EZS 24.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aga, nie pomogę! Raczej trzeba pomacać. Może się coś zapchało? weź telefon w garść i dzwoń po pierwszego lepszego protetyka z tej firmy, albo do ich przedstawiciela. Powinni pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kochani, nie martwcie się, wiem od Aniołków, że wszystko jest na dobrej drodzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A na razie Was proszę zgłaszać tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188680-Kolejna-aukcja-dla-Frania-damy-rady-Szanowna-Redakcjo/page2 swoje chęci udziału w aukcji. Redkcja musi mieć dowody na to, że chcemy aby się udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Jeszcze jedna sprawa, niech Aga sama zdecyduje co do tego. Ja pisałam o przesyłaniu potwierdzenia wpłaty. Wydaje mi się, że byłoby dobrze aby Aga takie miała. Nie chodzi tutaj o brak zaufania ani do Nas/Was ani do Fundacji, ale w razie, tfu,tfu (a takie się przypadki zdażają, wiem z naszych licytacji na Allegro) jak jakaś wpłacona kwota gdzieś po drodzę do Frania się zapodzieje, to mając potwierdzenie wpłaty, Aga, szybko może to w Fundacji odzyskać. Ja na swoich nie wielu sprzedanych rzeczy na Allegro dwa razy miałam taki przykład, że mi się takie potwierdzenia przydały. A raz wpłata 1%, konkretnie od naszej Amtli, poszła gdzie indziej i już tego nie mogłam odzyskać, bo nie było "potwierdzenia". Potem Amtla pisała, że dostała podziękowanie od Fundacji, że poszło na inne dziecko i ja nie chciałam już szukać i temu dzieciakowi odbierać, w końcu jak ktos jest w Fundacji, to znaczy, że mu się każdy grosik dodatkowi przyda na leczenie. Tylko jakby takich przypadków było więcej, to nie wiem czy bym nie szukała. Dlatego, uważam, że potwierdzenia wsyłane do Agi, są dla Frania po prostu zabespieczeniem. A co do czasu aukcji, wygląda na to, że po 1. Listopada. będzie. Teraz większosć i tak zalatana, a potem na groby wujeżdża. Potem powinno już być spokojniej. Nie wiem tylko czy jakaś informację Redakcja nie umieści wcześniej, aby trochę zareklamować. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zelciu Ty to jestes Aniol - Wiesz o tym:hug: dobry pomysl, zeby po pierwszym listopada, bedzie czas zeby sie zorganizowac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No..to samo dzis napisałam Żelci smsem. Anioł po prostu.. Żelciu, powiedz mi, czy to oznacza, ze aukcja dla Frania naprawdę będzie??? Mogę radośc mą bezgraniczną na blogu odtrąbić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aguś, no wszystkie znaki na Niebie i Ziemi a zwłaszcza te płynące od naszej Redakcji są ku temu przychilne! Co do Aniołów, czy ja wiem, od dwóch dni kręgosłup mnie napierdziula, a skrzydła nie chcą jakoś pomagać. ))) A z pomaganiem to jest tak..., a nauczyłam się tego tutaj od Was , że "korzyść" jest podwójna, bo i ten co daje i ten co otrzymuje są "wzbogacany". Kiedyś dziwiłam się bardzo dlaczego pewien Człowiek który mi pomagał, za każdym razem mówił do mnie dziękuję. Myślałam wtedy, że to czysta kultura tylko i nic więcej. Ale nie dawało mi to spokoju i musiałam nad tym trochę podumać, bo to Jego "dziękuję" było takie szczere, nie oficjalne. I doszłam do tego, że On faktycznie mi dziękował za to, że pozwoliłam Jemu na to aby udzielić mi pomocy. Bo dzięki temu, że mi pomagał, On stawał się lepszym Człowiekiem. I tak to na prawdę jest! Więc, jeśli ktokolwiek jest Aniołem, jest nim tylko dlatego, że są ludzie którzy pozwalają sobię udzielić pomocy! I tak na prawdę, to Ja dziękuję Franiowi za to, że jest i za to, że sprawia, że tylu ludzi dzięki Niemu staje się lepszymi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zelciu ja poprostu uwielbiam Cie czytac...w Twoich slowach zawsze jest tyle zyciowej madrosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.10.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zelciu ja poprostu uwielbiam Cie czytac...w Twoich slowach zawsze jest tyle zyciowej madrosci... Prawda, prawda I na całe szczęście nasza Żelka jest niezłą gadułą i dużo pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No..kurka, jak Ty Zelciu coś powiesz... To ja jednak poczekam z tym dzieleniem się radoscią az oficjalnie będzie, bo mi ciagle trudno w to uwierzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a co z aparatami? dzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.10.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Przestały piszczeć Nie mam pojęcia czym to tłumaczyc. najważniejsze, że nie piszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 jak nic to wybuch na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.10.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Już chyba wiem co było...znowu końcówka w uchu została:bash: Po prostu obluzowywała sie , dlatego aparat tak strasznie piszczał. Rano mieliśmy jazdę na cito do lekarza, z rzygami w tle , bo młody wściekły, rozdrażniony, bo znowu w uszach mu grzebią.. Jeszcze rochę a nie da sie dotknąć do uszu o noszeniu aparatów nie wspomne:( Kurka, jakiś felerny egzemplarz nam się trafił Teraz kurdupelek śpi w aucie - zasnął w drodze z tego wszystkiego, ja za 10 mi do roboty lecę. Edytowane 26 Października 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 26.10.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) We wtorkowej Gazecie Wyborczej ukazał się artyuł" Pieniądze dla opiekunów niepełnosprawnych""Opiekujesz się bliską osobą i pobierasz świadczenie pielęgnacyjne? Możesz liczyć na dodatkowe 100zł w listopadzie i grudniu. Warunek- musisz do końca października złożyć wniosek o wypłatę tych pieniędzy. Jeśli się spóźnisz, pieniądze przepadną." Edytowane 26 Października 2011 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jesu, Aga, znowu!? Dzieciak znienawidzi aparaty i dopiero będzie problem. A nie da sie temu jakoś zapobiegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.10.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Żelciu, p protetyk słuchu mówi ze to nie ma prawa się zdarzyć. Po prostu. Ale zdarzyło sie już drugi raz.Chyba mamy jakiś felerny egzemplarz. Przyznam się , że kurka trochę boje sie mu już te aparaty zakładać. Ustalilismy z radkiem, że teraz przed każdym zakładaniem będziemy małemu maksymalnie dopychac te silikonowe końcówki. Jakby znowu zaczęły złazić to sie je tym sposobem znowu dopchnie. (mam cichą nadzieję, że ten domorosły sposób walki z aparatami nie będzie nam na długo potrzebny...ehm...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 No to trzymam kciuki, żeby się już nie powtarzało. p.s. mam już to do inhalatora i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.10.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 a czy tam ta oliwka gdzieś nie wpływa? Bo to jest inowacja a może one tego nie lubią? Poza tym - nie da rady wyjąć samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.10.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nie Ewa, ja oliwke smaruje delikatnie sam brzeg zatyczki i to już może 1 x na tydzień. Ostatnio jak zaczęły tak piszczeć. Po raz drugi spadła końcówka z lewego aparatu - tego samego, co poprzednio. Myslę, ze musi byc w nim jakis felerny "kołnierz" na którym trzyma się końcówka (nie mam pojęcia jak to cóś sie nazywa).W zyciu nie da rady tego samodzielnie wyjąć. Laryngolog takim "odkurzaczem" ciągnęła (w kazdym razie taki odgłos zasysania był). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts