AgnesK 05.12.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Oj kochani moi, cudowni z Was ludzie, wiecie? Żelciu, duszyczko nasza kochana..serdeczności urodzinowe dla Ciebie. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT03lAB23vUxTo1SyM_D8dOJ_ex3bTaosrZ4nxvyuRIu2FSyj1vJBgrOGN2 DPS, to na pewno:) Zbysiu, Franulka zaczyna odrabiać straty - dziś na obiad zjadł ....8 pulpecików z gotowanego kurczaczka:rolleyes: Aneta, my tez się spotkamy. Bardzo bym tego chciała:) Aaaaa...ogłaszam koniec choroby Frania:)Jeszcze kupkuje, ale noc już była prawnie normalna, krasnal chodzi i ciągle "mniam":) Gania za Bolkiem i zbójnikuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aguś !! i bardzo dobrze !! Franula ma być już cały czas zdrowiuśieńki !! A co do jagód, to jak Ci pisałam , kupię na zapas , a wtedy będą pod ręką ale nie będą potrzebne no i o to chodzi ! Pozdrawiam Was cieplutko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Oj, kurde, już mam motylki w brzuchu... I jeszcze chciałam podziękować. Dotarły dzisiaj do mnie oba moje fanty. Dorbie - Twoja praca jest piękna, precyzyjna, pełna uroku - jestem zachwycona, BARDZO DZIEKUJĘ!!! Anetka - ten pojemniczek po prostu wprawił mnie w osłupienie. Na fotce wyglądał uroczo, ale w realu - on jest prześliczny!!! Jestem taka zadowolona, że pojęcia nie masz, kochana!!! Dziękuję Ci ogromnie, to wspaniale, że wystawiłaś na aukcję taki piękny fant i mogłam go wylicytować!!! Buziaki dla obu Dziewczyn!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Żelciu kochana! Aneta S, listki dziś dotarły! dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Do mnie też od Anetki dotarło! Wielkie dzięki! Za zyczenia też dziękuję Wam! Franio jak ja bym chciała to zbujnikowanie zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 05.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Czy ja dobrze zobaczyłam,że Franiowa trasa do Szczecina ma przebiegać przez Gorzów Wlkp, toć to moje miasto , miło by było gościć Frania u forumowej babci. Całuski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To musimy trasę do Szczecina na trzy dni rozłożyć Alez fajnie byłoby poznac wszystkie franiowe ciocie:) Znamy już XX, Malkę, Żelkę, Ziabę.. cholerka, miałam się spotkać we Wrocławiu z Anią Klepką, coś zamilkła ostatnio. Macie jakieś wieści od niej? Ogromnie się ciesze, że wszyscy tak bardzo cieszą się z wygranych rzeczy na aukcji Franiowej:) A ja już nie mogę się doczekać środy!!!! I dostałam dzisiaj umowę na turnus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaR 05.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To super, że Franiu już wraca do formy P.S. Widzę, że z Gorzowa jest tu parę ludziów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wpdałam jeszcze tylko powiedzieć wszystkim 'dobrej nocy' i wkleic zdjęcie śpiącego Franuli http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/JfBTx9B5ciMnbOftgX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 06.12.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Aleeeeeeee słodziaczek do schruuuuuuuuupania:yes::yes: Słodkiego mikołaja Edytowane 6 Grudnia 2011 przez anev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Całujemy w policzek, leciutko aby nie budzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Oooooj, rybka nasza kochana, jakie to słodkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 WAM WSZYSTKIM KOCHANYM MIKOŁAJOM (bo jak najbardziej jesteście Mikołajamy) DZISIAJ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO I ABY TEN NASTRÓJ ŚWIATECZNY KTÓRY W SOBIE PIELĘGNUJECIE ZAWSZE I WE WSZYSTKIM WAM TOWARZYSZYŁ! p.s. Jako prezent Aga wklei nam fotkę Frania w nowych aparatach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kochany Franula !! Niech Świety Mikołaj Przynosi Ci zawsze w Twoim Franusiu ŻYCIU , to co najpiękniejsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Kochani jest już i coroczna aukcja dla Dzieci z Ogniska Marymont, może znajdziecie coś dla siebie http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?215-AUKCJA-prac-dzieci-z-OGNISKA-MARYMONT Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ostatnie fanty u Zeljki do wzięcia - polecam!!! Oczywiście zaraz potem należy popędzić na aukcję Ogniska Marymont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tak jest - do Żelci i Ogniska Marymont wszyscy teraz:) Franus zrobił mi dziś w nocy najpiekniejszy prezent na swiecie - obudził sie do jedzenia, zapłakał (jak zawsze), ale ...wydobył tez z siebie zapłakanym głosikiem...MAMAMA.. nooo Krasnalek dostał klocki od Mikołaja a Natulka bon do Empiku:) Dzieciaczki zadowolone z Mikołaja:) Zdjęcie będzie:) Jutro Wrocław! Kurka...cholerka, mam nadzieję, że pani protetyk nie zapomniała o umówionym terminie i zamówiła aparaty.. Nie udało mi się dzisiaj do niej zadzwonic, no i teraz OCZYWIŚCIE zamartwiam się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nie zapomniała! Jutro Franuś dostanie piękne, nowe aparaciki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mam nadzieję, Zelciu:) A tu Franus z klockami od Mikołaja:) I samochodzikiem.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/V3qg6wOcL14yDd0V4X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A minki piknej nie widać, jak On się skupia na tym co robi i marszczy brwi po męsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts