aneta s 09.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Zbysiu, możliwe że pomyliłam nazwę...:lol2:ja ich nigdy nie kupowałam a taką nazwę mam zakodowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No padnę tu z Wami zaraz! Aneta, u nas o Emli przy pobieraniu krwi nikt nawet nie wspomina. Poza tym przy Franiu nigdy nie wiadomo skąd mu będą pobierać - z wierzchu dłoni, ze zgiecia na przedramieniu, z której ręki. Musiałabym mu okleić nie wiem sama nawet ile możliwych miejsc. A na stres to i tak nie pomoże. Ja nie wiem jak ale Franek wyczuwa jak jedziemy do lekarza czy na pobranie krwi. On po prostu to wie. W czwartek mamy wizytę u endokrynologa, nie chcę go stresowac dodatkowo przed tą wizytą, może za tydzien w piatek spróbujemy?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 To trzymamy kciuki aby wszystko się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Aaaa, Franus miał dziś pierwszy raz rehab od dwóch tygodni (bo najpierw tournee a potem jelitówka) i p Natalia powiedziała, że baaardzo schudł kurdupelek. Ani śladu słodkiego brzusia:(I tak sie zastanawiam - ile jelitka Frania będą wracały do normy po jelitówce.Może ciocia Ewa na dniach wróci ze szkolenia i mnie uświadomi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 wróciłam i się melduję. Zaległości odrobiłam, aparaty sliczne Co do jelit - jak je i nie ma biegunki, to jest OK. A że schudł - no to przytyje. Z tego co piszesz, nie żałuje sobie Co w tym jonogramie takiego złego? A rkz wreszcie zrobiłas przy okazji? Bo słyszę, że nadal czerwonych za duzo. Ile za dużo? Znaczy mniej, niż było czy tyle samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Tyle co było, tzn mniej o 0,3. Czyli porównywalnieCo to rzk? A do jelitówki - pytałam o jelita, bo kupy ciągle śluzowe, 4 x dziennie. To pewnie jakiś czas potrawa zanim "te sprawy" wróca do normy? A jonogram - sód i potas poleciały w kosmos, nawet mi ich nie wydali, wapń całkowity ma taki, ze powinien miec juz pełno objawową tężyczkę.No do bani, tzn do powtórki wszystko.Robiłam Franiowi: sód, potas, wapń całkowity, magnez, fosfor nieorganiczny i chlorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/B3H5INxqqAukekYs9B.jpg Bolek spełnia role cudownego terapeuty. Dzięki niemu Franiu uczy się delikatnego dotyku.. Bolo wszystkie przytulasy franiowe znosi z iście stoickiem spokojem. Wczoraj Franula podszedł do Bolcia, pogłaskał go a następnie...pocałował.. Jak dobrze, że zaadoptowaliśmy Bolcia:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/dYmDiQbHWRenW6L9KX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Agnieszka, kupki to mogą kilka dni być brzydkie, choć w zasadzie nie powinny. Znaczy, jeżeli są to znaczy, że jeszcze trzeba karmić lekko i ryżowo, żeby tych jelit nie obciążac. Niech się doleczą. A rkz to równowaga kwasowo-zasadowa. Czyli ciśń parcjalne tlenu i CO2 i inne. To pod kątem tych erytrocytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ewa, nie robiłam tego.To już na pw mnie dokładnie uświadomisz, oki?Przyznam się szczerze, że zupełnie zapomniałam o gazometrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jak tam ?Na spacerku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nieee zbysiu, ja dziś w robocie była. Niedawno wróciłam.Zimno bardzo u nas. Bardzo bardzo. Boje się wychodzić z młodym tym bardziej, że męcza go zalegania mimo inhalacji z berodualu i pulmicortu (od wrzesnia nieprzerwanie).Musze leciec do wątku aukcyjnego, bo umknęło mi kilka wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Kochani może coś znajdziecie tutaj, czasu coraz mniej bo tylko do 18-tegohttp://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?215-AUKCJA-prac-dzieci-z-OGNISKA-MARYMONT Aguś buziaki i zdrówka dla Was! Kciuki i zdrówka dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A czy można prosic o fotkę zmarszczonej minki o męskim spojrzeniu myśliciela Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.12.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Żelciu:) Zaraz poszukam:) Dziś wyjechałam z domu o 7.15, wróciłam przed 18. Za stara jestem na takie maratony:) A Franiu dziś ćwiczyła na rehab jak robocop - pani Natia była cała mokra! Własnie maila od niej odczytałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.12.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Cos w ostatnich dniach zdjęc Franuli nie robiłam, wiec będzie zdjęcie z Dnia Franiowych Aparatów;) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/ABOoMwjQeuBdKoBJFB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Superrrrrr! A jaki On duży wygląda na tych zdjęciach a tak na prawdę to taka kruszynka jest! Widzę, że mój Stef takie same zabawki ma jak Franio. Aguś a mój mąż wychodzi o 07.00 i wraca najwcześniej po 19.00. Czasami mam wrażenie jakbym była po rozwodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.12.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ale ja tylko w pon i wtorki pracuje dośc długo, w niedziele mam tylko 3 godz zajęć.A potem wracam do domu i ględzę Radkowi nad uchem;-) Czas już chyba na sesję mikołajkową, prawda?Wydaje mi się, że Franula wejdzie w pajacyka mikołajowego, którego miał w ub roku na sobie.Faktycznie krasnal na zdjęciach wygląda poważnie, ale sama widziałas , ze to kurdupelek maciupki jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aguś, ja wiem, że Ty nie pracujesz tak cały tydzień. p.s. Ah, że Ty o tej sesji mikołajkowej akurat wspomniałaś! No khm, nic nie powiem, nic nie powiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.12.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nooo, dziewczyny! Tak się nie robi! Aga, Żelka, już nam tu dawać sesję mikołajkową! No już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts