malka 13.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aga 27 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ładnie chodzi? więcej filmów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Noo, może na Mikołaja prezent dostane w postaci zabaw z Franiem u mnie w domciu?! Kujka wodna.., na razie się wstrzyam z szczęściem.., bo już dwa razy nam się nie udało... Chociaż jak dobrze pomyśle, może gołąbki były ni jakie i Franio wyczuł na odleglość.. Trzymajcie się Kochani! No i oczywiście dla wszystkich kciukasy trzymam.., dla Madzi, ziaby, Frania, Martynki, Tomka.., kto tam jeszcze był w kolejce.., no dla wszystkich nas teeeż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Malka, a co??? Myślałaś o innym wtorku???Za 2 tygodnie zaczynamy tournee po Polsce.. XX, obiecuję, że będzie więcej:)Franulec tak sie rozkręcił, że juz myslę mamy 70% chodzenia, 30% kicania:) Żelciu, bedziemy na bank 1.12 u Ciebie.Dzis jeszcze wyznaczono nam kariotyp 2.12. Lekarze chcą sprawdzić na wszelki wypadek.. Mieliśmy mieć w kwietniu, ale mały chorował wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A tak w ogóle to...jestem w szoku ogromnym, naprawdę..Nigdy bym sie nie spodziewała, że aukcja tak bedzie szła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 MALKA!!! Sie mi pomyliło!! 29.11 ofkors:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Żelciu a jak Ty sie czujesz? lepiej juz? zazdroszcze spotkania z Franula no i oczywiście z Agnes:yes: Aga a jak sie miewa Ziaba? Wiesz cos? no i nieustajaco trzymam kciuki i sle dobre mysli wszystkim naszym Chorowitkom:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ok, Aguś. A kariotyp dobrze zrobić. Anetko, ja lepiej, ale wciaż gniecie. Prócz morfologii z rozmazem, która wyszła ok. Ewka powie, bo ja się nie znam, jakieś Eozynofile są ciut mniejsze, bo mam 0,09 a norma jest od 0,10, ale to chyba jest nic. Hemoglobina, hematokryt, MCHC, na granicy dolnej normy. Sprawdzono mi jeszcze: ALT-12, Amylaza w surowicy-55, CRP-4,720, glukoza-79, mocznik-37, sód-140, potas-3,8, bilirubina całkowita 1,7 (ale ja tak zawsze mam), diastazy krew-58, diastazy mocz-368 i jeszcze jakieś CK-35. Lekkie zapalenie wyszło w moczu, ale nic strasznego, dostałam Furagin. Gin. wszystko ok. Zostaje mi sprawdzić jelita, no i mówią, że to od kregosłupa może być, w co ja nie wierze, bo jeszcze nigdy mnie brzuch od pleców nie bolał, a plecy mnie bolą codziennie. Nie wiem Ewuś, proszę napisz, co radzisz jeszcze posprawdzać? p.s. Franio wybacz za prywatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zelciu to troszke jak szukanie igly w stogu siana...z jednej strony dobrze, ze nic nie znalezli a z drugiej to gdyby wiadomo bylo co Ci dokucza, mozna by cos z tym zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 15.11.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ja jak zwykle radzę sprawdzić robale.w tym lamblie pod mikroskopem a nie elisą.szczególnie patrząc na eozynofile. Ale mówie to jako lamer. Aga a Ty amniopunkcji nie miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A lamblie to się z krwi sprawdza czy w kale, bom ja zielona w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Żelka- chyba w kale- przynajmniej tak sprawdzała u dziecia mego Aga- my się dopiero z ta aukcja rozkręcamy! Poza tym są takie cudowności wystawione, że naprawdę żal nie licytować! a ja tak po cichutku poproszę Was o kciuki i modlitwy za moje nienarodzone maleństwo- no nie jest dobrze jednym słowem Czekam na wyniki kolejnych badań, ale w labie im nie spieeeeeeszno a ja wyłażę ze skóry i tylko krzyczę na wszystkich...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 MALKA!!! Sie mi pomyliło!! 29.11 ofkors:) Alleluja Ngel, ja mocno trzymam za Was:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.11.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kurka, przepraszam Was. Poniedziałki i wtorki sa dla mnie b ciężkie - duzo zajęć. Wgrywam zdjęcia, zaraz będą Ngel, kurka...który to tydzień? Kciuki z całych sił.. Ziaba constans. Ale ziaba jak to ziaba..nie roztkliwia sie nad sobą, mówi co ma być, to będzie i ..żyje pełną pierwsią Żeluś, dbaj o siebie drobnico jedna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.11.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 matka...ćwiczyłaś, ćwiczyłas i...wyćwiczyłaś... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/i09yezQsLERbmabjRX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/w06GkyiT2hm5HfDFvX.jpg Kupiłam stetoskop, żeby nauczyć się osłuchiwać Frania. Narazie jednak pan doktor osłuchuje wszystko, co się rusza;-) (chyba mamy zestaw pomocniczy na wizyty lekarskie;-) ) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/t0raDHQKJWyoca66SB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/kccUxxbyWaIiMm2bHX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Fotki cudne jak zawsze! Kurcze może i ja bym się nauczyła osłuchiwac dziecia? Nie musiałabym z każdym kszalem latać do lekarza.... EZS da się tego nauczyć laika czy nie bardzo? Agnes, Malka- dzięki. u mnie 14 tc ale usg wyszło kiepsko- w sensie że przezierność..... czekam na wyniki Papp-a choć on i tak nie rozwieje obaw. Aaaaa musiałam się wyżalić bo tu nie z takich opresji wychodzą więc pomyślałam, że może i nam Wasze dobre myśli pomogą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Franio , po prostu już się "bawi w doktora". Co z niego wyrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.11.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zbyyyyysiuuuuuu...nu-nu-nu.. Ngel.. ja swoje zdanie na temat Pappa nie raz tu powiedziałam.. Dla mnie ten test jest kompletnie bez sensu A kciuki za maleństwo oczywiście.. wiem doskonale jsk sie denerwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.11.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kochani!!! Jutro pobieramy wyciski z uszek franiowych!!!! Na aparaty!!!! Dziś byłam podbic w NFZecie wnioski, stoi jak byk - refundacja w 100%, a w nawiasie - do 3 tys. No ale w 100%? W 100:) Jutro na spokojnie usiądę z panią protetyk, porozmawiam jeszcze raz nt aparatów, zeby dokonac absolutnie najlepszego wyboru dla Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 wiesz Aga- gdybym wiedziała to bym nie poszła ani na test ani nawet na to usg bo co to zmieni? Przecież jaki ten malutki ludzik jest taki jest i tak się URODZI. Ale oczywiście doczytałam wszystko co i jak po fakcie..... No i tylko nerwy niepotrzebne...... A co by nie wyszło na amniopunkcję się nie zdecyduję więc w najgorszym razie czeka mnie pół roku stresu- doskonale prawda? To w końcu 100% czy 3 tysiące na te aparaty dają? Ehh nasz kochany NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts