na ten numer niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Franio coraz bardziej przystojny! Badanie " mięska"pokazuje,że jest materiał na anatoma. Mail od Ziaby sugeruje,że jest lepiej;) no i niech będzie nadal albo i więcej;tyle ile trzeba:stirthepot::stirthepot: Madzi,Franulkowi i chorowitkom przez cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Za Ziabe, za Madzie, za Krasnala :stirthepot: Dobrze, ze humor naszej Ziabie wciaz dopisuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pomału ogarniam co się u Was dzieje,a dzieje się chyba nie najgorzej, co ? Franek spektakularnych postępów dokonuje, choć ten niedosłuch mnie bardzo zmartwił Pamiętam jak ja nerwa miałam na moje młode,że mnie nie słucha, a on biedusia po prostu nie słyszał - taka ze mnie francamatka No nic, z pokorą przyznaję,że Was mocno zaniedbałam, ale zbyt dużo ostatnio mi się na łeb zwaliło i z braku czasu lub zwykłego zmęczenia nawet kompa nie odpalałam. Ale jak tylko ogarnę zdrowie mojego dziecia,jak tylko będzie diagnoza, obiecuję być częstszym gościem. Tym czasem ściskam Was mocno buziaki PS - Ziaba, Ty tu bez numerów takich- proszę,ok. Jak Ci się fajnych panów zachciewa,to jedno słowo wystarczy i Ci tam jakąś zgraję czipendejlsów podeślę, na życzenie nawet kitle założą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.09.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Malka! jak się ciesze ze sie odnalazłaś Az zadzwonie do Cię dzisiaj:) Zbieramy się zaraz na spacerek a po południu do Ziaby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ciotkę Ziabę proszę mocno uściskać od ciotki DPS! Będę mieszać zawzięcie, coby wszystkim sie poprawiło, i coby przeziębienie ze mną nie wygrało! Na pohybel choróbskom, ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.09.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No i masz,co z tymi przeziębieniami i innymi wirusami się dzieje,że atakują tak ostro? Kobietki,pijcie sok z czarnego bzu i nie dajcie się położyć! Mocno mieszam w intencji Ziaby,Madzi,Frania i wszystkich walczących:stirthepot::stirthepot:z przeziębieniami.Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No i znowu nic ze spotkania. A gołąbki takie dobre były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja wygrałam, zdusiłam paskudztwo w zarodku. Wszyscy pozostali - też tak proszę, absolutnie! Kciuki trzymam i mieszam nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.09.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 DPS, myślałam, że w totka te 50 mln wygrałaś ha ha:) Żelciu, no mamy pecha cholernego z tym naszym umawianiem się. Ziaba może potwierdzić - do 14 Radek był z autem w warsztacie. Powinnismy dać radę wrócic do domu, ale niestety skrzynia biegów do wymiany:( Ziaba wyściskana:) Poczyniłam byłam to w imieniu was wszystkich. Powiem tak, dochodzi bidula do siebie, ale czeka ją bój długodystansowy, więc trza ja wciągnąc na listę podopiecznych naszego sanatorium. Tu Franio z ciocią za ręke głaszcze Tysona http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/WlMCI9Qa8so5P0IHuB.jpg Franio na spacerku z ciocią http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/4HLTVLZTBBO1l5tycB.jpg Wiecie co...wygląda na to, że Franula naprawde niedługo będzie chodził.. Od wczoraj kurdupelek jest nie do powstrzymania!!! Chce ciagle chodzić! Pada spac godzine wczesniej umęczony, ale...chce chodzić Dziś Natka biorąc Frania za ręke na placu zabaw przy CZD powiedziała: "od dzis kicanie jest passe":) To kilka zdjęć jeszcze:) Zdrowie wasze w gardło nasze.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/551KaRsBJa7hKNxHrB.jpg Robaczki http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/16HlwdNjRXsrvSRDsX.jpg Od dziś kicanie jest passe:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/1LyQxgLmLIsLg2MLFB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Miodzio Natkaj est the best siostra - chciałabym taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 26.09.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Starsza siostra najlepiej wie co dobre a co passe. Dzieci śliczniutkie (Natka pewnie się obrazi boć to przecie już piekna panienka) . Franuś zrobił faktycznie ogromne postępy i niebawem napewno sam podrepcze . Całuski od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.09.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no.! Mówiłam, że 3 miechy i będzie chodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Łoooo, Natka jaka cudna! Masz dwa przepiękne robaczki, dwoje fantastycznych, walecznych i mądrych dzieci. No całkiem jak ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Piękne fotki, ale ze wszystkiego to najbardziej mina tego psa na widok Frania łapki mi się podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts