AgnesK 28.10.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ewciu, zero kichających jest. Na chwilę obecną.Mówiłam lekarzowi o dysplazji, sterydach, beroduallu, dlatego on stawia na płuca. Nasza dr Dorota też mówiła ze koniecznie trzeba sprawdzic kreatynine i mocznikA teraz ide spać bo padam na twarz.Jutro może trochę sensowniej pogadam.Może:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Mieszam, cały czas mieszam, za Frania i za wszystkich potrzebujących - Madzię, Wiktorka, Martynkę. Aga, Wy go tak czujnie badacie, tak sprawdzacie, że nawet jeżeli coś jest nie tak, to zaraz to wychwycicie i wyleczycie. Zmęczenia wielkiego wszystkim Wam współczuję, ale co zrobić, jak trzeba. Wyspać się dobrze i dzisiaj od rana się uśmiechnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.10.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Zdjęcia z dzisiaj.Wrocław, w parczku koło PZG. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/yxEzKgAeoIj50s7L0B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/HNTDl2zay3MOvxCgbB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Piękne to zdjęcie z Natką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 W Natki oczach jest samo sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Aga - a Twojny to już szykuje wiatrówke z solą na tłumy amantów? Natka za bardzo maleńki moment wyrośnie Wam na przepiękną dziewczynę, chłopaki będą się za nią zabijali!!! Chyba, że Franciszek będzie ich gonił, ma zadatki na bardzo energicznego brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.10.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Na blogu wstawiłam 4 filmiki z produkcjami werbalnymi Frania:) Od niedawna zauważylismy, ze Franiu świetnie zaczyna naśladować dźwięki. I wreszcie pojawiły się samogłoski!! Wczesniej (tzn przed aparatami) były one dla Frania absolutnie nieosiągalne. Nie potrafił powtórzyc żadnej samogłoski. Dzisiaj powiedział piekne "O":) Pojawiło się takż eE oraz Y:) Napisałam maila do pani logopedki z Wrocławia z pytaniem, dlaczego mały mówi takim przytłumionym głosem, czy to możliwe ze to pozostałośc zespołu porespiratorowego. P logopedka odpisała mi, że dużo dzieci z wadą słuchu mówi podobnie, że to powinno sie wycofać jak wzmocnimy język!! Ale się cieszę!!! A tu te 4 filmiki (Depsiu, przeeeepraszam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BrawOOOOOOOOOOO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jedno małe OOOO a tak cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 nOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 OOOczywiście przepiękne o, brawoooooooooooo!:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Nooooo ma bardzo poważny stosunek do OOOOOOOOOOOOOOOO , y YYYYYYYYYYYYYYYY jakbyyyyyyyyyyyyyyyy tu powiedzieć..... Super Franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 superale nie napisałaś mi - miał tą gazometrię ostatnio, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.10.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 NIe miał Ewa. Nikt tego nie zlecił. Ani razu nie było o tym mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.10.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Gazometrie miał tylko robione podczas pobytów w szpitalu w 1 r.ż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Oooo, gratulujemy samogłosek! Jako rekompensaty, domagam się jakiegoś zdjęcia fajnego. Za Madzię, Wiktorka, Ziabę - nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jako rekompensaty, domagam się jakiegoś zdjęcia fajnego. http://i4.ytimg.com/vi/GpsRMOamrYw/default.jpg z filmiku ściągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dzięki Lesiu:)Zazdroszczę ludziom, którzy posiedli wiedzę tajemną, jak dokonywac takich cudów jak Ty:)Ja tam jestem dumna z siebie, że nauczyłam sie wgrywać filmiki na yt:) Poniżej dwa zdjęcia z dopiero co zjedzonego obiadu:)Specjalnie dla ciotki Depsi:) Sobie matka ambitne drugie danie wymyśliła:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/m7Zs0gvaJYKAgGLxEB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/HbcgUqCq0gDw8qNpEB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jamlesik, kochany, chociaż Ty o mnie trochę myślisz!!! Dziękuję!!! A Franc jak zwykle, słodziak nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 O! W międzyczasie pojawiły się zdjęcia obiadowe!!! mama, ale fajne są!!! Jakie skupienie na buzi, a jaka walka z materią! Ciotka bardzo dziękuje, czuję się usatysfakcjonowana, choć wciąż tego YT żałuję. No - ale to już nie Wasza wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts