AgnesK 22.12.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/XMLy21tPaQhDTI6fvX.jpg Kochani, życzymy Wam cudownych rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,w Nowym Roku życzymy Wam duuużo zdrowia, miłości i szczęścia i dziękujemy niezmiennie od dwóch lat, że jesteście z nami. Tu napisałam więcej: http://www.dzielnyfranek.blogspot.com/2011/12/swieta-i-zyczenia.html http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/bHz8gmTIsAZu62ZbIX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 22.12.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Madziu kochana!! Przepraszam:) Wpadłam na genialny pomysł poszukania w necie... Jak się wzięłam za wykasowywanie, żeby Wam głowy nie zawracać, to widocznie ty wtedy mnie uswiadamiałaś Dziekuję! No i całe szczęście bo już chciałam lecieć okulary wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ja też Aguś Tobie, Franiowi, Natce i dzielnemu Tacie jak również wszystkim osobom dla Was pomocnym i ważnym (mam nadzieję, że teraz wszyscy wiecie, że i o Was też tutaj mowa ) życzę zdrowych i wesołych Świąt, oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Życzę spokojnych, rodzinnych, pełnych miłości , radosnych, rozśpiewanych kolędami Świąt Bożego Narodzenia. Maluśkich, z moim Wnusiem na czele,który dzisiaj się urodził, powierzam dobrym,silnym Aniołom:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.12.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 No to radosne Święta się szykują skoro już Aniołek przybył, gratulacje i dużo zdrówka Za wszystkie małe Aniołki :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Kochani, rozmawiałam z OZ. Boże, jaka ona jest biedna..przestraszona, zagubiona w tej nowej rzeczywistości, pełna strachu o Maciusia.. Tak ogromnie mi jej szkoda.. A Maciuś dzielnie walczy, nadal jest bez respiratora. Modlę się, żeby mu się udało, żeby nie narastał wysiłek oddechowy i żeby już nie wrócił na rury. Oby się udało. Kochani, proszę , przyznajcie sie, kto przysłał Franiowi puzzle w prezencie:) Są genialne, serdecznie dziękujemy! Ino prosimy o przyznanie się! A nie napisałam chyba, że Natulka dostała po aukcji kubek, na którym pod wpływem ciepła pojawia sie zdjęcie robaczkó i napis 'najlepsza siostra na swiecie' Tu znam sprawczynie:) - ciocia Bosia i Princessa:) Żelcia z kolei zrobiła dla dzieciaczków bombke, więc jest pięknie sprawiedliwie:) Dziekuję Wam, jesteście kochani. Rozmawiając teraz z OZ zdałam sobie sprawe, że bez waszego wsparcia od początku byłoby cholernie trudno. Ziaba była jedyną osobą, która do mnie dzwoniła i Magda, o której dziś wspominam na blogu. I tak po rozmowie z OZ (popłakałam sie oczywiście, taaaaak, taka ze mnie profesjonalna wspieraczka;-) ), no w kazdym razie po rozmowie z nią chciałabym wam, po raz setny, może tysięczny, nieważne, ale chciałabym Wam podziękować. Jutro rano ruszamy w drogę do Szczecina, do mojej siostry. Ogromnie sie cieszę. Wracamy dopiero w następny czwartek. Mam nadzieje, że to bedzie dla nas fajny tydzień. Ale obiecuje tu raz na dwa dni (przynajmniej) zaglądać - uzaleznienie:) A na koniec zdjęcie Frania z puzzlami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.12.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 a ja moze troche wywrotowo... od mieszania w garach nikomu lepiej nie bedzie... zachecam i goraco namawiam do czynow bardziej wymiernych... stacje krwiodawstwa czekaja i chetnie przyjma krew od kazdego zdrowego czlowieka (pod kilkoma warunkami). dzis 23. grudnia, jest jeszcze szansa aby dac komus na swieta najpiekniejszy z mozliwych prezentow, 450ml samego siebie. pomyslcie ze moze dziecko takie jak wasze potrzebuje tego zeby przezyc, albo jego mama, albo starszy brat. 450 ml to okolo 5-8 minut spedzone na fotelu z igla wbita w zgiecie lokcia, te 5-8 minut dla kogos moze byc warte calego dlugiego zycia. mieszanie w garnkach nie ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Tomaszu, rozumiem Twój apel, ale nie mów ,że "mieszanie w garach" nie pomaga - pomaga i to bardzo. Tak jak trzymanie za rękę, dobre słowo, otwarte serce i wyciągnięta dłoń w geście pomocy. To bycie, tuż obok niejednemu już dało kopa do dalszej walki,walki o własne życie. Danie emocjonalnego wsparcia jest równie ważne jak "krew". Bo czym będzie to uratowane życie bez dobrych ludzi wokół ? To mówiłam ja malka- ZHDK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.12.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 no moze i cos racji w tym jest... tyle ze moze jako facet jakos tak bardziej wymiernie pojmuje tego typu rzeczy podtrzymuje niemniej swoj pomysl swiatecznego prezentu dla kogos w potrzebie. moje "prawie 0,5" zostawilem w RCKiK w Poznaniu w miniona sobote rano, namawiam Was do tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.12.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) chętnie bym oddała ale nie mogę poprosze wiec o dobre mysli bo my 40.6C znowu . Edytowane 23 Grudnia 2011 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.pbp-wieruszow.pl/wp-content/gallery/galeria-testowa/bg.jpg Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 23.12.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmitScQt-Qy8J-Dey9LbOMVAdYPaOgjC6ZikEWZQKRbLwBD8nj Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 My czekamy na poprawę pogody, żeby ruszyć w trasę. Tomaszu, ja w tonie podobnym jak Malka - świadomośc, ze myśli o nas/naszym dziecku ktos jeszcze jest ogromnie wazna.Wiem dobrze, co mówię. Naprawdę. Spokojnych Świąt, kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 23.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://http://www.chwilkawytchnienia.com/Boze_Narodzenie/images/oplatekbombki.jpg Najserdeczniejsze życzenia milej i pełnej nastroju wieczerzy wigilijnejoraz dużo zdrowia ,spełnienia marzeń i nadziei jakie niesie nadchodzący nowy rok, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.12.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Pewnie, że mieszanie w garach pomaga! Ale pomysł Tomasza - przedni! Przed świętami nie zdążę, ale po świętach spróbuję pojechać i oddać krew - może mi ktoś kiedyś też pomoże (oby nie było potrzeby). No to za wszystkie maluchy, za Maciusia, Martynkę, Wiktorka, Stefka, Madzię, Franusia i wszystkie te, które potrzebują wsparcia i modlitwy. :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.12.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Tomek: ja też jestem facetem, a wiem, że wsparcie jest baardzo ważne. Rozumiem Twoją propozycję i chociaż sam nie oddaję, to popieram oddawanie i zachęcam także. Wiem, że moja OZ oddawała krew, gdy mogła. Mam dostęp do neta, więc mogę przemycić kilka wieści o Maćku: - oddycha samodzielnie (choć wciąż ma dopływ świeżego powietrza z Hawajów pod nosek, co w połączeniu z solarium IR i UV daje mu plażowanie na całego), - zaczęli dożywianie jelitowe, ale pojawiły się zalegania, więc na chwilę odstawili mlesio, - dzisiaj ma być z wizytą Pan Serce i zrobić mu USG serducha, - OZ wychodzi do domu dzisiaj :/ i jest przerażona, że musi synala zostawić samego, choć wie, że jest w dobrych rękach... To na ten czas tyle. XX: :stirthepot::stirthepot::stirthepot: chłodziwa dla Twojego Skarba, żeby rychło temp. wróciła do normy i opuściło go to ustrojstwo powodujące skoki temp. I w ogóle za resztę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Pozdrawiam światecznie a do oddawania krwi namawiam przede wszystkim panów. Panie i tak oddają co miesiąc ... I coraz mniej kobiet z "dobrą morfologią" widzę. Z drugiej strony przynajmniej jest powód do zbadania morfologii Życzę zdrowia wsystkim dzieciom a wtedy i dorosli będą mieli Wesołe Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 23.12.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Ja od jakiegoś czasu oddaję regularnie, na "szczęście" mam dobrą krew. Daje mi to tyle radości, wiem że chociaż tyle mogę pomóc. Może nie mam najrzadszej grupy krwi, ale przecież każda grupa się przydaje. 5 min siedzenia z igłą w ręku, ale za to jaka radość. Zastanawiam się jeszcze nad oddawanie osocza, może w Nowym Roku się odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.12.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Tomek pomysł świetny i zarówno wsparcie jak i każda doraźna pomoc pomaga. Szkoda, ze ja sie nie nadaję na krwiodawce i wiem jak ważne jest oddawanie krwi, bo moj ojciec jej kiedys potrzebowal Dlatego taaaki pomysl popieram cała sobą, pamietam jak moj serdeczny przyjaciel miał cała szafke czekolad, za oodawanie krwi:) Martinezio, ciesze sie że plażowiczowi lepiej. bedzie dobrze, musi być dobrze Wesołych wszystkim maluchom i rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.12.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki cronin za gratulacje,choć tym razem to Dziadzio jest dumny okrutnie:yes:. Wszystkim Maluszkom i tym już większym nieco by dzielnie walczyły i zwyciężały:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts