Żelka 13.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aguś mogę trochę prywaty? Mogę wiem, dziękuję. Kochani na Stefka koncie w fundacji mam wpłatę od Iwony L. Bardzo proszę przyznać się na pw. Kto to bo chciałabym chociaż jakaś pamiątkę przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 13.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No to czas przywitać się i tutaj. WITAM FRANKA, jego rodzinkę i wszystkich przyjaciół Już od dawna zaglądam do tego wątku, czytam, wzruszam się, przeżywam wszystko razem z Wami. W tym roku wzięłam udział w aukcji, po prostu chciałam pomóc, tyle ile mogłam. Dzieci to największe szczęście jakie może nas spotkać. Choć czasem jest w różnych postaciach powinniśmy się tym szczęściem cieszyć i czerpać z niego jak najwięcej.Franek jest WIELKIM szczęściem i wielkim wojownikiem. Na zdjęciach rzeczywiście wygląda na dużego i zdrowego chłopca Jeśli mogę trochę prywaty: Mogę powiedzieć że w pewnym sensie wiem co czuje Agnieszka, ale tylko w małym, "pewnym" sensie. Ja straciłam córkę, miała prawie 3 lata, nie chorowała, spadło to na nas nagle. Teraz, prawie cztery lata po wypadku mamy wspaniałego syna i cieszymy się każdą chwilą wspólnie spędzoną. Trzeba brać z każdego dnia, z każdej chwili jak najwięcej. Na pewno każdy dzień spędzony z Franiem jest dla jego rodziny wielkim SZCZĘŚCIEM! Cieszcie się tym, i dzielcie się tym z nami! No to tyle tytułem przywitania się Będę do Was zaglądać Całuski dla Malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aguś ja tez pouprawiam prywatę: na forum rówieśniczym Stasia pojawił sie post koleżanki :Dziewczyny przeklajam wam info z forum starszaka, może któraś mogłaby pomóc facetowi, który został sam z maleńką 1,5 kilową córeczką. Wszystko co ja bym mogła mu wysłać jest na dziecko ok 4 kilowe. Może macie jakiś maleńkie ubranka? Tu jest krótki opis o co chodzi - pisze to przyjaciółka dziewczyny, która zmarła: Pisałam kiedyś że moja przyjaciółka Ania która choruje na to co ja jest w ciąży. I wszystko było ok byli przeszczęśliwi bo marzyli o dziecku ale niestety pojawiły się komplikacje przyplątała się infekcja i cukrzyca Ania bardzo źle się czuła więc lekarze zdecydowali się na cesarkę (30tc). Malutka ważyła 1200 była podłączona do respiratora miała odmę płucną ale już jest lepiej jest silna i lekarze są dobrej myśli. Niestety jej mama nie miała tyle szczęścia po dwóch tygodniach walki zmarła... sad Miała tyle marzeń, planów tak sie cieszyła z tej ciąży... Zawsze z takim podziwem i miłością patrzyła na małe dzieci. Mojego Ryśka uwielbiała wpatrzona była w niego jak w obrazek. Tak mi ciężko i smutno straciłam bardzo bliską osobę, a z drugiej strony jest Anastazja malutka dzielna istotka cząstka Ani która tak dzielnie walczy o życie... Jej mąż został zupełnie sam z wszystkim martwie sie o niego nie wiem jak on pogodzi to wszystko przecież takie dzieciątko wymaga podwójnej uwagi a pieniędzy też więcej trzeba jeszcze kredyt na remont domu wzięli żeby przystosować do dziecka... Dziewczyny pomóżcie po pierwsze prosze o rade jak ja mam sie zachować - chciałam go jakoś wesprzeć teraz i na pogrzebie ale nie wiem co powiedzieć.. jak sie zachować... a po drugie to może macie gdzieś w szafie ubranka dla takiego wcześniaczka (ja pamiętam jaki miałam problem w co ubrać Rysia a on warzył 2,5 kg) wszystko co miałam już im wysłalam Taka paczka to na prawdę duże odciążenie (jak nam Koko zorganizowała taką pomoc to poprawiła nie tylko nasz budżet ale i psychicznie sie podbudowałam że nie jesteśmy na tym świecie sami i są ludzie którzy pomagają bezinteresownie!!!) kurde jak przeczytałam to łzy mi same popłynęłyu nas troszkę chorób ostatnio ale to takie głupie wirusówki... byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madziu, bardzo Ci współczuję..Ciesze sie ogromnie, że do nas dołączyłaś i że wzięłaś udział w aukcji:) Sylwia, przejrzę rzeczy na aukcje All i zobaczę co tam mam. Spróbuje sie tylko, bardzo Cię prosze dowiedzieć, co i w jakiem rozmiarze jest potrzebne. Zmobilizowaliście mnie do sesji mikołajkowej:)Trochę na wariata, ale udało się pstryknąc kilka zdjęć.Niestety akurat pokrowce sofy się piorą, więc tło mało ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Bycie Mikołajem jest koszmarnie męczące... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/dRGNVcZ9aV4EBdR6fB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Robaczki:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Njb6mbOaZMdufbHr9B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Tylko fotki i fotki, a dajcie się człowiekowi w spokoju chwile pobawić.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/HafHp23tQbkSt1wZ7X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Tylko fotki i fotki, a dajcie się człowiekowi w spokoju chwile pobawić.. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/HafHp23tQbkSt1wZ7X.jpg śliczne zdjęcie... Franio na bank będzie architektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Choć często tu bywam rzadko się odzywam, bo moje wizyty kończą się mokrymi oczami ..z radości z żalu, ze wzruszenia.W tym wątku jest tyle pozytywnej energii, że mogłabyś Agnes z kilka gabinetów terapeutycznych obdzielić. Podobnie jest na blogu Stefka tyle Waszego ciepła i miłości takiej zwyczajnej prostej ale jakże WIELKIEJ. Zmęczony Mikołaj jest rozkoszny. A I zgadzam się z Żelką na zdjęciach z uszkami Franuś taki "dorosły " się wydaje Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 14.12.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Bycie Mikołajem jest koszmarnie męczące... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/dRGNVcZ9aV4EBdR6fB.jpg Oj Mikołaj zmęczony rozdawaniem prezentów, jemu też się coś należy - http://forum.portalflorystyczny.pl/gallery/forum/1306914891.jpg Edytowane 14 Grudnia 2011 przez madzia11mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Franio boski jest w każdym wydaniu! I jak tak pomysle to archytektem może być, choć w naszej Fundacji by sie przydał specjalista od rehabilitacji, albo może być dobry ortopeda z specjalizacją. A Wy trzymajcie kciuki, bo w końcu kiedys trzeba wygrać w totka i Fundacje zbudować od postaw! Aga będzie prezesem! Ja bedę od kontaktuf miedzyludzkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.12.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 :wave:akceptuję w całej rozciągłości. Największxy problem upatruję w ..:Dtotku bo co do reszty to jestem pewna,że dałybyście radę!(no ew. z naszą maluśką pomocą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Padnę tu przez Was:) Żelka musimy przestać gadać ino zacząć grac w totka! Edziu kochana, dziękuję Ci serdecznie:) Zacznę robić liste proponowanych zawodów Frania:) Narazie w najwyższe C uderzyła ciocia Jagna z tym doktoratem w Szwajcarii:) My własnie wróciliśmy z Wrocławia. Jak zobaczyłam pania protetyk słuchu na korytarzu to aż ja wyściskałam. Chyba zaskoczona była:lol2: Dzis Franula pracowała porównywalnie z ub tygodniem. Pani logopedka powiedziała, że spooooookoooooojnie, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aaaaaaa, pytanko: jest taka bajka "Przyjaciele małego Ludwika" i "Świat małego Ludwika". Cudna bajka dla dzieci z niedosłuchem, ale nie tylko.Nie znalazłam jej na Allegro, na empik.com też nie, jest na youtube. Czy jest jakiś sposób na sciagnięcie bajki z YT? Czy tak w ogóle można? Pytam bo kompletnie się na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Super Mikołaje...Franiowe miny rozbrajajace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.12.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aaaaaaa, pytanko: jest taka bajka "Przyjaciele małego Ludwika" i "Świat małego Ludwika". Cudna bajka dla dzieci z niedosłuchem, ale nie tylko. Nie znalazłam jej na Allegro, na empik.com też nie, jest na youtube. Czy jest jakiś sposób na sciagnięcie bajki z YT? Czy tak w ogóle można? Pytam bo kompletnie się na tym nie znam. Agnieszko napisałam priva, chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.12.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dziękuje za wszystkie wskazówki:) 4 bajeczki "już" zachomikowane:) Może dziś wieczorem net przyspieszy, to pociagnę więcej z chomika:) My po wizycie u endokrynologa - Franula ma potwierdzoną subkliniczną niedoczynnośc tarczycy. Narazie euthyrox b.z. Kolejna wizyta kontrolna luty/marzec. Poza tym Bolo poszedł wczoraj pod nóż - zaczął dojrzewać chłopaczek i znaczyc teren. MAsakrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaa! No ale do tygodnia hormony powinny Bolkowi Bezjacowowi opaść i znowu ...bedzie normalnie:) A, jeszcze coś Doszly jagódki od Cioci Danusi! Musze powiedziec, że jest różnica! Dzisiaj była tylko 1 kupka rano!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 15.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aguś ! jak to dobrze, że Franusiowi jelitka zdrowieją !!! Uściski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.12.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 I więcej kupek już dziś nie było!!!Cuda panie:) A Żelcia cudne aniołki wystawiła:wiggle:http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.12.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Czasami stare, ludowe przepisy i lekarstwa są o wiele lepsze i skuteczniejsze niż niejedno lekarstwo z apteki. A Franuś to już za pewne ma dość wszelkich tabletek, syropków, itp. A owoców nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts