Anna Wiśniewska 07.11.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dobrze Żelciu, że jesteś w domu i że to nic "poważnego", ale Dziewczyno - uważaj na siebie i słuchaj lekarzy, no bo w końcu tak zupełnie bez powodu to Cię przecież nie boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 i ja się cieszę, choć bardziej się będę cieszyć po USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ewuś, Ty chodzący Aniołolekarzu, dam Ci znać. Ja jakoś mysle, że się bez kolonoskopii nie odbędzie. Wczoraj mi Pani Dr. powiedziała, że czasami guzy endometrialne moga się tam też dostać, a juz od lat się na to leczę. Co prawda z jajników mi znikneły, ale podobno tego się wyleczyć nie da. No i te na jajnikach wcale mnie nie bolały, mimo tego, że kobiety z tego czasami z bólu mdleją. Nic, teraz juz trzeba zbadać do końca, czy mi się podobało czy nie. No i znikam z wątku Frania z moimi chorobami, bo juz mi wstyd!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Żelciu, kochana, dobrze,że już jesteś http://th.interia.pl/50,b45b0b544816649/przytulaFajne.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziękuję Wam za to, że jesteście z nami całyyyy czas!!!! Nawet nie wiecie jakie to pomocne!!!! Wiemy, wiemy, kochana:) Dbaj o Ciebie, proooosimy. No i dobrze, że już jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a potem z kopytem trzeba ruszić Żelko kocham Cię za optymizm,cudowne nastawienie do życia i ogólnie za całokształt:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No i dobrze,że Żelka wróciła,teraz tylko porobić badania i leczyć się(jak to fajnie tak komuś doradzać a samej...) Nieustająco:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Żelka ale to badanie co sie go boisz mozna zrobić w uspieniu, u nas to robią we wrocku na przykład.i zapewniam cię, że tylko się dobrze wyspisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zelciu duzooooo zdrowka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki wielkie wszystkim.Agus a jak tam Franio? Co nowego powiedział i czemu nie żadnych zdjęć? Przecież Jego usmiech nas wszystkich uzdrowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Bo ja Żelciu odliczam godziny do środy i czwartku.Poza tym jutro pogrzeb Anielki. Teraz bardzo trudne rozmowy.. jakoś tak wszystko inne zeszło na drugi plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Matko kochana, tylko na parę dni Was zostawić, a już... Zeljcia, zaraz do Ciebie dzwonię!!! Za wszystkich - nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Łojejjjj Aga co Ty znowu wypisujesz... Żelcia lepiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ano...straszne to wszystko..Z każdym dniem chyba bardziej uświadamiam sobie, ile mielismy szczęścia, ze Franiowi - tak myslę - udało sie zejśc z respiratora w ostatnim momencie..jeszcze chwila i wszystko mogło być inaczej.Wiele dzieciaczków i wielu rodziców nie miało tego szczęścia:( Żelciu, jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Czas juz chyba na fotorelację Frankowi faktycznie apatyt ruszył..Ale jak..Jezusie jak on je! Wystarczy ze usłyszy, ze któres z nas bierze garnek w kuchni i już krzyczy "mniaaam!!":jawdrop: Hit niezmienny to pierogi w ilościach...większych niz moja porcja.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/wAeKCZ51EmlsmeGrbB.jpg Dzisiejsza kolacja - 2 naleśniki z serem (tylko, zeby nie było, ze dziecku wyliczam!!! http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Iiz6QUQSb9tAMYOP1B.jpg A teraz cos o zabawie i zabawkach.. Chyba musimy zrobić Frankowi pokój zabaw w garażu:) Tym zestawem tatusia krasnal bawił sie...2 godziny!!!! Dziecka w domu nie było:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/NCaauJhoUG8uDyoMtX.jpg Okulary siorki:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/rkFUpebZK7brNFa88B.jpg A tu nasz drugi synek:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/dt0TsS06x67o17Kd3X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaR 08.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A niech nasz słodziak Franio je, na zdrowie! Mama pyszności gotuje, to co tu się dziwić, że ma taki apetyt. A zdjęcie Bolka z gryzoniem... świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Aga on je całym sobą I widać, że lubi jeść, i że mu smakuje Nooo ja też bym zjadła pierogi, ale mąż nie chce zrobić A zabawki Tatowe najlepsze... Emil nigdy nie bawił się niczym ... raz kupiłam małego majsterkowicza.... to było dobre do 5 lat max... Teraz majsterkuje szlifierkę kątową, młotki kleszcze, naprawia kłada, coś tam skręca szlifuje deski, ... I to są zabawki.... od dobrych kilku lat. Nie jakieś tam klocki czy autka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Cudny Franulek jest! Aguś, trzymaj się!Ja, chyba lepiej, choć bóle są cały czas. Dziś usg. Pewnie będzie dobry, a mnie boli po to bym mogła marudzić jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Franuś - boski, zdjęcie w okularach Natki do kalendarza powinno iść!!! Z Zeljką rozmawiałam, po głosie słychać, że faktycznie nie jest jakoś bardzo źle, ale pamiętaj, Młoda - bo jak nie zadbasz, to jak zajadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Franuś - boski, zdjęcie w okularach Natki do kalendarza powinno iść!!! Z Zeljką rozmawiałam, po głosie słychać, że faktycznie nie jest jakoś bardzo źle, ale pamiętaj, Młoda - bo jak nie zadbasz, to jak zajadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts