AgnesK 30.12.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Czarownice normalnie Kochane jesteście Idę spać. Dobrej nocy wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dawno mnie nie było z powodów różnych (nie chce mi się pisać), wpadłam poczytać, że jest dobrze i coraz lepiej, a tu takie... Buuu! Po chwilowym "urlopie" zaczynam od nowa wysyłać fluidy całą szerokością pasma. MUSI być dobrze! A co do pani obesranej, to nasze życzenia życzeniami (acz siłę spełniania się posiadać powinny niezłą - doświadczenie podpowiada), ale jakieś namiary może? Nazwisko? E-mail? Gdyby tak w listach z sposób kulturalny, coby na nękanie nie wyglądało i pod żaden paragraf nie podpadło, wyjaśnić pani obesranej, kim jest? 100 listów z różnych komputerów i pani może zrozumie, że jej podejście do ludzi ma większe znaczenie niż gdyby na ten przykład w fabryce śrubki przykręcała albo w pracowni krawieckiej zwężała spodnie. A taka akcja uświadamiająca miałaby być może dobry wpływ na losy kolejnych zależnych od pani obesranej pacjentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 30.12.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dawno mnie nie było z powodów różnych (nie chce mi się pisać), wpadłam poczytać, że jest dobrze i coraz lepiej, a tu takie... Buuu! Po chwilowym "urlopie" zaczynam od nowa wysyłać fluidy całą szerokością pasma. MUSI być dobrze! A co do pani obesranej, to nasze życzenia życzeniami (acz siłę spełniania się posiadać powinny niezłą - doświadczenie podpowiada), ale jakieś namiary może? Nazwisko? E-mail? Gdyby tak w listach z sposób kulturalny, coby na nękanie nie wyglądało i pod żaden paragraf nie podpadło, wyjaśnić pani obesranej, kim jest? 100 listów z różnych komputerów i pani może zrozumie, że jej podejście do ludzi ma większe znaczenie niż gdyby na ten przykład w fabryce śrubki przykręcała albo w pracowni krawieckiej zwężała spodnie. A taka akcja uświadamiająca miałaby być może dobry wpływ na losy kolejnych zależnych od pani obesranej pacjentów. Agduś, chyba grochem o ścianę - to po pierwsze, a po drugie - Agnes może jeszcze być od obesranej zależna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Niech moc będzie z Wami Franuśku i Agnieszko!!!!!!!!!!! a pani obesranej, życzę , by apteka nie wydała jej stoperanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.12.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Trzymam kciuki za Frania. A Pani Obesranej - cieżkiego zatrucia pokarmowego i brak pary majtek na zmianę życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nie..no ja myślałam, że jestem wiśnia, ale widzę, że stowarzyszenie jajników odczuwa jednokierunkowo Zbliża się wielkimi krokami Nowe. Z pełnej piersi życzę, by w tym wątku były tylko wpisy radosne, mnożące nie ciśnienie , ale wiarę w ludzkie dobro. I żeby nasz forumowy Waleczny był dla wielu ludzi małej wiary żywym przykładem, że można więcej, niż ustawa przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzyFEYcWgFI/AAAAAAAAA88/XkwGgDlPDuc/mediumkcmrpq56495891cee3c7b47911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 "można więcej niż ustawa prewiduje" tylko tyle i aż tyle;miłych przygotowań do sylwestrowej nocy( a ja leżę buuuuuu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 31.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Agnes zyczę Ci z całego serca żeby ten nadchodzący rok przyniósł Tobie i całej rodzinie wiele spokoju i radości a małemu Franusiowi wiele zdrowia . Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Takze od nas, samych radosci, duzo zdrowia i niech Anioly nad Wami czuwaja!Szczesliwego Nowego Roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.12.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego, oby już od pierwszego dnia niósł same dobre wieści i wydarzenia. Oby Franusiowi przyniósł zdrowie, same uśmiechy i mnóstwo nowych umiejętności. Oby Rodzicom, Siostrze i całej Franusiowej Rodzinie dał spokój i radość. Tego życzę szczerze i z całą mocą, do normalnej porcji dobrych myśli i fluidów dołączając odrobinę magii tej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 31.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ............ ZDROWIA .......... MIŁOŚCI ...... dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Agnes - kochana - zdrowia, zdrowia, zdrowia, spokojnego roku i duuuzo sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Agnes w Nowym Roku życzę by przede wszystkim było lepiej zdrowiej. By wszystkie troski i problemy zostały w starym bez prawa wejścia do Nowego. By Franio dawał Ci siłę na co dzień i radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Kochani - po kilkudniowej nieobecności z przykrością przeczytałam, że znowu jakaś bida do naszego skrzacika przylazła. Aguś, nie dajcie się, Franuś gorsze rzeczy pokonywał, dla niego to nie pierwszyzna. A w nowym roku już niech same tylko zdrowe i radosne chwile będą dla Was przeznaczone, niech z dnia na dzień zdrowszy nasz Franulek będzie, niech z dnia na dzień łatwiej i lepiej jest, także Twojej całej Rodzinie, Glizdeczce i Mężowi. Kciuki ściskam, modlę się, wysyłam same dobre myśli i dobre samospełniające się przepowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Ja też miałam kilka dni urlopu od komputera i teraz czytam z przerażeniem takie smutne wieści. Franulek, trzymaj się dzielnie- dasz radę i znów wszystkim pokażesz na co Cię stać. Agnes, głęboko wierzę, że to tylko jakieś chwilowe i nieszkodliwe problemy ze zdrowiem naszego Maleństwa (co ja piszę, to już prawdziwy chłop). Wiem, że dla Was to kolejna droga przez mękę, w dodatku bardzo komplikowana przez osoby dotknięte potworną znieczulicą, którym satysfakcję sprawia utrudnianie życia innym. Dołączam do grona trzymających kciuki za pelikany , choć wydaje mi się, że tacy ludzie nie wyniosą żadnej nauki z "tego" faktu. Bardzo to przykre, niestety. Przecież to żaden problem dla tej pani, żadna fatyga, żadne utrudnienie, żadne nadobowiązkowe i skomplikowane zadanie. Nie wiem, co kieruje takimi ludźmi. Wiem natomiast, że niebawem będzie lepiej z naszym Franiem. Zapewniam o mojej modlitwie w Waszej intencji. Trzymajcie się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM ROKU DLA FRANUSIA I RODZINY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję Wam wszystkim za te pelikany Już pisałam o tym - nie sposób się nie uśmiechnąć wyobrażając sobie, jak Wasze słowa zmieniają się w rzeczywistość.. U nas spokojnie - trochę żongluję lekami małego i ... kurcze ... odpukać - jest lepiej!! Zastanawiam się czy ten nawrót drgawek przez 3 dni nie był spowodowany pewnym lekiem. To myślę wyjaśni się w ciągu kilku najbliższych dni. A tak wczoraj krasnal wyglądał dokładnie minutę po północy: http://foto3.m.onet.pl/_m/c3187083ef977884d228f86178cbfcd7,10,19,0.jpg A moi cudni sąsiedzi przyszli do nas z szampanem, wyciągnęli mnie w szlafroku przed dom (zdjęcia nie umieszczam ), lali szampana do kieliszków, puszczali petardy (Franka nic nie ruszało) i zapewniali mnie, że ABSOLUTNIE WSZYSTKO będzie dobrze I tego się trzymajmy. A dziś Franula wrzucił na wagę...4360!! Zakładamy ambitny plan: w dniu ukończenia 5 miesiąca życia będziemy mieli 4500 Ps. Na wtorek jestem umówiona z lekarzem Franka na OIOMie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Jaki słodziak z Niego, śliczniutki. Jak będę miała wnuki to zwariuję. Niemowlaki są przecudne.Mój mały jak się urodził ważył 4250kg i miał 60cm, jutro mój skarb kończy 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Są ludzie i taborety! Dzięki Ci Panie za Cudnych Sąsiadów Frankowej Rodzinki! Kochani macie wszystko "na swoim miejscu" i Wam żadne pelikany nie grożą To będzie dobry rok dla dobrych ludzi. Franuś jest zdrowy,rośnie, nabiera wagi i powagi, zaczyna "gadulkować",uśmiechać się i będzie coraz lepiej Będzie, bo tak wielu ludzi o nim myśli i ja w to wierzę i nie wolno myśleć inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts