AgnesK 20.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Aniu, super. To juz zapisz sobie, bo jutro mogę nie mieć baterii pod ręką: to sa baterie p13Chyba wszystkie firmy maja takie same symbole, ale na wszelki wypadek, aparaty Frania to Phonak Solana microP Ewa, dziękuję, ze jeszcze do kolegi dzwoniłaś A wiecie ze to pierwszy turnus, na którym organizatorzy pomysleli o mamach? każda ma 2 zabiegi dziennie.Ja na początku poprosiłam o 1 bo 2 to i tak nierealne przy Fr. Do tej pory nie byłam na żadnym. A mam masaż klasyczny pleców!! Ale mi żal tracić..mówię wamI tak sobie myslę, ze żebym Żelci chociaz przekazać mogła. Ale za daleko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Bardzo fajnie! Mamom też się coś należy! Może uda Ci się jeszcze Zapisane! To czekam na wieści jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 rozumiem, że zmienili ci pokój ze względu na hałasy?To moje nie wiem dotyczyło aparatów, czy przetrzymają . W zasadzie powinny, ale za dużo niewiadomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Aguś no widzisz musimy razem kiedyś na turnus się wybrać, to ja będę Frania pilnować a Ty na masaż a potem Ty Stefka a ja na masaż. Niestety ja nawet będąc w domu nie mogę na masaż pojechać bo nie mam z kim Stefka zostawić. A są chwilę kiedy bardzo by się przydał. Na przykład teraz. A ja w ogole bardzo lubie masować i bardzo lubię rehabilitować Stefka, mimo, że to trudne. Teraz jak jest bez gorsetu to robiłam 4 razy dziennie po 20 -25 min. Mimo zmenczenia byłam bardzo zadowolona, że mi się to udaje. Ale mój kręgosłup zdrajca jeden dziś odmówił posłuszeństwa. Nie cierpie go za to! I w ogóle ciało człowieka za słabe jest, ta część roboty Twórcy wymaga poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ania, przytul ode mnie Agnieszkę mocno (jak ADHDowca ) Mam nadzieję ,ze aparaty jednak pancerne są i dadzą radę Aga, Ty nawet w najczarniejszych myślach nie przypuszczasz co mi do głowy przyszło jak Cię usłyszałam, no jak nic maja mnie za wariatkę bo przyklękłam na środku poczekalni w przychodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Żelciu, ja też tak myślę Ale jakoś trzeba dawać radę Malka, z jednej strony baaardzo bym chciała, ale z drugiej mam wielką nadzieję, że nie będę musiała Dobrej nocy wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wiesz co, w sumie....to lepiej bys nie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.01.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no jak nic maja mnie za wariatkę bo przyklękłam na środku poczekalni w przychodni Strach się bać, co by było, jak by Ci Aga zawisła. Agnieszka, proszę miętolić te plecy. Mniemam że masażyst/ka nie dotyka dołu, bo by na nim rence połamala.... I niech będą błogosławieni ci, którzy pomyśleli w takich momentach o chwili dla zapomnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Agnieszka, "przetłumacz " Franiowi ,że jak nie przestanie ruszać aparatów to takie nakrycie dostanie http://sklep.optionall.pl/static/photo/14/28/oslona-glowy-duza_jpg_900x650_q90.jpg albo może takie ' pancerne ' http://massport.pl/image_func.php?img=gfx/ab155a2b001059c1a552750b00928e6c.jpg&maxwidth=300&lang=pl Sprytny ten "nasz " Franula Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.01.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 I jak aparaty???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 O rany, ale się usmiałąm:) APARATY DZIAŁAJĄ!!!! BATERIE TEŻ!!!! Tylko pewnie baterie trochę dostały po grzbiecie, więc trzeba bedzie niedługo wymienić ALE SĘ CIESZĘ Phonaki sa testowane na dzieciach jednak:)) Ewa, ta zmienili nam pokój, bo wycinka drzew była dokładnie na wprost naszego okna, jakies 15 m od budynku. Wyobrażasz sobie jaki to hałas? Ja dostawałam na głowę. Tłumaczyłam Franiowi , że pan robi ciach-ciach piłą, ale na nic to było. Jak tylo panowie odpalali piły zaczynał sie płacz:( Nasz pokój akurat był najmniej korzystnie umiejscowiony. Inne dzieci sa dalej od m,iejsca wycinki. Teraz za to mamy cuuudowny spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 O rany, ale się usmiałąm:) APARATY DZIAŁAJĄ!!!! BATERIE TEŻ!!!! No i to jest wiadomość dnia!!! wierzyłem że tak będzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Jeeeej, wczoraj wieczorkiem nie zajrzałam i nie wiedziałam o sytuacji aparatowej... Franio to jednak artysta jest. Aga, strasznie się cieszę, że aparaty działają. Normalnie te posty z wczoraj... Uściskaj Frania. I spróbuj choć ja kilka zabiegów się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Łubudu... kamień z serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No To kamień z serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Uffff Ale jednak trochę mi szkoda Do kiedy jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Aniu, ja zaraz dryndne do Ciebie. Bo ja nie wiem czy te baterie nie wysiąda za chwilę. Podzwonię do tych sklepów w Koszalinie, może jesli masz czas mogłabys kupic na wszelki?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 O matko jedyna, CAŁE SZCZĘŚCIE, ŻE DZIAŁAJĄ!!! Boszsz, co ja sie namartwiłam... Nawet Maksiu już zagląda ostatnio. Chyba nasz Tomek Cię przywołał, Maksiu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kurka, obdzwoniłam wszystkie sklepy w Koszalnie, wszystko zamkniete. We wtorek rano przyjedzie Radek z Natką. Poprosze żeby kupił gdzieś baterie.Wyjeżdżamy w srodę po zajeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Oj, no to się znowu miniemy, bo my w poniedziałek raniutko znów na 3 dni uciekamy i wrócimy w środę wieczorem. Trzymam kciuki, żeby baterie wytrzymały!! Ale jak przyjedziecie w moje okolice następnym razem, to już Wam nie odpuszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts