AgnesK 04.12.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Aaaaaa...i cały ranek Franulek pokazuje paluszkiem na siebie:) Jak mu się powie: "Tak, tu jest Franio", to spogląda tak fajnie jakby przerabił w mózgu informacje, po czym bawi się dalej. I za kilka minut znowu paluszek na klatke piersiową i patrzy się oczekując "Tak, tu jest Franio":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.12.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Aguś ! Jak to dobrze ! Franuś buduje swój Świat ! ! Cieszę się ! Jagody kupuję w sklepie zielarskim , herbapolu, czasami w aptece. To są suszone jagody paczkowane w torebki jak różne zioła. Pomagają też przy wymiotach, biegunce . A po ugotowaniu i wypiciu herbatki owoce jagód można pognieść i też dać do zjedzenia. Ucałowania! i życzenia wspaniałego zdrowia i siły dla Franusia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Nooo i wreszcie umiem wstawiać buźki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 To ja jutro dowiem się w aptece:) Dziękuje Ci serdecznie! A Franulacia ok 13 zjadł rosołek, potem ok 15 klopsiki drobiowe - trzy spałaszował! Teraz jest marudek, ale dlatego ze się nie wysła w południe. Zobaczymy jak będzie w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.12.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Przydało by sie całą przespać tak Franiowi jak i mamie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zdrówka dla Frania Ale chyba idzie ku dobremu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Legenda rodzinna głosi, że mama mojego brata takimi borówkami wyciągnęła ze strasznej biegunki - takiej, co to już już do szpitala miał iść pod kroplówkę. A moje naparu z borówek (zwanych gdzieniegdzie czarnymi jagodami) za Chiny Ludowe nie chciały pić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 3 x TAK:)Oby dziś się wreszcie udało, tym bardziej, że jutro rano trzeba wstać do pracy. Krasnalek juz spi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jutro udaje sie na poszukiwanie borówek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Aby poszukiwania były skuteczne to najpierw trzeba się wyspać:sleep:Spokojnej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Taki mam plan:) Zdjęcie na zakończenie tygodnia - Franulka dziś po południu w kapciach Natulki:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/4VbB8WrqiCQwC2anjB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jakbyś była w pobliżu, to ja mam w słoikach zagotowane - takie bez niczego, bez wody, bez cukru, po prostu czyste żywe jagody. Mogę sie podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Aaaale fajna fota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 DPS a do Szczecina to mozna jechac przez Twoją chałupkę? Oczywiście mam na mysli trasę JG-Szczecin (przez Gorzów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No pewnie, że można, trzeba tylko trzymac sie bardzo blisko granicy zachodniej. Jak coś, to ino gwiźnij, podeślę namiary i drogę dojazdu, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 ooooki:) Przedyskutujemy sprawę z rodziną Jakos tak fajnie poznawać ciocie forumowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.12.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Taki mam plan:) Zdjęcie na zakończenie tygodnia - Franulka dziś po południu w kapciach Natulki:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/4VbB8WrqiCQwC2anjB.jpg Ale ładne " pyzy " ma nasz Franio. I brzuszek coś się zarysowuje. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Całuski dla najprzystojniejszego Chłopaka na świecie! W tych papciach..., słów brak..., całuskiiiiiii! Aha, dzięki za fotki, Wasze piękniejsze od moich, ja mam tylko jedną udaną. DPS zobaczysz ile to szczęścia Frania i Rodzinkę poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Alez sie dzialo...Agus mam nadzieje ze u Was juz dobrze i brzusio zdrowy. Zdjecie - super!Franula rozbrajajacy, normalnie jak na niego patrze to nic tylko sciskac... Cioci Zelci zazdroszcze, ze bylo Jej dane w realu, nam poki co pozostaje wirtualna rzeczywistosc... Duzo zdrowka dla Wszystkich potrzebujacych:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Zaczynam nieśmiałą nadzieję mieć, że będzie mi dane w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts