ngel 08.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczyny nawet nie mowmy o podejściu niektorych lekarzy bo nóż się otwiera w kieszeni. Ja kiedyś- pół roku po ślubie- usłyszałam od gina, ktory robił mi usg że najprawdopodobniej nie będę mieć dzieci- pan wielki doktor wysnuł taką tezę jedynie na podstawie obrazu usg moich jajników! Od razu stwierdził pco (zespół policystycznych jajników- podkreślam tylko na podstawie obrazu z usg) i jeszcze rzucił w powietrze "możecie sobie teraz popróbować zajść w ciążę a po drugim poronieniu pomyślimy jak i czy w ogóle to leczyć!!!" Możecie sobie wyobrazić moją rozpacz i stan w jaki wpadłam. Na szczęście szybko trafiłam do mądrej, ciepłej i kompetentnej lekarki, która bardzo szybko wyporwadziła mnie na prostą. Ponad rok później tenże wspaniały lekarz pomagał mojemu synusiowi przyjść na świat (podobno był bardzo nieszczęśliwy, że trafiłam na stół gdy on miał dyżur bo normalnie bierze grubą kasę za cc a mi musiał "biedaczek" zrobić za darmo)! Miałam ochotę mu powiedzieć, że ponad rok temu o mało nie zabiła mnie jego "diagnoza" wzięta z sufitu- ale pomyślałam sobie, że lepiej nie fikać facetowi, ktory trzyma w ręce skalpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jak ja miałam dobrze! Moje dziecko ma 2 priorytety, przy czym spanie idzie zaraz po jedzeniu Jakim cudem Natka mogła zbierać? Zuza chciała, to jej powiedzieli, że za 2 lata a ma 15 Ewa, do 16 godz mogła chodzić bez naszego pisemnego pozwolenia, po 16 z zezwoleniem. Chodzili w grupkach 3 os., miała być opieka osoby dorosłej, ale była ona na zasadzie kontaktu telefonicznego. Fakt ze w JG wszedzie pełno policji, naprawde byłam pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 08.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 pamiętam, że za czasów kiedy ja zbierałam na WOŚP było tak, że w grupie wolontariuszy musiała być jedna osoba dorosła- ale pewnie przepisy się zmieniają. A tak swoją drogą ile pięknych wspomnień mam z finałów WOŚP ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dzielna Natka !Świetna dziewczyna Aguś proszę napisz czy na podane konto do wpłat z aukcji , też mogę podać to konto na odpis 1% podatku ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Już ponad 27 mln WOSP zebrała. Dla Natalki wielkie brawa!!! Wspaniałą masz Córcię Aguś. http://emoty.blox.pl/resource/97.gif http://emoty.blox.pl/resource/97.gif http://emoty.blox.pl/resource/97.gif http://emoty.blox.pl/resource/97.gif http://emoty.blox.pl/resource/97.gif http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Brawo Natalka :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kochani, pokazałam Natce Wasze wpisy jakąs godzine temu. jejku jaka byla szczęśliwa!! Aż nie mogła uwierzyć.. I komentarze na naszym blogu.Aż jej sie oczka zaszkliły..Dziekuje Wam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dzielna Natka !Świetna dziewczyna Aguś proszę napisz czy na podane konto do wpłat z aukcji , też mogę podać to konto na odpis 1% podatku ? Pozdrawiam ! Nie, nie, 1% to zupełnie inna bajka. Tu nie podaje sie nr konta tylko KRS Fundacji oraz imię i nazwisko dziecka. I tak w przypadku Frania sa to nastepujace informacje: 1. KRS: 0000037904 2. W rubryce „Informacje uzupełniające – cel szczegółowy 1%” należy wpisać: 10684, Kossowski Franciszek. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 09.01.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 I a propos WOŚP http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,10924006.html , to pozostawię bez komentarza myślącym inaczej dziękujemy:P:P:P:P Brawo Natalka:wave::wave::wave::wave::wave::wave: Mój synek też zbierał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cudne są wszystkie dzieciaki, abierające dla innych dzieciaków! Wielkie i wspaniałe!!! Fantastyczna lekcja empatii bez gadania, tylko z czynem. A Natce, Emilowi Arniki, synkowi Anev i wszystkim innym dzieciakom, które grały z Orkiestrą - GRATULUJĘ I DZIĘKUJĘ!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Tak tego typu wpisy - postawa wobec WOŚP - należy postawiać bez odpowiedzi !! Choć i tak rodzi się bunt na ....... no, fakt brak słów , bo cisną się słowa ...tylko niecenzuralne :confused: I wielkie brawa dla Natki i wszystkich Wolontariuszy WOŚP :wiggle: Aguś ! dzięki ! już zapisałam nr dla Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.01.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ja pamietam, że na oddziale gdzie rodziłam byl 1 inkubator zwykły - stary trup sypiący się dosłownie miało sie wrażenie, że bakterie to po nim łażą miliardami na milimetr 2., oraz 2 inkubatory z serduszkami, 2 lampy z serduszkami, moje dziecko miało przebadane przesiewowo uszka przez serduszkowców i mi to wystarczy, ja tam jestem bardzo dumna z tej akcji, to jest dla mnie cos niesamowitego, niespotykanego na świecie i szczerze jestem pełna podziwu dla charyzmy Owsiaka a Natce gratuluję bardzo - (przy okazji no no ale laska.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/tbaPbJQKb7fZkTPOpB.jpg A mnie to się podoba wzrok Frania" ale mam fajną siostrę " wydaje się mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Baaardzo spodobał mi się ten artykuł! Obśmiałam się jak norka!Od pierwszego razu wrzucam co roku coś do orkiestrowych puszek. Zazwyczaj rozmieniam wcześniej kasę, żeby mieć drobne i wielu wolontariuszom wrzucić osobiście albo za pośrednictwem dzieci, które też z tego mają radochę. W tym roku pierwszy raz nie chciało mi się ruszyć z domu, bo pogoda była okropna, ale sumienie mam czyste, bo wcześniej zbierali w szkole i dałam dzieckom, coby ich klasy miały więcej na koncie dobrych uczynków. No ale teraz nie mogę dumnie obnosić serduszka na kurtce. Pozdrowienia dla wszystkich forumowych wolontariuszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Franio zapatrzał sie na bajkę, zdjął sobie jeden aparat i...zaczął go ..żuć.. Aparat nie działa.. Mam nadzieję, że szlag go nie trafił.. Nigdy do tej pory czegos takiego nie zrobił!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 o cholera moze jak wyschnie to zadziała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.01.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzieci trzeba karmić czasem;) Mam nadzieję że się nie dożuł do sedna. Matkoboska, żeby wiedział co do dzioba wsadził, za jakie pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 -mamusiu, zjadłem deserek -pyszny ? -nie,ale bardzo drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zabije Was!!! Ja tu mało na zawał nie zejszłam byłam, tym bardziej że wiadomo, co za kilka dni.. Zadzwoniłam do Pani protetyk z płaczem niemal (wczesniej wymieniliśmy baterię, na wszelki.., ale nic to nie dało). Pani protetyk, że spooookojnie, że na takie przypadki producenci sa przygotowani i jest coś takiego jak tabletka osuszająca, ze dostaniemy, gdyby Francowi znowu zachciało sie aparaty obgryzać. A narazie mamy podejśc w środe, pani Aldona aparat obejrzy, może cos trzeba bedzie podmienic. W najgorszym wypadku da nam zamiennik a ten wyśle do naprawy. W kazdym razie ona była b spokojna, mówiła, że to norma u dzieci. Kurka wodna nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.01.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 O właśnie , co to za producenci , nie przewidzą że dziecko jest czasami głodne .!!!!:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts