Żelka 09.11.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Depsia podwójnie wkurzona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aga właśnie dzwoniła, wszystkie dokumenty potrzebne do aukcji już są! Jak tylko Redakcja da rady, to od jutra ruszamy z aukcją dla Frania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.11.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Własnie przyjechaliśmy do domu.Przed sekunda wysłałam do redakcji zdjęcia zaswiadczenia lekarskie oraz zapotrzebowanie na sprzęt ortopedyczny (chyba tak to się nazywa, już nie pamiętam).Może więc jutro już będzie zielone światło?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no to byle do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.11.2011 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Czyli do dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Oj, dobrze, że jeszcze nie, bo nie mogę zdążyć z przygotowaniem fanta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 ZAPRASZAMY! Teraz wszystko zależy od naszego wspólnego zaangażowania i serca Forumowiczów. Na pewno będzie sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To która Pani młotkowa, da worek do wrzucania fantów? Linka proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 A ja w chwili startowania aukcji nie byłam online, bo mieliśmy przesympatyczną wizytę franiowej cioci forumowej:) Swojaczka nas odwiedziła:) Było przesympatycznie:) I ciesze się ogromnie, ze juz niedługo poznamy kolejna ciocię franiową A teraz ide robic zdjęcia na aukcję Powtórzę tutaj jeszcze raz: serdecznie Wam wszystkim dziękuję, z całego serca za pomoc dla Frania Żelci szczególnie za przeforsowanie tego pomysłu Redakcji za zgodę i życzliwość ogromną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Agusiaaa, już ja Ci nie odpuszczę. Prędzej czy puźniej daaasz uściskać Franulka!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dam Ci ciocia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 AgnesK, dzielni jesteście. trzymam kciuki i pozdrawiam cieplutko.Franuś jest naprawdę WALECZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dam Ci ciocia:) Niech poczeka. Ja na nią już trzy lata czekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dorbie, dziekuję Ups... ciociu Depsiu.. Chyba jak ciocia Swojaczka wróci do domu i sie tu pokaże i opowie, co dzisiaj z Franiem wyprawiała, to...będe musiała migiem jechać do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Już Wy lepiej nie jedźcie, jesli nie musicie, dla Franka potrzeba spokoju na tyle, na ile się da, żeby wirusów nie łapał. Jak będziecie chcieli odpocząć i się zaszyć na kilka dni całą rodziną, to wtedy zapraszamy serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 super ze aukcja wystartowala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Franio to niezwykle radosne dziecko no i do szaleństw skory bardzo a że ja mam pewną wprawę w zabawach z dziećmi no to ubawiliśmy się setnie!Były tańce i zabawy w namiocie,wyścigi samochodowe i czytanie i dmuchanie papierków i...przytulasy na podłodze.Dzielnie ćwiczy samogłoski no i coraz lepiej toleruje aparaty. Rozumie prośby kierowane do niego ( wyciera buzię) i ładnie chodzi(bez upadków)Jednym słowem Waleczny to zasłużony przydomek.AgnesK dziękuję bardzo!Buziaki dla Natalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.11.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kochana, Ty wiesz, ze to my bardziej dziękujemy. Cudowna jesteś i tyle. Franio łyknął ciocię w ciągu sekundy. Bardzo się cieszymy, że nas odwiedziłaś. Ja tu tylko jeszcze powiem, że przy okazji wizyty w naszej guru dr Ł spotkamy sie z ciocią Malką 27.11 a 1.12 po wizycie w IMiDzie lecimy do cioci Zelki. Żelciu kochana, do trzech razy sztuka. Tym razem musi sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts