AgnesK 06.12.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Zelciu... Na tym zdjęciu widać, na czym teraz najbardziej się skupiamy - na pracy rączek. Ale jest już cooooraz lepiej:) W ciagu godziny wkleje na blogu 2 filmiki - 1 z wczoraj i 1 z dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to idę, chociaż poczytam tego bloga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aguś ten pierwszy filmik sie nie otwiera, ale nie wiem czy tylko ja nie mogę czy jak... A chciałam zoabzcyc z jakiego powodu Matka siwych dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Przyjadą do domciu, to napiszom pikne wiadomości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Napisałam.. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA-TRWA-do-27-listopada-godz.-22.00!&p=5049043#post5049043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.12.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Wielkie całusy dla supermena ,aż serce rośnie.. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez galka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jestesmy naprawdę szczęśliwi. Już pan mąż przygotowuje ...kolację świąteczną Bo 7.XII jest od dzis Dniem Frankowych Aparatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A wiecie, że Franiu dziś kończy 28 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 AgnesK, o dniu urodzin Frania nie mogę nie pamiętać, bo Twój Waleczny Franuś i mój Mąż urodzili się tego samego dnia, tego samego miesiąca z okazji 28 miesiąca życia, Najdzielniejszemu Franusiowi Na Świecie moc buziaków przesyła ciocia tola i wujek Miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jestesmy naprawdę szczęśliwi. Już pan mąż przygotowuje ...kolację świąteczną Bo 7.XII jest od dzis Dniem Frankowych Aparatów:) Aguś ja muszę też napisać, że bardzo jestem szczęśliwa, że takiego Tatę i Męża poznałam! Mówią, że za każdym wielkim mężczyzną stoi wielka kobieta, a u Was jest odwrotnie. To, że Ty możesz i robisz tyle dla Frania jest także wielką zasługą Taty!!! Tworzycie wspaniali team!!! Ty jesteś wojowniczką na zewnątrz a Tatuś jest w domu! Wam nie może się nie udać!!! Takim Ludziom to zaszczyt pomagać!! Buziaki dla całej Walecznej Rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Żelciu kochana:) Zbieramy się na badania krwi z małym. Nie da rady dalej odwlekać.W następny czwartek endokrynolog, musimy sprawdzic TSH , FT3 i FT4. Przy okazji tego kłucia od razu sprawdzimy morfologię, nerki i wątróbke krasnala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 I wszystko musi byc dobrze, bo Ciotki i Wujkowie bedom mieszać w garach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kurcze, te kłucia są straszne. Trzy podejścia:( Franulek ma ssraszne te swoje biedne umęczone żyłki:(Najlepiej obierają mu pani w IMiDz i CZD, maja doświadczenie z maluchami.Dziś była masakra, ale udało się.Narazie mamy tylko morfologię i tu b.z. Nadal wartości czerwonokrwinkowe podniesione.Poczekam, co przyniosa jutrzejsze wyniki - może coś się wyjasni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Aguś a ile ma czerwonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.12.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Aguś ! u Franusia jest już coraz lepszy czas , idzie zdrowie ,siła , to po Franusiu widać !Jesteście wspaniałymi Rodzicami !!! żadne słowa tego nie oddadzą .A wszystkie Ciotki i Wujkowie mieszają i idzie samo DOBRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 08.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 I babcia też pomiesza za Franusia :stirthepot:. Całuski od forumowej babci Franusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No i klops , nie wiemy za dużo - jonogram jest kompletnie niewiarygodny, Franiu powinien trafić wg tych wyników natychmiast do szpitala pod kroplówkę:jawdrop:Lab oferuje nam, ze pobierze jonogram ponownie, za free, ale nie wiem.. Wczoraj kłuły go 3 razy, mały zwymiotował ze stresu. To był koszmar po prostu. W labie powiedzieli mi ze przy takich żyłkach najlepiej by było zebysmy do szpitala pojechali, na pediatrię, na pobranie. Ale jeszcze nie zwariowałam - jak wejdziemy z małym na oddział to przeciez zgarniemy wszystko, co będzie na naszej drodze.Najsprawniej pobierają Franiowi krew babeczki w CZD i IMiDz.Kurka, wodna. Nie mam sumienia męczyć Franulę, no nie mam, ale z drugiej strony wiem, że musimy powtórzyc to jedno badanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.12.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kurde niedobrze...Aga nie wiem czy u nas w Pl są dostępne takie specjalne plastry i maść znieczulająca - nazywa się to Enema, smarujr się maścią miejsce i nakleja plaster, po godzinie można pobrać krew i podobno nie boli ale na stres związany z samą czynnością jak wiadomo nie działa. Okruszek miał takie plastry w No i w szpitalu i w przychodniach, naklejali na obie ręcę tak na wszelki wypadek gdyby kłucie się nie udało... Trzymam mocno kciukasy zacisnięte za Naszego Krasnalka :stirthepot::stirthepot:a Tobie Agnieszko się nie dziwię, że Masz opory bo badanie jest konieczne ale ta świadomość wcale nie pomaga na bolące serce Matki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No i klops , nie wiemy za dużo - jonogram jest kompletnie niewiarygodny, Franiu No , ale czy patrzycie na skalę z Kryptonu. Przecież "nasz" Franio , Superman nie podlega ogólnym ziemskim regułom . Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) kurde niedobrze...Aga nie wiem czy u nas w Pl są dostępne takie specjalne plastry i maść znieczulająca - nazywa się to Enema,....Aneta s, co Ty naszemu Franiowi lewatywę proponujesz ? ENEMA Ps. EMLA plaster znieczulający 2 sztuki EMLA Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts