DPS 07.02.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hurrra!!! Gratuluję i BARDZO się cieszę razem z Wami!!! No to z tej okazji - trzeba poświętować! http://www.e-kwiaty.pl/images/do008-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Waniliowe, nasze ulubione:) No dobra, to powiem publicznie: prawie miałam kupca na voucher, nawet dwóch.O drugim chciałam. Pan targował sie na 1200, w końcu zgodziłam sie.Dostałam przed chwilą maila, że ona sobie wyobraża to tak, że ja mu przesle voucher a on mi zapłaci pieniądze.Niestety ja proponuje odwrotny deal - on mi przelew ja mu voucher.No i pat.Nigdy tego vouchera nie odsprzedam kurcze.A już mamy wsyepnie klepniete 5 noclegów w Świnoujsciu:(Kurka wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No dobra, doczytałam wreszcie regulamin voucherowej promocji. Chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nasza zdrapkę trzeba wymienic na prawdziwy voucher do 14.02.Dobrze ze nie zarezerwowałam tego Świnoujścia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kurde, jaka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Gratulacje !!!! W przyszłym roku blog Franusia będzie PIERWSZY ! :) A co - niech sobie nie myślą - damy radę !! i wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 RD2011:)NIe, my juz swoja szanse wykorzystaliśmy.W przyszłym roku startuje Żelka i DPS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dowcipnisia!!! Żelka - to i owszem, jeszcze Ania nasza, wiosanka. Ja??? W życiu, ja nudna jestem jak flaki z olejem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ale ja jestem...Ania, no jasne! Trzy muszkieterki! Ale dzis fajne zdjęcia Frania pstryknęłam:) jutro, dzis juz za późno Boże jeszcze tylko kilka dni w domu - od niedzieli powrót do roboty Spokojnej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aguś, ja nie wystartuję w blog roku, w żadnym roku. Przy ilości moich znajomych byłabym gdzieś na końcu kolejki. Poza tym, mój blog nie jest typowy, w sensie, że nie pasuję do żadnych z tematów. No bo, ani to pasja, ani moje życie, taki kogiel-mogiel jak wszystko wokół mnie. No chyba, że utworzą nową kategorię - kogiel-mogiel. Trzymajcie się robaczki. Oby zima trochę odpuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No kiedy właśnie Twoje życie, bo robisz to dla siebie, ale przede wszystkim dla Stefcia. A On to Twoje życie. Dobra, dobra, nie namawiam... Ty masz mało znajomych?! Ty popatrz na ilość komentarzy u mnie, a potem gadaj, że u Ciebie mało! Ja tam nie narzekam, mało to mało, ważne, żeby fajni byli! Na foty obiecane czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Żelka, Ty nie bluźnij! DPS dobrze mówi. A jak ty sie nie wystawisz to my Ciebie wystawimy:) Na Galę będziesz miała blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.02.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aguś i DPS podpisuję się pod Waszymi wypowiedziami !!:) I będziemy wspierać blogi Żelki i DPS :) Ślę dobre myśli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ciotka Depsia się na mnie uwzieła. Nie nażekam, :bash:po prostu realnie oceniam swoje szansy i stwierdzam prawdę. Cała moja rodzina i wszyscy znajomwy z czasów szkoły są w Chorwacji. Męża rodzina to w sumie dwie osoby, z której od jednej miałabym głos, bo druga nie ma czasu nawet zadzwonic zapytać czy żyjemy. Tutaj mam Was trochę, znam swoich wiernych wielbicieli, ale to za mało by wygrać. Poza tym, mam taki bardzo typowy problem natury kobiecej. Nie mam się w co ubrać na Galę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 JA się uwzięłam??? To sa kalumnie. I nikt nie mówi, że narzekasz, przecie by kłamał. Ja tam swoje wiem, miałabyś ogromne szanse na wygraną, ale - decyzja nalezy do Ciebie, nic na siłę. To Ty musisz tego chcieć. Pamiętaj jednak, że... gdybyś wystartowała i doszła tam, gdzie Franuś w tym roku, to mnóstwo nowych osób zajrzałoby na Twojego bloga i poznało Ciebie i Stefcia. A to oznacza MNÓSTWO nowych wpłat z 1% dla Stefcia. Pomysl, czy na pewno tego nie chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Depeś od czasu od kiedy prowadzę bloga mam kilka, dosłownie kilka wpłat więcej niż kiedyś. Jeżeli chodzi o sumę, to tak samo jak zawsze, bo trochę przybyło, ale też trochę osób już na Stefka nie daje. Dlatego w tym roku się zastanawiałam czy warto bloga prowadzić. Nie wierzę w to, że jakbym startowała, to doszłabym tak dlateko jak Aga! Dlatego tego nie robię. Poza tym, ludzie chyba wolą dać tam gdzie są szansy na wyleczenie, jak u Frania. Lub tam gdzie się liczy czas i ratuje życie. Takich jak my jest mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 DOKŁADNIE - to do słów DPSLansik lansikiem, ale...wiesz o co chodzi Słuchajcie, jest światełko w tunelu...3 dni pisania, mailowania, dzwonienia..chyba coś z tego wyjdzie.. Narazie nie chcę zapeszyć. A teraz siadam dalej pisać do naszej neurolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Już wiem, dlaczego mnie od wczoraj uszy pieką! Żelciu, Ciebie bym namawiała. Twoje prace i Twoje życie są wyjątkowe. I jestem przekonana, że warto choćby po to, by większe grono osób poznało i Ciebie i Stefka i Twój talent do tworzenia rzeczy pięknych. A spróbuj Ty mi bloga przestać prowadzić! Osobiście przyjadę i nakrzyczę! Gdzie mam Twoje przepiękne prace oglądać jak nie na blogu??? Aga, czekamy na te obiecane fajne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Czasami zabłądzę na "podwórka"wymienionych wyżej Pań i potwierdzam swój głos gdyby możliwość była. Odpoczywajcie i łapcie oddech;cały czas dobrą energię podsyłam.Byle do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No włąśnie, z fotami się przypominam. A Ania to samą rację ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Juz, już, łącze dziś trochę współpracy odmawiało, potem pisałam epistołę dla neurolog.4 str mi wyszły!!!fotki 2 na blogu wrzuciłam, zaraz zerkne jeszcze co mi zostało:) aaa...i filmy bede zgrywac z dzisiaj i wczoraj.Fraek ma dzis fixum dyrdum..Bolowi mało ogona nie wyrwał..Biega, śmieje sie, krzyczy w głos...energia go roznosi:) i na obiad 1,5 kotleta z piersi kurczaka wrąbał!!! Edytowane 8 Lutego 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts