AgnesK 31.10.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ufff...czuje sie rozgrzeszona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.10.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Oj wymyślasz Ty temu naszemu Franiowi tor przeszkód! Radzi sobie cudnie,no i widać,że jadł całym sobą;znaczy ,że mu smakowało;) Cały czas wspieram Mniejszych i Większych w dochodzeniu do zdrowotności:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 NIe miał Ewa. Nikt tego nie zlecił. Ani razu nie było o tym mowyto może pomów. Badanie bardzi proste, a jeżeli jest podejrzenie niedotlenienia, to gdzie ma wyjśc jak nie w nim właśnei? Tzn są inne, bardziej wyszukane, ale po co od razu strzelać z armaty do wróbla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Oki Ewa. Poczekam do środy, do rozmowy z hematologiem. Teraz i tak już nic nie zdziałam. Zadzwonię też do naszej dr pulmonolog Kolejny wielki werbalny sukces - Franus rano wołał na Bolka "Bo", "Bo-Bo"! Pięknie, mama ani tata nie mówi, ale Bo-Bo owszem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.10.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ewa, pytanko: endokrynolog przepisała Franiowi razem z Euthyroxem (N 25) także Vigantoletten 500 (w 1 tabletce 12,5 mikrogramów cholekalcyferolu, co odpowiada 500 j.m. vot D3). Informowałam p dr ze podaję Franiowi co drugi dzień 2,5 ml oleju z wątroby rekina (wyliczyłam teraz, że te 2,5 ml zawiera 0,875 mikogramów D3). Dr powiedziała, że jedno nie przeszkadza drugiemu.Nie za dużo D3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 31.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Franio jak zwykle cudowny a jaki cierpliwy w tym powtarzaniu i "O" i "Y" . Dzielny jest niesłychanie ten nasz WALECZNY. Zdjęcia sliczniutkie, szczególnie te przy obiadku (kluseczki wszyscy lubimy). Caluski od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A gdzie jest nagranie Bo-Bo? Moj Net za zwyczaj kończy się koło 19 i ten koniec trwa do 25, tak jest zawsze przy normalnym uzytkowaniu, ale coś czuję, że przez Frania filmy skończy sie wcześniej. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.11.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Żelko, masz net na kartę?Ja mam Playa, mi sie szybciej kończył przez jakieś gierki Natki na NK:) Dzisiaj 11 urodziny Natalki.Był tort, potem cmentarz a potem spacer w parku.Zaraz trochę zdjęć powklejam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.11.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Najpierw był tort Franula mało z siebie nie wyszedł, żeby spróbować http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/OwgIEhPL5CaBHAUa2X.jpg W rajtkach, ale i tak elegancki:) Dla siostry:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/t7Y2qS3nd30ucxPdoX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/bfx5pgxa1bTJox9XuX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/onwqAGjsxYtQDJC39X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 01.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Masz śliczne, mądre, kochane dzieciaki Aguś. Choć Natka to już..... nastolatka Proszę ucałowac Szanowną Jubiletkę, która jak wszyscy wiemy, jest najlepszą Siostrą na świecie! A na 12 urodziny Franio zaśpiewa Natce "sto lat"- mówię Ci to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.11.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ngel, oby:)Naraazie byłabym szczęśliwa, gdyby zaczął nas jakos nawoływac, jakkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaR 01.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Sto lat dla Natalki . Franula praktyczne z każdym dniem zaskakuje czymś nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Natusia, sto lat!!! Proszę od ciotki wyściskać Natkę i życzyć WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZYM JEST!!! Zdjęcie wspólne - przepiękne, powinnaś chyba oprawić i na ścianę dać, mówię absolutnie poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 1OO LAT DLA NATKI http://slub-wesele.com/upload/portal/galerie/zdjecia/1298907337_3_oryginal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ewa, pytanko: endokrynolog przepisała Franiowi razem z Euthyroxem (N 25) także Vigantoletten 500 (w 1 tabletce 12,5 mikrogramów cholekalcyferolu, co odpowiada 500 j.m. vot D3). Informowałam p dr ze podaję Franiowi co drugi dzień 2,5 ml oleju z wątroby rekina (wyliczyłam teraz, że te 2,5 ml zawiera 0,875 mikogramów D3). Dr powiedziała, że jedno nie przeszkadza drugiemu. Nie za dużo D3?? litości, nie mam pojęcia, ile j.m. jest w 0,875 ug ! Ale na zdrowy rozum, tran jest tylko dodatkiem i nie może mieć dużo vit, bo jest to zwykły produkt spożywczy. Więc nie sądzę, żeby przeszkadzało. Tym bardziej, że na dworzu teraz wystawia się kawałek nosa tylko, więc produkcja własnej wit jest kiepska.. Najlepsze życzenia dla jubilatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.11.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dziękuję za życzenia dla Natki, wszystkie przekażę Ewa, dzięki. Więc spokojnie daję. Depsiu, udało nam się dzisiaj zrobić kilka pieknych zdjęć, które chciałabym wywołać. Pogoda była tak cudna jak 11 lat temu, gdy urodziła się Natka, dzieciaki tak fantastycznie wygłupiały sie w parku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 01.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Sto lat dla szanownej Jubilatki !! Piękna z Niej panienka i jak już ktoś wspominał należy się aby tatuś zaopatrzył sie we wiatrowkę dla odstraszania konkurentów.. Franusia rozesmiana buzia to sama słodycz. Całuski od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Ciotka bardzo dziękuje, czuję się usatysfakcjonowana, choć wciąż tego YT żałuję. No - ale to już nie Wasza wina... może Sołtys po sosnach puści jakiegoś światłowoda:rolleyes: chociaż ja też po radiu działam i dęby mi zasłaniają a dla solenizantki http://www.odmamydomamy.pl/img/ogloszenie/5ab76f300ad05aec02e1f662505fea22.jpg to na ten zaległy kulig Edytowane 2 Listopada 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lesiu, ten ośrodek w Gliwicach dla dzieci niepełnosprawnych, w którym bylismy daaaawno temu i adresu już nie pamiętam, jest na ul. Jagiełły? Bo za miesiąc mamy tam znowu wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Aga a czy to dzisiaj mialo byc cos wiadomo odnosnie plucek Krasnalka? czy ja cos poknocilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts