DPS 17.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 17.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Panie zbadały pappa ale bez beta hcg. Po wielu telefonach i awanturze panie mi obiecały że zrobią to beta hcg jeszcze dzisiaj ale.... Awantura miała swój ciąg dalszy- gdy dotarłam do labu okazało się, że wynik będzie na cito ale... w poniedziałek!!! Zagotowałam na miejscu! Na moje pytanie dlaczego kilkukrotnie zapewniono mnie że wynik będzie dzisiaj usłyszałam "koleżance się badania pomyliły". Zażądałam natychmiastowego połączenia mnie z kierownikiem - pani zadzwoniła do kierowniczki i uprzedziła, że dzwoni pani "bo nie podoba jej się termin oczekiwania". Więc szybko pani uzmysłowiłam, że nie nie podoba mi się termin oczekiwania tylko nie podoba mi się, że PO RAZ KOLEJNY PRZEZ NIEKOMPETENCJĘ LABU ZOSTAŁAM WPROWADZONA W BŁĄD!! Na szczeście pani kierownik była szalenie miła, cierpliwa i grzeczna bo chyba bym tam kogoś ubiła na miejscu. Powiedziałam pani, że rezygnuję z badania i że przygotuję dla niej na piśmie skargę na niekompetencję personelu oraz zarządam zwrotu kosztów źle przeprowadzonego badania. Pani bardzo mnie przepraszając stwierdziła, że oczywiście ale żebym nie rezygnowała z badania bo nigdzie indziej go nie wykonam szybciej bo w małopolsce nie ma nikt sprzetu do tych oznaczeń.Jakież będzie zdziwienie Pani gdy w obiecanym piśmie poinformuję ją, że owszem jest takie laboratorium i wynik miałam w ...... godzinę!! Wyniki są naprawdę dorbe i uspakająjące i wieeelki kamulec mi spad łz serca. A paniom z Diagnostyki nie daruję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ngel policz do 10(nawet kilka razy) szkoda zdrowia!Cały czas zgodnie z sugestią DPS dorzucam szpinak i takie tam inne ustrojstwa i :stirthepot:;Będzie dobrze. Za Wszystkich niedomagających by zdrowie odnalazło do Nich drogę nieustająco...:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ngel, wiem,że nie pocieszę, ale mnie kiedyś (całkiem niedawno ) jedna pani ginekolog chciała kierować na usunięcie gigantycznego mięśniaka vel guza z macicy. Gdy jej powiekszały się oczy wpatrzone w monitor usg, mnie podnosiło sie ciśnienie, suma sumarum ta głupia krowa mierzyła mi jelito, gdyby nie dobra perystaltyka pewnie idiotka by się nie zorientowała. Ale co przeżyłam to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Oj...Ngel, najwazniejsze ze wszystko dobrze!!!!!!! A to nie na NFZ robiłas badania? Znaczy się ,...młoda jesteś, tak? Ja też sie dzis zdenerwowałam, ale nie chce pisac czym, bo im mniej osób wie, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 o matko... co tu powiedzieć? Też bym nie darowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 17.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ekhm młoda jak młoda ale poniżej 35 lata badania robiłam prywatnie!! Stąd moje oburzenie bo jak człowiek płaci kupę kasy (w sumie 300 pln ale z tego mam nadzieję 100 odzyskać) to ma nadzieję, że będzie obsłużony prawidłowo Agnes- nie denerwuj się- Ty i tak masz tyle stresów.... przytulam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Agnieszko,nic to:hug:Nie warto zaśmiecać byle czym głowy.Są ludzie i taborety. Trzymaj się:)jutro będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 wieeeemno wieeem Ngel, na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aga - policz ilu masz wokół siebie ludzi, a ile śmieci organicznych. Te drugie po prostu wyrzuć z głowy, szkoda śmieciami się zajmować, choćby i organiczne były! Za całośc i wszystkich potrzebujących - nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.11.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Znowu spadła końcówka aparatu, tym razem z prawego:bash:Cały ranek aparat piszczał, sprawdzałam, wciskałam końcówkę, no ale nie usiedziałaDobrze, że w nowych aparatach Franek będzie miał wkładki silikonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aga, no co tam Franio wyrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wczoraj pierwszy raz w zyciu obcięłam synowi włosy (czytaj: opitoliłam dziecię na jeża:)) Natka jak wróciła dzisiaj do domu (była na biwaku), mało się nie rozpłakała:) "co wy z nim zrobiliście????? Jak on teraz wygląda???" "on nie ma w ogóle włosów!!!"itd:) Na nic tłumaczenia, że Franiu to blondas, ze jak sie go opitoli na 5-6 mm, to włosów nie widać, itd:) Ale Natulka tak zawsze:) Poza tym spoookojnie jakoś tak:) Psychicznie przygotowujemy sie już powoli do naszego tournee po Polsce. Wyjazd za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ciotka a fotka? Przecież wiadomo, że wujek Zbigniew zaraz tu wejdzie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 no musze kurka zaraz zrobić Pisałam na blogu, że się w piatek cholernie zdenerwowałam, bo od znajomej mamy dowiedziałam się, że odwołano turnus logopedyczny. Zadzwoniłam do Wawy, dowiedziałam się ze właścicielki na szkoleniu już 2 tyg, wiec z nimi nie porozmawiam, ale turnus odwołany bo za mało chętnych. Wkurzyłam się niemiłosiernie, bo mnie np nikt nie prosił o dodatkowe potwierdzenie! Innej znajomej mamy tez nie. Okazało się, ze babeczki pojechały się szkolic a obsługe turnusu zostawiły stażystce.. Wiem to, bo...swoimi kanałam zdobyłam nr komórki do włascicielki firmy...ehm... zadzwoniłam do niej dzisiaj, przed jakąs godziną.. Babeczka była ogromnie zaskoczona całą sytuacją! Przepraszała, tłumaczyła, że zostawiła firme itd...że były na Castillo-Moralesie (że tak powiem) itd. Ale najwazniejsze, że...jest swiatełko w tunelu! Tzn hotel pierwotny odwołany, ale będą szukac na cito jakieś hotelu, poza województwami w których akurat trwają ferie zimowe (15-28.01), bo tam gdzie nie ma ferii taniej. Może ktoś z Was zna jakiś hotel i mógłby polecić?? Potrzeba około 27-30 pokoi, do tego kilka salek, w których mogłyby się odbywac zajęcia z dziećmi. Cholera, tak zawalic sprawę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Żelka, masz roboty w cholerę teraz , nieeeee.. Bidulo, nie wiedziałas co czynisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aguś nie gadaj jeno dawaj fotki Franka wojskowego!p.s. A gdzie Wy hotelu szukacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No - som te foty? I jaka trasa tego tournee- jakoś blisko może do nas, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Juz już!!! Najpierw trening na sucho:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/P3YdHGBvWszmLqvqaB.jpg i po:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/FuzbVJwETsD0fTtScB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ślicznie wygląda! Już był najwyższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts