EZS 13.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 czyli nie tak źle a nawet może dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Z krwią, Ewa? Jutro odbieram Fe i Ferrytynę. Ciekawa jestem co wyszło. Ale powiem Ci, że ciesze się ogromnie z tych warsztaów i osrodka. Naprawdę. Widać było na pierwszy rzut oka, że ludzie wiedzą, co robią. Baaaardzo profesjonalne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Z tą krwią, myślę, że nie tak źle. Na pewno warto się temu przyjrzeć, ale nie ma alarmu, tak się wydaje... Nieustająco myślę i wspieram wszystkich potrzebujących chorych i zdrowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja też jestem dobrej myśli. Aguś jak będziecie w dusznikach, to proszę o nas pomysleć. Duszniki to nasze ulubione miejsce. Aguś, czy Ty gdzieś w Necie kupowałaś części do tego inhalatora, jak tak, to podaj proszę stronę. Tutaj w mojej okolicy nie mają. Znalazłam na allegro nebulizator z maseczkom dużą, podobno pasuje do każdego inhalatora, ale nigdzie nie mogę znależć tego filtra. Na razie mam te dwa od Ciebie ale po czasie trzeba będzie mieć na zmianę. Może wiesz gdzie te filtry kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Udanych, owocnych warsztatów Wam życzę Potrzebującym wsparcia w powrocie do zdrowia nieustająco:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wrócilismy, było baaardzo dobrze pod względem jakościowym i b ciężko dla Frania.Panie terapeutki stwierdziły, że Franek w ogóle nie potrafi funkcjonowac w świecie dźwięków. To dłuższy temat, ale po powrocie mam teraz b dużo rzeczy do nadrobienia. Żelciu, tam w inhalatorze był rachunek. Kupowaliśmy go w jakiejśc aptace internetowej. Wygugluj ja może i napisz do nich.Kurka, to każdy nabulizator powinien pasowac, bo średnice wężyków silikonowych sa takie same.Wzięlismy nebulizator z naszego obecnego inhalatora zeby sprawdzić czy wszystko ok i działał.Filtrami tak się nie przejmuj. 1 wystarczy ci na rok może dwa albo 3.. Teraz dokup ino nebulizator. Dziękuje oczywiście wszystkim ciociom za mieszanie w garach nieustanne:) Za Madzię, Wiktorka, Malkowego synka, Ziabę nieustannie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wrócilismy, było baaardzo dobrze pod względem jakościowym i b ciężko dla Frania. Panie terapeutki stwierdziły, że Franek w ogóle nie potrafi funkcjonowac w świecie dźwięków. .. ????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 no wiem, ogólnikowo bardzo napisałamJutro napisze szczegółowo, EwaDzisiaj musze juz iśc spaćpaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No to ja z niecierpliwoscią poczekam na te szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a my wylądowaliśmy na pogotowiu, z rtg czaszki, młoda przeskoczyła (normalnie szok) fotel i spadła głową w parkiet na małysza, guz na czole był wielkości dosłownie brzoskwinki a koloru prawdziwej węgierki...całe szczęście czaszka cała ale ciągle w obserwacji teraz, przy okazji dowiedziałam się na pogotowiu, że zauwazyli jakąś dziwną tendencję - że dzieciaki po Vojcie sa nadpobudliwe choć mozna to i czytac w druga stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.10.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Rany, xx, trzymajcie sie tam!!! To musalas być przerazona! Aguś, dzięki, zobaczę. Też czekam co tam było na tych warsztatach... Zdrówka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 XX - no to współczuję, musiałas rzeczywiście być przerażona takim widokiem. Franuś w świecie dźwięków powoli się odnajdzie, nie ma opcji, że nie. Teraz pewnie mu trudno, ale to nic, da radę, tak czuję. Za wszystkie nasze dzieciaki i za ciotkę Ziabę. Nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Może by tak trochę optymizmu i chociaż takie tyci, tyci, malutkie zdjęcie uśmiechniętego Frania ? Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O choroba, XX... masakra... No wieści mam dzis NIEZIEMSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ino dajcie mi kilka nascie minut na przesłanie nagrania:)Zobaczycie co Franc dzisiaj uczynił...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Tak, tak..MIELIŚCIE RACJĘ!! Trzeba by to jakoś oblać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aaaa, ja nie mogę obejrzeć, cholera!!!! CO ON ZROBIŁ??? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wstal i poszedł ciocia...Looknij na bloga, tam chociaz pierwsze klatki zobaczysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aaaa, ja nie mogę obejrzeć, cholera!!!! CO ON ZROBIŁ??? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif Sam chodzi, wstaje i chodzi :wave::wave: . http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_KwUdWi75XfIWIuFFdXXmA3F_zEe_MhCp9dtLIAwZ1zUwhMmz i mówi wujek Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 17.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aga wiesz co? Jak moje dziecko zaczeło chodzić to się tak nie spłakałam jak teraz w tym momencie!!!!! Wielkie, ogromne gratulacje dla Franulka!!! Boże jak się cieszę! No głupia baba - siedzi przed kompem i ryczy!!! A teraz Mamusia powinnaś wysłać ten filmik tym wszystkim niedowiarkom co to mówili, że Franio będzie dzieckiem leżącym!! Brawo Franek- pokazałeś wszystkim co to w Twoją waleczność nie chcieli uwierzyć!!! p.s. dzięki za bluzeczkę- oczywiście dotarła ino nie miałąm czasu się na all uzewnętrznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no i widzisz. teraz go będziesz ganiać A co z tym światem dzwięków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts