DPS 27.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Zeljcia - a upijesz się na naszą cześć, upijesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja juz pijana jestem z emocji! Mi to do szczęścia wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Piękny koniec roku dla nas wszystkich! Taki piękny uczynek nam się udało zrobić. Mało tego, że Franio aparaty będzie miał, to jeszcze Mamie i Tacie trochę siwych włosów zaoszczędziliśmy. Ja nie wiem jak Wy, ale ja mam łzy szczęścia w oczach!! Wszyscy jesteście niesamowicie PIĘKNY DUCHEM! I kocham Was! I tyle!!! Aguś dziś wieczorem jesteśmy z Wami przy tej butelce wina!!!! Własnie powiedziałam Radkowi, żeby gonił po Carlo Rossi do sklepu:) Oj, ja dziś cały dzień mam mysli zajęte Wiktorkiem, którego stan b się pogorszył po przewiezieniu do Warszawy, i Wojtusiem, który juz w środę (!) zostanie przetransportowany do Wrocławia pod skrzydła naszej cudownej dr z AM! Udało się! I historii tej ciąg dalszy będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aaaaa...i nie powiedziałam Wam jeszcze czegoś... wiedząc, że jest aukcja, że będą pieniądze na aparaty, że nam tak oooogromnie pomożecie, postanowiliśmy dokończyć pokoik Frania!!!! Podczas ostatnich wizyt na terapii we Wrocławiu kupowalismy małemu kilka rzeczy w Ikei, Radek odmalował pokój, dziś wreszcie zawisły półki, stoi stoliczek, krzesełka.. Jest ślicznie po prostu:) I to tez dzieki Wam!!!!! Zrobiąłm dzis kilka fotek, zaraz po wpuszczeniu krasnala do środka:) Ale był szał Zaraz wkleje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aga podaj please mailika, na który trzeba Ci potwierdzenia wpłat wysłać. Już prosiłam w wątku z aukcją, ale przypomnę się jeszcze tutaj. Myślę, że to ułatwi troszkę "logistykę po aukcji". No i na fotki czekamy. PS. Jestem na forum 1.5 roku. Historię Frania znam z bloga - tam trafiłam. A w tym wątku jestem pierwszy raz... Moja spostrzegawczość pozostawia jednak sporo do życzenia... Normalnie aż mi wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nemi Kochana:) Co do spostrzegawczości...wszystko jest już w wątku Edzi:) Ja mam dzis koszmarnie wolny net, na zdjęcia trzeba jeszcze ciut poczekać Dochodzą żółwim tempem do serwera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Apartament Franciszka.. (architekt wnętrz ciągle pracuje;-) proszę więc o wyrozumiałość ) Część rozrywkowa nowa: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Lm6ZCpagbB3TlmwBlB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/vI5c6PVblLYeCMrFDX.jpg część rehabilitacyjna "stara" http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/TaWwl8IsId5wBguvxX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/91XH4JqYahWn3rbaWX.jpg (zdjęcia robione komórką, więc świetnie oddają prędkość przemieszczania sie szanownego Franciszka:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nooo, Mama - spisaliście się na medal!!! Apartament wspaniały jest, a obecność Najlepszej Siostry na świecie dodatkowo go uświetnia. Fantastycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Piekny apartament ma nasz Franiu:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Spisaliście się na medal(tzn planująca i wykonujący:)) Piękne lokum Frania, w sam raz na szaleństwo z Natką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No pięknie u Frania. Od razu widać jaki Maluszek zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kochani, jeszcze raz dziękujemy za wszystko.Jesteście cudowni, niesamowici..no ja po prostu już nie wiem co mam dziś napisaćTak bardzo sie obawialismy, że nie uda się nam zebrac pieniędzy na aparaty, że bedzie problem, ze trzeba bedzie od kogoś pożyczyc pieniądze..a tu...Boże narodzenie w listopadzie:) Będą i aparaty i turnus w styczniu.Dziękujemy Wam!! Żelciu, ty wiesz że szczególne podziękowania należą się Tobie..gdyby nie Twój pomysł, zaangażowanie..Wyściskamy Cie w czwartek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aguś, piękny pokoik! Szczególnie pozwole się uściskać, ale tylko dla WSZYSTKICH, bez których mój pomysł był by tylko pomysłem! Kocham Was wszystkich za to jacy jesteście! p.s. Jutro mnie nie ma. W razie by ktoś coś potrzebował w wątku aukcyjnym pilnujcie wszyscy razem, bo ja dopiero po południu będę. Jedziemy do lekarza. Buziaki dla wszystkich! Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dobrej nocy Żelciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jestem już i idę na odpoczynek od Netu! Czekam na Was w czwartek, wszystkim buziaki przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kochani, jeszcze raz dziękujemy za wszystko. Jesteście cudowni, niesamowici..no ja po prostu już nie wiem co mam dziś napisać Tak bardzo sie obawialismy, że nie uda się nam zebrac pieniędzy na aparaty, że bedzie problem, ze trzeba bedzie od kogoś pożyczyc pieniądze..a tu...Boże narodzenie w listopadzie:) Będą i aparaty i turnus w styczniu. Dziękujemy Wam!! Nie rób scen :) Buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.11.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 juz nic nie robię jezuu jak mi się chce spać jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik.. jutro skoro swit wyruszamy w drogę trzymajcie kciuki za Franusia a ja uciekam w wiertualny swiat, trochę do obrobienia zostało:) Całusy dla Was:) (bez scen ofkors.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Agus Trzymajcie sie cieplo:hug::hug: i oby jak najmniej nieprzewidzianych przygod bylo:yes: Aga TO TY JESTES NIESAMOWITA:yes:...Krasnal ma ogromne szczescie, ze ma tak zdeterminowana Mamusie...a dla nas (pisze w liczbie mnogiej bo wiem, ze nie jestem odosobniona w tych odczuciach) to ogromna przyjemnosc moc choc troche Wam pomoc...Żelcia kiedys juz napisala wszystko i tak pieknie na temat pomocy...ja tak nie potrafie...jestem przeszczesliwa , ze moglam wziasc udzial w tej aukcji:wave:ale to, ze udalo sie zebrac cala potrzebna kwote sprawia, ze chce mi sie latac...:)ze szczescia oczywiscie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kciuki trzymam i mieszam, żeby Franuś w zdrowiu wrócił z tournee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ciekawe jak Ciocia Malka uściskała Franulę? No i Wujek jamles też miał dziś być czy jak to, bo już mi się wszystko miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts