AgnesK 20.11.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aniu, cieszę się, że trzymasz moją stronę DPS, niestety, dokładnie w przeciwną Za tydzień we wtorek z rańca wyjeżdżamy do Bielska-Białej, po wizycie lekarskiej lecimy do Katowic. TAm będziemy nocowali i tam spotykamy się z Malką W środę rano mamy wizytę w Gliwicach, potem kierunek Warszawa. Nocujemy tradycyjnie juz w CZD. W czwartek neurolog i chirurdzy w IMiDz, w piątek genetycy w IMiDz i zaraz po genetykach wracamy do domu do NAtulki. W czwartek wieczorem przyjezdża moja siostra z mężem i córką (bo filharmonia, koncert Natki), od wtorku do czwartku natula będzie nocowała u kolezanki. To nasz plan na następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ponad to w piątek zacznie się kaszel a od poniedziałku antybiotyk. I mam nadzieję, że się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ewa, też mam taką nadzieję.Inaczej sie nie dało.Celowo skomasowałam wszystkie te wizyty zeby nie jeździć z małym co chwilę.Mam nadzieje, że do marca bedzie spokój z wizytami. Tylko endokrynolog 15.12 we Wrocławiu jeszcze zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Szkoda... No nic, może jeszcze kiedys się doczekam. A zdjęcia są piękne, mnie tam podoba się Franciszek Zarośnięty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 21.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aga termin mam na 18 maja (ze starszym miałam na 10 maja- wszyscy się z nas śmieją że tylko w sierpniu sex uprawiamy ) Aga wiesz co ja myślę, że Ty masz niezwykłe dziecko. Pomyśl jakim trzeba być WYJĄTKOWYM człowiekiem, żeby poruszyć taką ogromną ilość ludzi, którzy wystawiają cudeńka- często wykonane własnymi rękami, którzy to licytują i jeszcze mają z tego ogromną radochę!! Ja myślę że Franuś do przydomków Waleczny (i Zarośnięty ) powinien dostać nowy przydomek- WYJĄTKOWY :D Ale przeca nic nowego nie rzekłam bo to już wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aga a w jakim województwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 21.11.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aguś wysłałam Ci wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Franio pikny jest! I z czupryną i bez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Kochani, dziś miałam b długi dzień poza domem Ok 18 dostalam telefon od szefowej osrodka: "Pani Agnieszko, wygląda na to, że "przez panią" turnus sie odbędzie"!!! yes yes yes:) Dziewczyny znalazły osrodek w Dąbkach. Jagoda, serdecznie Ci dziękuję za chęć pomocy:) Alez sie ciesze, ogromnie, przeogromnie!!! No i dla nas ze względu na dojazd to lepsza opcja niż Mazury:) Ta bardzo mi zalezalo, aby Franula popracował z ta ekipą..oni są niesamowici po prostu Ciesze się ogromnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 To kiedy ten turnus ma być? Uparta Matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 W styczniu Zelciu.Dlatego też tak bardzo mi się marzyły aparaty dla Frania, żeby pracował już w swoich. Logopedki, które prowadzą turnus sa naprawdę niesamowite.Kobiety maja taaaaaaką wiedze i niewiarygodne wręcz podejście do dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Widzieliście?? Jeszcze tylko 170zł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 140!! Żelciu.. - to narazie wirtualnie. A tak najmocniej na świecie wyściskamy Cie już w najbliższy czwartek:) Na bank!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A za włosy nie targa Franio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga no to super, ze turnus sie odbedzie ! :)Ja wole dluzsze czupryny wiec troszke mi zal Franusiowych wloskow...no ale odrosna... Zelciu ja Ci szczerze zazdroszcze spotkania z Franusiem...ja sama mam 2 pieszczochow ale strasznie chcialabynm naszego forumowego Krasnala wysciskac... a jak Twoje zdrowko? Masz sie juz lepiej? Aukcja...super! jestesmy juz tak blisko celu...Ja licze na to ze uda sie zebrac wiecej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Tamdadada!!!! Mamy nowe uszka dla Franiuszka!!! :D Teraz walczymy o..... a zresztą jakie to ma znaczenie? Aukcja sama w sobie jest taaaaaaką frajdą, że jeszcze parę dni się możemy bawić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No żartujecie...musze lecieć zajrzećJezu My jutro do Wrocławia na terapię słuchuNa naszy wyjazd do wawy ma byc ponoć 11-12 stopni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 FRANIO RULES! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.11.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ćwiczcie z zapałem( może już bez pawienia?)Spokojnej drogi! Nieustająco wszystkim niedomagającym:stirthepot::stirthepot:oprócz szpinaku:D sypnęłam nieco melisy ku spokojności:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts