ngel 30.12.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Tak bardzo się bałam wchodzić na forum bo czułam, że zobaczę niestety taką wiadomość Czasami mam bardzo silne przeczucie dotyczące kogoś i niestety tutaj tak było..... Kochani tak bardzo Wam współczuję Nie wiem co powiedzieć.... żadne slowa nie złagodzą Waszego bólu...... Modliłam się za Maciusia ale widocznie Pan Bóg uznał, żę tak będzie lepiej- może potrzebował tam w górze takiego małego Aniołka? Nie wiem..... Będę się modlić o to, żeby Wasza Rodzina poradziła sobie z tym bólem i rozpaczą..... Macie teraz w Niebie wspaniałego pomocnika i opiekuna- tak jak pisalićie Herosa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 30.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 "okręt mój płynie dalej gdzieś tamserce choć popękane chce bić" te 2 wersy mi zawsze dawaly sile zeby jakos wytrwac, przezylem w zyciu tragedie ale nie potrafie postawic sie na waszym miejscu. choc te wersy z muzycznego swiata ktory nie kazdemu odpowiada to licze ze wam tez pozwola te smutne dni przetwac. pamietajcie ze nadal tu jestescie i sa z wami ludzie dla ktorych jestescie calym swiatem. musicie byc silni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Tak się złożyło w moim życiu, że byłam świadkiem śmierci dzieci i rozpaczy ich rodziców. I powiem tak: nie musicie być silni, nie musicie zgrywać twardzieli, w sumie to nic nie musicie. Jeżeli w tej sytuacji jest jakiś przymus, to pomoc najbliższych w przejściu przez ten "pierwszy" czas. Macie prawo do "komfortu" poddania się rozpaczy i żałobie. Bardzo Wam współczuję i mam nadzieję, że będziecie dla siebie wielkim wsparciem w tych trudnych chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (*) (*) (*) Siedzę i ryczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 myślę o Was i będę myślami z Wami 4 stycznia i później też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wczoraj ta wiadomość kompletnie mnie zamurowała, przeczytałam i patrzyłam się w monitor, tak dziwnie , jakby wszystko wokół stanęło. Potem byłam strasznie zła na ten świat, bo było mi strasznie przykro, ze nasze modły, wiara, prośby nic nie dały, ze mozemy sobie gadac a ten u góry i tak zrobi swoje. Teraz jak ochłonęłam, myślę że Bog po prostu wystawił Was na taką ciężką próbę, próbę którą musicie przejść razem jako rodzina. 4 stycznia będę z Wami sercem i myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 30.12.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jestem z Wami i będę także w środę. A o Maciusiu myślę nieustannie. Czasem tylko moje myśli powędrują gdzieś dalej, ale kiedy do świadomości wraca ta wczorajsza tragiczna wiadomość, to żal ściska mnie gdzieś głęboko w środku.Trzymajcie się, kochani, macie teraz wsparcie w niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.12.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 środa 10.30 będziemy z Wami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Olu i Martinezie - wiem co czujecie, naprawdę... też straciłam dziecko, córeczka miała wtedy niespełna 3 latka, odeszła nagle, w wypadku... Nie da się opisać tych uczuć, przemyśleń...ale trzeba to przetrwać...macie dla kogo żyć i to powinno Wam pomóc...musicie myśleć o dniu dzisiejszym, o przyszłości...czasu się nie cofnie, już nic Maciusiowi nie pomożecie... A w niebie nie będzie mu źle, zajmą się nim inne dzieciaczki Trzymajcie się cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Zaglądam tu co jakiś czas, chcąc coś napisać i nie mogę, bo nic co napiszę nie ukoi tego bólu. Myślę wciąż o Was, w środę szczególnie będę z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.12.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Olu i ja jestem myślami wciąż z Wami...wciąz nie znajduję słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Chciałam złożyć wszystkim życzenia na Nowy Rok.... Aga - wytrwałości w dążeniu do wszelkich celi... Franiowi zdrówka i dalszych postępów... Wszystkim dzieciakom zdrówka Wszystkim zaglądającym zdrówka i realizacji swoich celi... Oli i Marcinowi wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Arnika, dziękuje serdecznie. U progu Nowego Roku i ja życzę Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Reszta przyjdzie sama.Oli i Marcinowi życzę po prostu siły.. I kolejny raz dziękuję, że jesteście. Dzisiaj skończyłam robić zestawienie Waszych potwierdzeń wpłat z wpływami na subkonto (chodzi oczywiście o aukcje na aparaty Frania)Na dzien dzisiejszy na subkonto wpłynęło 9.807 zł. Jeszcze powinno być zaksięgowanych 7 wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja też Wam wszystkim życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia i aby szczęście Wam dopisało w tym Nowym Roku.Szczególne życzenia dla Wszystkich potrzebujących wsparcia w jakiejkolwiek postaci, abyście zawsze znajdywali pomocnych ludzi wielkiego serca. Olu i Marcinie, dla Was i całej Waszej Rodziny dużo, dużo siły i jakbym mogła cokolwiek zrobić, proszę się nie krempować tylko dać znać. Myślę, że każdy z nas tutaj czuję i myśli tak samo. Przytulam Was mocno, najmocniej jak tylko umiem, razem z Maciusiem jesteście w moich modlitwach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 31.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Również chciałbym złożyc wszystkim wszystkiego najlepszego, oby w nadchodzącym roku omijały Was wszystkie troski, choroby i kłopopty dnia codziennego.Oli i Marcinowi spokoju ducha . W środę będę myślami i modlitwą z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 31.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Również pragnę złożyć ŻYCZENIA NA NOWY 2012 ROK . Miłości wsród Bliskich a Życzliwości wśród obcych WIELKIEJ ŚMIAŁOŚCI W MARZENIACH, i WYTRWAŁOŚCI W SWYCH DĄŻENIACH :) A SZCZEGÓLNIE ZDROWIA ZDROWIA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Na Nowy Rok życzę nam wszystkim malutkich cudów dnia codziennego , tak żeby 2012 zakończył się lepiej niż poprzednik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Serdecznie dziękujemy za Wasze życzenia i bliskość duchową z nami. Daje nam to dużo siły i energii na kolejne dni. My również życzymy Wam pomyślności, ciepła i rodzinnego szczęścia, wielu Łask Bożych i mimo wszystko szampańskiego nastroju w Nowym 2012 roku. Pozdrawiamy Was serdecznie, Ola, Marcin, Agatka i Franio (aczkolwiek nie ten forumowy ). Do Siego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Oj, jak nie forumowy? Kazdy Franio jest forumowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts